Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madeline86

ciąża z byłym a jestem z innym

Polecane posty

Gość iw89
wykształcona i nie gówniara-dobre a słyszałaś o antykoncepcji bo wierność to już na bank dla ciebie abstrakcja -jak czytam coś takiego to szlak mnie trafia-najpierw się k..wi a potem się zastanawia którego uszczęśliwić dzieckiem-obaj powinni cię kopnąć.

Gość Wassmin
I tu popieram wypowiedz Iw.... Autorko pomimo twoich 24 lat jestes durna jak but. Zal mi tych obu facetow jak i jeszcze nie narodzonego dziecka ze ma taka matke ktora juz na wstepie zafundowala mu taki wstep . Coz sama rozwiklaj swoj problem a nastepnym razem zanim pojdziesz do lozka to sie poprostu zabezpiecz bo z twoich wypowiedzi wnioskuje ze wiernosc i ty to dwie zupelne sprzecznosci. Najpierw robisz glupoty a potem szukasz pomocy na forum bo sie pogubilas.Wiesz co???????????OBAJ CI PANOWIE zanim cie kopna w du....e powinni jeszcze ci przyzwoicie dopie.........c zebys na przyszlosc zaczela szanowac drugiego czlowieka i jego uczucie.

Gość madeline86
wiem. Dlatego żadnego nie mam zamiaru zmuszać do niczego. Sama jestem pogubiona i od roku mam depresje. Problemy znikały kiedy byłam z którymś z nich. A teraz jest jak jest i będę musiała sobie sama poradzić

Gość rosomak
I tak miauczy ta kotka na blaszanym dachu.i miauczy. Forumowicze widzą sprawę doradzają, a ta furt swoje. Miauuuuu. Miauuuuuuu. Sieroto czego ty właściwie chcesz ? Jak takie teksty zaczniesz dalej walić to Ci powiedzą żeś dz...ka, szant..pa, lajza, i korniszon. Jak Ci powie jedna osoba, że robisz żle, olej to Jak mówią dwie zatrzymaj się, Jak powiedzą trzy, pomyśl może oni mają racje. Ale jak xały tłum krzyczy że jesteś durna i ślepa to tak jest na prawdę. Nic u Ciebie nie słychać innego tylko JA chcę to , JA chcę tamto JA muszę JA nie mogę Jak dziecko się urodzi to też będziesz tylko TY? Dziecko się nie będzie liczyło? Teraz tępa istoto rodzaju żeńskiego ojciec dziecka jeszcze Cię chce wziąć na utrzymanie na dobre i złe. Przydupas, co tak Cię rozumie, jak dowie się że wkręcasz go w cudzego bachora to dopiero Tobą pozamiata podwórko i okolce No widzisz a jak pozamiata to będziesz zwykłym wyciruchem. Ale ciemnogród

Witam. Moża powiedzieć ze bylam w podobnej styacji ( ale nie bylam i nie jestem w ciazy tylko to nas rozni) tez poznalam kogos i bardzo sie nim zafascynowalam...zostawilam chłopaka z ktorym bylam 2 lata. Ten nie dawal za wygrana ( na szczescie). Ten drugi byl troszke starszy. Pamietaj poczatki zawsze sa fajne. Ale ja nie moglam przestac myslec o moim bylym. Zerwalam z tamtym znajomosc bo zrozumialam ze kocham mojego bylego i bardzo go skrzywdzilam porozmawialismy i on strwierdzil to samo ze kocha i nie umie zyc beze mnie ( zerwanie bylo z jego powodu w tym czasie poznalam tego z ktorym pozniej sie spotykalam) . Wrocilam do bylego i jestesmy ze soba szczesliwi. Was łączy ( i zawsze bedzie laczyc ) dzieciątko. Takze jesli jestes tylko tamtym zauroczona to moim zdaniem powinnas zakonczyc ta znajomosc. Nawet jesli nie byliscie para napewno bardzo go dotkie ta wiadomosc ze chodzilas z bylym do lozka i na dodatek bedzie dzidzius. Przemysl to bardzo dokladnie bo teraz nie chodzi tylko o Twoje zycie ale o zycie i prawdziwa rodzine dla dziecka. Pozdrawiam

Autorko nie przejmuj się tymi głupimi opiniami, jesteś bardzo mądrą kobietą. Każda prawdziwa kobieta, będąc w w nowym związku w którym nie uprawia jeszcze seksu to rżnie się z byłym lub z innym facetem. Także to potwierdza tylko ze jesteś normalna. Teraz szybko przeleć nowego partnera i później wkręć mu, że to jego dziecko, facet głupi to na pewno się nie zorientuje. Dziwie sie niektórym, że zarzucają ci prowokacje jakby twoje zachowanie bylo jakieś nietypowe.

Gość Wassmin
Dominik 1000 ja zycze ci wlasnie takiej wkretki jak ty zyczysz by autorka zrobila nie winnemu facetowi. Ty jestes jakis chyba popie...........y czlowieku. O mamma mia co za swiat.

Gość powinna Cię spotkać
za to poważna kara.

Gość laskaaaaaa
dominik1000000 wypowiada się z ironią... autorka to życiowa tępa pała, która myśli tylko o sobie i o własnej cipie.. sorry poderzewam że jak dzieciak się urodzi to ona i tak rozejrzy się z nudów za jakimś łosiem niech sobie kręci z dwoma kolesiami naraz, jak jeden dowie się o drugim i na odwrót to autorka wyląduje na bruku jako samotna matka z dzieckiem, które już skrzywdziła

Gość madeline86
oboje wiedzą o sobie. Były czyta moje smsy do niego i od niego. Kolega wie tylko o tym że się spotykamy. Nie wie o ciąży, o seksie. Pewnie go to zaboli ale i tak wyjeżdża za granicę na dniach także go nie będę już spotykać

Gość rosomak
no i sprawa się rypła prowokacja jak nic. Ludzie się wkręcili w temat, chcieli pomóc.

