Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CiekawyOn21

Jak grubsi chłopac zdobywaja dziewczyny???

Polecane posty

Zastanawiam sie od dłuższego czasu ja grubsi kolesie zdobywaja dziewczyny??? co dziewczn widzą w nich powiedzcie mi!

Gość chudną

Gość obrzezany ekogroszek
sprobujesz kiedys alkoholu to zrozumiesz

Jakie tam zdobywaja... dziewczyny sa po prostu zdania ze skoro zaden inny nie chce to niech ten juz bedzie. Ale jaka walka taka nagroda ;)

Zależy ile masz wzrostu. Zreszta koorwa, co ja gimnazjalistka jestem, ze lece tylko na wyglad. Musisz mnie czyms innym urzec niż kaloryferem na brzuchu :O

Carrie - ale to wyglad pozwala zwrocic uwage a nie inteligencja ;)

moim zdaniem to jest obciach chodzic z kolesien ktr jest spasion a jeszcze orej uprawiac z nim sex.....

No dobra, ale np jak mam naprzeciwko siebie dwoch facetow, ktorych znam. Jeden piekny, szczupły etc, ale głupi jak afrykańska koorwa, a drugi niezbyt urodziwy, ale z interesującym wnętrzem - to wybieram drugiego. Przecież nie bede tylko na niego patrzec, mam wieksze ambicje niż bujanie sie po miescie z tepym, przystojnym choojem.

"bujanie sie po miescie z tepym, przystojnym choojem." ..i badz tu romantyczny

moim zdaniem gruby facet nie ma szans jakiejs dziewczyny chyba zema w choooj kasy botakto innego rozwiazaia nie widze...

Poza tym to miałam dwóch grubszych facetów, żaden z nich nie był bogaty. Sama jestem zamożna, wiec po chooj mi hajs faceta?:O

Nigdy nie twierdzilem inaczej ;) Wracajac do tematu - mentalnosc jakby nie patrzec jest dosc mocno uzalezniona od wieku i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej. Pozatym pare lat wyglada marnie na przestrzeni wieku ale mozna odroznic pokolenie ktoremu jp kojarzylo sie jedynie z papiezem od obecnego, jeszcze dojrzewajacego. Nie wiem w jakie grupy celuje autor zadajac to pytanie stad ciezko dalej prowadzic rozmowe :p

to jak jestes piekna to troche nieralne ze chciala bys chodzic z kolesiem co jest spasiony....

ok widze ze masz mozg ale poprstu znam przypadki co chlopak grub podbija do jakiejs dziewczyny i ta go olewa i smieje z niego bo jest taki...

Czesto moze to tez wynikac z niskiej samooceny, a w dobie internetu nie jest o to trudno :)

mam przypadek nawet u mojego kumpla jest troche przkosci przez to ma uraz do paienek bo kilka panienek go splawilo bo jest przykosci...

ale jemu sie juz nie da tego prztlumaczyc powiedzial sobie ze nie znajdzie panienki bo jest grubszy.... i dlatego pytam jak grubsi kolesie znajduja sobie dziewczyny