Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka1410

żele antybakteryjne

Polecane posty

Gość goska1410
O Rany! Pan / Pani detektyw "Rutkowski"? Proponuję powołać w tej sprawie komisję śledczą!!!!! Czy to nie jest jakiś obłęd?! Czy w wolnym kraju nie ma prawa do wypowiedzi Do szału mnie to doprowadza jak widzę na forach takich aktywistów jak ty Bez urazy- czy głosujesz w niedziele na PIS?? A może jesteś krewnym/ krewną Pana Macierewicza??? Bój się Boga podejrzliwy/ a człowieku Ochłoń trochę i zajmij się czymś poważnym zamiast wszędzie szukać kryptoreklam i spisków

Gość winterwoman
zgadam się z gośką .... czemu nie można np na temat Amukiny pogadać..... temat jak każdy inny pisząc ogórek też wpisujesz nazwę w tym przypadku warzywa.... jak masz tak samo brudne rece jak myśli od podejżliwości polecam żel antybakteryjny

Gość wokność słowa
zgadzam się z Wami - skor dobra rzecz ta Amukina- to dlaczego sienie podzielić opinią..... na jakiśtemat - wole sie na forum dowiedzieć niżkit w aptece usłyszeć - skoro tyle osób pisze na dany temat coś w tym musi być ...

Gość alutka_07
Też tak sądzę Komu wierzyć jak nie koleżance z forum Co do Amukiny to mam, używam i jest ok ale na tym zakończmy Myślę, że nie ma sensyu rozwodzić się godzinami nad zaletami czegoś w rodzaju mydła

Gość sister of mercy
Imponujące wypowiedzi Ogólnie popieram używanie tego typu żeli Nie wiem tylko czy rzeczywiście amukinę Wszystkie te żele są porównywalne mają taki skład itd Czy się różnią??

Gość alutka_07
Kwestia indywidualna jak w przypadku każdego właściwie produktu, czy to dezodorant czy proszek do prania każdy/ każda ma ulubiony Dla mnie amukina wygrywa dzięki zapachowi- ładnie pachnie cytrynką

Gość sister of mercy
To jest argument. który do mnie przemawia Może kupię i sprawdzę amukine Kto wie

Gość alutka_07
Nie chcę cie namawiać ale rzeczywiście warto Jak się zdecydujesz i kupisz napisz kilka słów Bez względu na to czy to będzie amukina, czy inny żel

Gość semipro242
ciekawa sprawa z tym czosnkiem - serio dział ??? czy ta amukina ma zapach czy tylko działa jako zabójca zapachów :-)

Gość semipro242
widzę że mamy 2 faworytów w peletonie ja osobiście znam Amukinę ... :-) ale nigdy nie wolo negować innych rzeczy może kiedyś spróbuję innych preparatów dlaczego by nie

Gość sister of mercy
Nie wiem czy zabija zapach czosnku ale to mozliwe Gdzieś czytałam, ze amukina skutecznie usuwa z rąk smród paliwa po tankowaniu samochodu

Gość alutka_07
Też słyszałam o tym, ze "zabija" zapachy cebuli ryb itd ale jeszcze nie sprawdzałam

Gość gośka1410
O jest nas coeraz więcej Może Fun club otworzymy??? Tak serio to pomyślcie nad jakąś społeczną inicjatywą- dotyczącą dbałości o higienę Kto produkuje Amukinę ? Może producent by się włączył w taką akcję?

Gość alutka_07
Idea słuszna, a co konkretnie masz na myśli z tą inicjatywą? Amukine produkuje/ sprzedaje firma Medagro taka jest info. na opakowaniu

Gość Pan TRICLOSAN
Swit rzeczywiscie jest OK, szczególnie jesli chodzi o cene, ale z tubki wysikuja sie takie ilości, ze starczan na max 10 uzyć. Poza tym zachęcam do poczytania o jednym ze skaldników - TRICLOSAN. Wole Carex.

a ja wolę dettol, z apteki, więc jakoś tak wydaje mi się pewniejszy ;)

żel antybakteryjny Dettol jest bardzo wygodny. Idealny jak się ma dziecko np. na spacerach czy w podróży. używa się go bez wody i bakterie są zabite. Jest bardzo praktyczny a cena naprwdę spoko.

Gość mili_m
stosowałam różne żele...między innymi carex. Tymczasem ostatnio dostałam w aptece próbkę żelu dettol...postanowiłam zakupić ten produkt, gdyż nie kleją się po nim ręce i ma łagodny zapach.