Gość madeline86
to nie jest prowokacja drogi rosomaku może chciałbyś porozmawiać z którymś z nich??

Gość bzyknij się z nim
Pewnie go to zaboli ale i tak wyjeżdża za granicę na dniach także go nie będę już spotykać Bzyknij się z nim zanim wyjedzie. NIE zaboli go to, a może się nawet ucieszy, że zostanie tatusiem i włoży ci do listu jakiegoś funta.

Gość bzyknij się z nim
oboje wiedzą o sobie. Były czyta moje smsy do niego i od niego Fajny trójkącik. A może OBOJE zajmą się TWOIM dzieckiem. A ty będziesz mogła zakochać się w jakiejś trzeciej.

Gość a u mnie na odwrót
zaszłam w ciążę z aktualnym a jestem z byłym

czytam was drogie panie i szczerze nie jestescie leszpsze od facetow . Szczerze wcale mi was nie zal jak nie umiecie trzmac dupy przy sobie.. Czy byly ma innego chuja niz obecny ? Czy moze obecny ma innego niz byly? dla mnie to zachowanie typowego dziwexa

Gość pirdołos
Jak to czytam to mi do głowy przychodzi jedno. Ty się kobieto na własne życzenie w ostrą manianę wplątałaś. Ja rozumiem kryzys w związku przywalić ale kryzysy się rozwiązuje wspólnie. A ty na łatwiznę poszłaś, zlałaś faceta który cię kocha i nawet nie doceniasz że się z Tobą spotyka... olej tego koleżkę co cię pocieszał, zejdź na ziemię i pogadaj z ojcem dziecka czyli z byłym. Może się zejdziecie, ale TY się teraz musisz starać o niego. życzę POWODZENIA

Gość pirdołos
Jak to czytam to mi do głowy przychodzi jedno. Ty się kobieto na własne życzenie w ostrą manianę wplątałaś. Ja rozumiem kryzys w związku przywalić ale kryzysy się rozwiązuje wspólnie. A ty na łatwiznę poszłaś, zlałaś faceta który cię kocha i nawet nie doceniasz że się z Tobą spotyka... olej tego koleżkę co cię pocieszał, zejdź na ziemię i pogadaj z ojcem dziecka czyli z byłym. Może się zejdziecie, ale TY się teraz musisz starać o niego. życzę POWODZENIA

Gość pirdołos

Gość o ja pieprze
dziwka i tyle z ciebie. Nie masz szacunku do siebie a dla nich to już wcale

Gość Mariolkaaaa
strasznie nie dojrzala jestes co masz zrpobic wrocic do bylego i zyc z nim a obecnego zostaw neich znajdzie sobie kogos lepszego od ciebie bo ty nan iego nie zaslugujesz choc wasza cala trojca jest huja warta

Gość gość
Głupia pinda 🖐️

Gość he, he he.........
Mariolkaaaa, "strasznie nie dojrzala jestes" - w przeciwieństwie do Ciebie oczywiście. "wrocic do bylego i zyc z nim" - czy nie uważasz, że ten były ma tu coś do powiedzenia? Jeżeli jest przypadkiem dojrzały to pewnie powie tak: "JEŻELI, podkreślam JEŻELI rzeczywiście jest to moje dziecko to nie uchylam się od odpowiedzialności. Do czasu rozstrzygnięcia tej sprawy nie sądzisz chyba, że mógłbym z tobą ŻYĆ?". "a obecnego zostaw" - czy można ZOSTAWIĆ kogoś, kto dowie się, że jesteś KURWĄ i sam sobie pójdzie? "wasza cala trojca jest ch*ja warta" - dokładam do tej trójcy RADY STRASZNIE DOJRZAŁEJ MARIOLKIIIIIII

Gość jaja sobie robisz?
ty jestes zakochana w obecnym partnerze? chyba zartujesz? nie zdradza sie jak sie kocha, idiotka! dobrze ci tak,nic a nic cię nie żałuję, powinnas zostac z ojcem dziecka i ponieśc konsekwencje a nowego faceta przeprosić i prosić o wybaczenie bo jua nawet nie chciałabym z toba gadać

Gość he, he he.........
jaja sobie robisz?, ZADAJ SOBIE SAMA TAKIE PYTANIE. "powinnas zostac z ojcem dziecka" - musiałby przede wszystkim chcieć. "ponieśc konsekwencje" - przecież ponosi. "nowego faceta przeprosić i prosić o wybaczenie" - za co przeprosić? Przepraszam, że jestem KURWĄ! Proszę wybacz, że lubię się pieprzyć z byle kim! jaja sobie robisz?

Gość he, he he.........
madeline86, powiem ci co powinnaś zrobić. Pomimo, że jesteś/będziesz taka czy owaka, Twoje dziecko będzie Cię kochało, tak zresztą jak ty je (bez względu na to jakie będzie). Odsuń na dalszy plan samców i zajmij się swoim dzieckiem. Zrób wszystko co potrafisz, korzystaj z każdej pomocy, żeby urodziło się zdrowe. Zapewniam Cię, że dojrzejesz. A tylko to daje Ci szansę na normalne relacje z normalnymi facetami.

Gość rosomak
ta cała modelina to chciałaby i truskawecze i poić szampanem idostać mercedesa i dostać po ryju i tak by chciała obudzić się saaaaaaaaaaaama. Juz na pewno na taką idiotkę niiiiiiiiigdyyyyy w życiu nie spojżę. A co dopiero mówić o kochaniu. Z taką to naprawdę strach iść do wyra.