Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcbfcgdf

Jedyna szansa na zniszczenie PiS przepadła. Gratulacje głosujący na PO...

Polecane posty

Gość fcbfcgdf

gdyby wygrał JK PiS pozostałby bez władzy, ew. walczyłby o nią Ziobro a w konsekwencji w ciągu roku, może dwóch pewnie by doszło do rozpadu PiSu :classic_cool:🖐️ a tak w wyborach do parlamentu pewnie wygra PiS i znowu chujnia :(

Gość fcbfcgdf
na PO, w sensie że na człowieka z PO - BK🖐️

Daj spokój... Polska zmobilizowała się i pokazała gdzie jest miejsce PiS. J.K. przy wyższej frekwencji nie powtórzył nawet wyników poprzednika. Niesiony tragedią smoleńską i falą powodziową, na ramionach sztabu i tak przegrał. Tak, tak, niech sobie tłumaczą, że to dobre rokowania na przyszłość.

Juz to przerabialiśmy.W 2001 r gdy prawica się klócila Postkomuna z Millerem wskoczyła.Teraz Czas na Napieralskiego przyszedl.Wykroi wam taki numer,ze zorientujecie sie jak będzie daleko i ponad prawem:O:(

w Tvn24 zaproszony w ub.r Miller zapytany co robi odpowiedział piszę książki.Jest ponad prawem i mozecie mu naskoczyć:D

Gość to koniec PO
musztarda zobaczymy co powiesz za jakis czas gdy PO nie bedzie mialo tlumaczen ze prezydet zawetowal im ustawy.szczescie w nieszczesciu ,koniec PO to kwestia czasu 🖐️

i Jaki paradoks Wałęsa chcial przy pomocy kaczyńskich dobić komunę w czasach jego prezydentury(trzeba przyznać kiepskiej).I co.Komuna ma sie dobrze i zdobywa władzę.:O:(

Dzięki Kaczyńskim komuna powstała na nowo.Chichot niebywały historii:D

Gość wez mi tu nie pisz o Wałęsie
tez mi autorytet :o

Zięć Lecha zatwardzialy komuch.Przed 1989r nie do pomyślenia by to było.Córeczka bylaby wyklęta z rodziny.No cóż poglady sie zmieniają:D

Gość bedziecie beczec przez PO
jeszcze będzieta płakać z powodu reform jakie wprowadzi PO.Czas pokaze ,naiwniacy :D

wez mi tu nie pisz o Wałęsie-------> jakby nie ON ty dziś nie wiesz co to net i komp:D

Gość bedziecie beczec przez PO
A jesli chodzi o Walese to pokazal ,,klase,, --nie raz .Gdyby nie walesa-------tak,sam zdzialal ,gdyby nie ludzie ktorzy go otaczali moglby sobie napierdziec w kieszen. Solidarnosc to nie jednostka ,to tlumy ,bobasku siurasku :D

Gość a paaamietacie tooo?
mowe wam odjeło naiwniacy ?? juz 4 lata temu wasz prezydent i wasza partia robili z ludzi kretynow a dalej zaslepieni.....brak słow http://www.youtube.com/watch?v=z6UQDQRmGnI moze skomentujecie?

bedziecie beczec przez PO------>PiS są tyle samo warci jak PO-wcy.Za dobrze znam tych liberałów a PiS-iory tylko wroga szukają.Anarchiści tak postepuja.W zamieszaniu ma byc porządek.Musi sie wylonić inna siła aby te stereotypy przewrócić Są zamierzchłe.

bedziecie beczec przez PO------> i dlaczego prawica sie podzielila jak stanowili za Wałęsy jedność.Kaczory to wszystko rozwalily.

bobasek* czemu naiwniaku nie skomentujesz mojego filmiku? :) proszę o to juz 4 raz :) Ale wy nie widzicie tego jak PO robi z ludzi idiotów :) Wazniejsze jest przeciez ze Kaczynski nie umie wymowic U2........

Solidarnosc to nie jednostka ,to tlumy ,bobasku siurasku -----> tylko trzeba było wtedy byc odważnym a nie teraz kłapać dziobem.

a paaamietacie tooo?--------. co ty mi tu filmami zaprzatasz glowę jak to przeżyłem.Te fałszywki doskonale robili SB-owcy i takie fagasy kaczory Walentynowiczowie uwierzyli w Bolka.Dopiero komuna to ujawnila po 2001 r.Ale ubaw.

bobasek* ale mi chodzi konkretnie o ten film. Ale przeciez on dotyczy PO a to jest święta partia ze świętymi ludzmi. I tego nie widzicie jak PO robi z nas wszystkich idiotów. To mnie kurwa tak bawi,ze wybielacie na siłe PO jak się tylko da

Teraz słucham netowego rocka i kicham na filmiki.Trzeba spojrzeć realnie co starsi mają do powiedzenia a nie farmazony oglądać i miec pogląd na to.:D

a paaamietacie tooo?----> poczytaj wyżej co mówiłem o liberałach i pseudoanarchistach:(

bobasek* pewnie:D Ale gdybym wysłała filmik o KAczynskim to byłby temat do rozmowy. Ale jak pokazuje cos co PO zrobiło, jak kłamią od dawna to wtedy filmików nie oglądacie......:/

Gość PO ma wszystko a to zle
wszystko w rekach PO---- zle sie bedzie dziac,obaczycie sami

a paaamietacie tooo?-----> jeśli Jan Maria Rokita jest autorytetem twoim to ubolewam nad tobą.Ten pan był u Suchockiej w rzadzie ministrem stanu.I co ulepszył?Jakie zmiany dokonał?Przecierż miał pelne szuflady ustaw tak jak Kopacz.Jak dostal stołeczek wszystkich w dupie miał.:D Tyle ci powiem a jak chcesz więcej mogę ci całą historię przedstawić:D

I gdze tewraz jest ten Rokita.Przecież nie miał praktyki adwokackiej a domek w krakowie kupił.Pytam za co i od kogo miał tyle kasy??

bobasek* czy ty kurwa jestes tak mało inteligentny czy udajesz? ?? Pisze do Ciebie 5 raz a Ty nie rozumiesz!!! Nie chodzi mi kurwa o Rokite! Chodzi mi o sens tego filmiku CZYLI O TO JAK PLATFORMA ROBI WODE Z MOZGU WYBORCOM OD 4 LAT !!!