Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wolvfram

mam pytanie do dorosłych panien i panienek oraz do kobiet wolnych

Polecane posty

Gość Wolvfram

już wiele razy miałem do czynienia z kobietami, które mnie ciekawiły i interesowały i chciałem zagadać i chciałem zaprosić kobietę na kawę ale na dzień dobry mnie odtrącała obrączka mężatki na palcu kobiety , dopiero gdy wywiad przeprowadziłem wśród znajomych to się dowiedziałem, że Iksińska albo Ygrekowska wcale nie jest mężatką a tylko mężatkę udaje z obrączką na palcu , więc zapytowywuję uprzejmie Jaśnie Szanowne Panie , panny i panienki dorosłe , dlaczego paradujecie z obrączkami na palcach i pokazujecie, że jesteście mężatkami skoro to do niczego nie prowadzi i ściema , po cholerę aż tak się afiszować ?

Gość Wolvfram
Podobnie i starsi mężczyżni w złotych zegarkach deklarowali się jako zamężni, co mnie bardzo dziwiło, gdyż przedtem ochoczo penetrowali moją dziewiczą wtedy dupkę pozostawiając w niej nieogarnione morze ciepłego, z trudem wylanego ze starzejących się członków nasienia. :classic_cool:

Gość singielka z wyboru 86
moze chcą tak odstraszyć facetów, nie chcą byc podrywane przez takich głąbów jak ty, nie pomyślałeś o tym, głupcze? :O🖐️

Gość Steella
jestem kobietą ale nie wiem po jaką cholerę one tak robią...szczerze mówiąc nigdy się z tym nie spotkałam. Może chcą właśnie w ten sposób odstraszyć facetów....może lubią być singielkami-to ostatnio takie modne :P

Gość Wolvfram
Tymi kobietami były moja matka, babka i matka chrzestna. No i jeszcze krowa sąsiada, ale ona nie miała obrączki tylko taką kartkę w uchu. Pi erwszy raz ruszyłem skórą pod pasące się na polu barany jak miałem 12 lat... :classic_cool:

Gość Wolvfram
ale się podszywacz wysilił, to jak powiadasz podszywaczu, co i kiedy penetrowałeś z zegarkiem na ręku i jaki to był zegarek ? :)

Gość Wolvfram
ty podszywaczu to barana nawet na fotce nie widziałeś prawdziwego a tu pierdolisz bzdury o baranie - baranie :)

Gość Wolvfram
Niosę na plecach życiowe traumy a w taczce wiozę odbyt :O Wszystkie posty napisałem w tym temacie sam żeby mieć jakieś zajęcie, bo skonczyły mi się nasenne a nie mam recepty na nowe.

Gość Wolvfram
Nie zwracajcie na mnie uwagi, nawet nie potrafię czytać własnych wypocin ze zrozumieniem. Już wpier.dalam krokiem walca wiedenskiego :O

Gość Wolvfram
to się teraz chyba posrałeś ze śmiechu podszywaczu , czy doopę już umyłeś ?

Gość Wolvfram
podszywacz to takie moje alter ego :classic_cool:

Gość Wolvfram
Kobiety jak widzą moją gębę to stwierdzają nawet niekiedy że są zakonnicami na urlopie, byle pozbyć się mnie i moich zalotów w postaci oblizywania się i błyszczenia srebrnymi zębami.

Gość Wolvfram
sprawdź podszywaczu , czy karetka na sygnale nie czeka pod twoim domem z napisem psyhical poliklinic

Gość Wolvfram
Tak tak, zamierzam animować ten temat conajmniej kilka dni. Upe upe bo niezmiernie doniosłe :classic_cool:

Gość Wolvfram
upe upe, bo topic of the greatest possible importance

Gość Wolvfram
no cóż, współczuję podszywaczu , nie zapomnij o lekarstwach i zaleceniach lekarza :)

Gość Wolvfram
tak, tak śmiecie, moje deficyty intelektualne i ubytek kory mózgowej i substancji białej pow. 10 % zakwalifikowały mnie do renty w wys. 876,45 zł brutto :classic_cool:

Gość LOL lol
Kolo gada sam ze sobą buhahahaha

Gość Wolvfram
no cóż, podszywacz jest dla mnie wartny mniej niż zero , widać że lubi tu pisać i się podszywać, niczego konstruktywnego tu nie stworzył, więc należy jego chorobę zrozumieć , jestem tolerancyjny wobec chorych :)

Gość Anton Kubitshek
Buhahahahah niedorozwiniente polnische ciulen und schlampen bredzą z głodu sami do siebie i dzwonią sobie po karetki buhahahaha a w niemczech renty min. 1200 ojro :D:D:D Polacken :D:D