Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka1410

żele antybakteryjne

Polecane posty

Gość gośka1410

Używał ktoś takich żeli ? Dajcie znać nie wiem czy warto kupowac/ Żel używa się ponoć bez konieczności spłukiwania rąk po myciu Fajna sprawa dla leniuszków i podróżnikó Dajcie znać

Gość gośka1410
OK, super ale jk to się ma do pytania o żele antybakeryne do mycia rąk???????

Ja używam Dulgon. Polecam, małe opakowanie, zmieści się do torebki. Fajnie odświeża

Gość gośka1410
Gdzie można kupić żel "Dulgon", o którym piszesz? Sąsiadka poleciła mi żel AMUKINA- znacie ten produkt? Tak naprawdę nie łatwo podjąć dezyzję, który z żeli jest najlepszy- sporo ich jest jak się okazuje Stąd prośba o możliwie największą ilośc waszych opinii

Gość gośka1410
Gdzie można kupić żel "Dulgon", o którym piszesz? Sąsiadka poleciła mi żel AMUKINA- znacie ten produkt? Tak naprawdę nie łatwo podjąć dezyzję, który z żeli jest najlepszy- sporo ich jest jak się okazuje Stąd prośba o możliwie największą ilośc waszych opinii

Gość gośka1410
Teraz to odpowiem sama sobie ale może was to zainteresować Kupiłam kilka żeli - ostatecznie nie jest to mega inwestycja Kupiłam między innymi Dulgon, o którym pisałyście oraz AMUKINĘ, którą ktoś mi polecał. Obiecuję, ze napiszę wkrótce, który z żeli jest najlepszy

Gość chomikujjj
Teraz marka eva natura wprowadziła nowy antybalkteryjny żel do rąk. Rewelacja na wakacje, nie trzeba mieć wody, żeby móc umyć rączki. My kupiliśmy kilka sztuk w ich sklepie http://www.sklep.pollenaewa.com.pl/2,487,9,2,zel_antybakteryjny_do_rak.html Wydaje mi się ze rewelacyjna cena.

Gość Problemiasta
Co na pryszcze i przebarwienia? Aby efekt był widoczny jak najszybciej. Ponieważ mam tłustą cerę twarzy, dekoltu i pleców, chciałabym się z tym uporać do końca wakacji, no wiecie, takie wakacyjne postanowienie :) Polecacie coś DOBREGO i SKUTECZNEGO? dodam, że używam mydła siarkowego, które niezbyt mi pomaga, co jest dziwne :/

Gość gośka1410
Super- im więcej opinii tym lepiej rozumiem ,że polecacie te żele ? Ja uważam, że naprawdę ułatwiają życie Zgodnie z umową kilka moich uwag: Produkty sa porównywalne ale przewagą Amukiny jest przyjemny zapach oraz fakt, że nawprawdę usuwa nieprzyjemny zapach ( np. cebuli czy sera ) z rąk a dla mnie to naprawdę dużo G

Gość Ciekawa44
W pełni popieram opinię koleżanki wyżej. Naprawdę ładnie pachnie. Przydaje mi się w kuchni jak i dla dzieci na spacerze.

Gość gośka1410
Jak miło, że mamy podobne odczucia Używajmy zatem sprawdzonych produktów - w tym przypadku żelu z apteki czyli Amukiny

Gość Lotta34
Taki żel jest naprawdę (jeżeli chodzi o mnie) niezastąpiony w podróży. Często się przemieszczam między miastami i w naszych super czystych pkp sprawdza się świetnie.

Gość desireeee
No ale to ma sens nosic jakies butle zelu w torebce? Przeciez to wazy a jak sie rozleje...

Gość Lotta34
Buteleczka nie jest duża. Jak się chce to możesz ją nosić nawet w kieszonce w dżinsach:)

Gość blue_rose1
Czy taki żel nie uczula?

Gość Colla43
Gwarancji nie ma, ale nie powinien uczulić, chyba że jesteś uczulona na któryś ze składników.

Gość Alema
Dokładnie, należy sprawdzić skład, jeżeli nie jest się na żaden z nich uczulonym to kupować, wypróbować:)

Gość polsport1
wypróbowaliśmy na wakacjach żel antybakteryjny eva natura. Jest naprawdę super. Jako przykład po zjedzeniu palcami kurczaka z grila i użyciu tego żelu bez wody oczywiście, schodzi cały tłuszcz i ręce znów są odświeżone :-) Rewelacja

Gość holly22
Również mam podobną opinię co polsport1 jeden tyle co z żelem Amukina:)

Gość Ciekawska50
Po co wam te żele???? Zbędny bajer.

Gość Sola393
Dla ciebie bajer dla innych przydatny wynalazek. A co masz przeciwko takim żelom?

Gość Mary56
Dokładnie...Po co się czepiasz? Napisz może coś inteligentnego, jakieś argumenty przeciw??

Gość wsi3
też wypróbowałem żel antybakteryjny eva natura i uważam że jest to naprawdę niezły wynalazek na wypady, gdzie nie ma bieżącej wody. Przydaje się szczególnie gdy mamy dzieci w wieku przedszkolnym :-)

Gość goska1410
Co do tego, że takie żele to super praktyczna sprawa jak widać prawie wszystkie nie mamy żadnych wątpliwości Teraz pozostaje tylko wybór konkretnej marki - i tu pole do popisu jest duże Ja tak jak pisałam wcześnie przetestowałam kilka i Amukina najbardziej mi odpowiada ale to kwestia indywidualna

Hej, polecam żel antybakteryjny Clean Hends z aloesem i prowitaminą B5 od polskiej firmy ŚWIT. Żel ma pojemność 30ml i jest do dostania w Rossmanie za 2,99 zł (biało-zielone opakowanie), czyli jest o połowę tańszy niż Carex:) Wybrałam go, ponieważ porównałam skład żeli i okazało się, że właściwie jest taki sam. Żel bardzo szybko wysycha na dłoniach i co ważne nie wysusza ich:) (z suchością dłoni mam okropny problem, bo zwykłe mydło i chlorowana woda wysusza mi skórę na wiór, więc jest to dla mnie bardzo istotna sprawa). Dłonie po użyciu tego żelu nie są suche, tylko aksamitne:) Żel świetnie sprawdził się w podróży, używam go także na co dzień po wyjściu z komunikacji miejskiej (jeśli nie mam jak umyć rąk). Jedyny minus to opakowanie - tubka z zakrętką. Uważam że poręczniejsze byłoby zamykanie na klipsik (generalnie nie lubię kremów z zakrętką). Mimo wszystko z czystym sercem polecam.

Oczywiście chodzi o Clean HAnds:) Dopiero zorientowałam się jakiego byka strzeliłam:)

Gość granatowyprawieczarny
A mi też akurat odpowiada Amukina. Testowałam kilka m.in Carex. teraz używam jej u dzieciaków ale też w kuchi np po obieraniu czosnku

Gość spaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm
O, widzę, że tu też ten spam dotarł - już kolejne forum gdzie widzę jak panna zachwala to samo. A jak wrzuciłam w google tę amiusrinę + forum to w ogóle szczęka opada, marketing szemrany na skalę ogólnointernetową. Dziś mi się nie chce, ale jutro na "moich" forach zgłaszam do wycięcia i zabanowania, bo mam alergię na takie gówniary co zaśmiecają reklamami i potem człowiek nie może rzetelnej informacji znaleźć!