Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chomiczyna 999

Przekroczyłeś 10 tematów na godzinę, a masz świetny temat albo prowokację? pomoc

Polecane posty

Gość chomiczyna 999

często wpadają mi świetne pomysły a nie mam już wolnych tematów. to przede wszystkim temat dla prowokatorów ale nie tylko. mamy się dobrze bawić a kafeteria z tym głupim ograniczeniem psuje wszystko :( więc jeśli ktoś z nas ma dobry pomysł a wyczerpał limit a ktoś inny nie ma pomysłów to piszmy tu! pomożemy sobie :)

Gość german sex????
I tak masz dobrze. Ja moge zalozyc gora jeden temat i pozniej juz mi wyskakuje, ze limit zostal przekroczony :O Czasami sie zdarza, ze w ogole nie moge zalozyc tematu :O Zalosne to :O

Gość german sex????
I tak masz dobrze. Ja moge zalozyc gora jeden temat i pozniej juz mi wyskakuje, ze limit zostal przekroczony :O Czasami sie zdarza, ze w ogole nie moge zalozyc tematu :O Zalosne to :O

Gość chomiczyna 999
jeden? to już przegięcie :/po co te limity :(

Gość jak zescie cwoki to se
tu piszcie :D

Gość german sex????
Tak cwoki? Zaraz ten "nie cwok" powie ze trzeba ciastka czyscic, pisac z bramki itp. Niestety u mnie nic nie dziala :O

Gość fcbfcgdf
chyba jesteś debilem skoro tego nie potrafisz ominąć :o wchodzisz na prx.centrump2p.com, wybierasz sobie jakąś bramkę, wklejasz adres kafeterii i piszesz temate