Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcbfcgdf

Jedyna szansa na zniszczenie PiS przepadła. Gratulacje głosujący na PO...

Polecane posty

Gość kldhfklshfldsf
Naiwna to ty jesteś skoro sądzisz, że tylko PO robi ludziom wodę z mózgów. To samo robi każda inna partia.

Kaczory w sejmie byli niszową partią od 1989r i tylko Wałęsie moga zawdzięczać,że na jego plecach wspięli sie na wyżyny.Lepper miał dwukrotnie więcej poslów w swojej partii aniżeli Kaczyńscy.I Rokita wcale u nich nie był.Ba.Zwalczał ich.Pózniej sie Rokicie odmienilo i znalazl sie u boku Jarusia ale tylko dlatego jak przestał pelnić funkcje ministra.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
pranie mózgu to przechodzą Pisowcy, szczescie ze nie wygrał J.K nie znosiłabym jego geby w mediach

Nie myśl sobie ze PO-wcy dokonaja cudu.Cud tylko ma zakodowany Tusk.Był wizjoner polskiej polityki w 1990 r i to wszystko przepowiedział.W 1992 r nagrałem go na wideo i to wszystko co mowił jest jak BYk na taśmie.Ale kaczory próbowały go zniszczyć i rozsypała sie cała Solidarność.Teraz tylko sie zmieniają ludzie ,rządy ale nic sensownego z tego nie wynika.Nie chciano sluchac Wałęsy teraz ten pasztet mamy. Dodam ,ze miałem nadzieję w 2005 r i zagłosowałem za PiS.Jak sie niedługo przekonałem,taką degrangoladę i nienawiść kaczory wprowadziły w sejmie,że mam ich serdecznie dosyć.Nawet komuna przy władzy w 2001 r takiego świństwa nie narobiła.

Gość ani jeden ani drugi mi nie pas
Bobas masz rację ale połowicznie .Uwazasz ze 1 partia powinna decydować o losie Polski /będą robić co chcą i nikt ich nie rozliczy . Kaczynski jest konfliktowym człowiekiem ale Komorowski nie ma swojego zdania i powiela opinie innych.I tak zle i tak niedobrze.

Nie wykształcila sie inna partia mlodych ,gdyż tak sobie tyly zabezpieczono.Ordynacja wyborcza jest przestarzała i dlatego taki impas nastąpil.

Byś sie zdziwila osobo ale to wszystko bylo do przewidzenia przez Wałese.Zobaczysz jaki krach nastapi niedlugo.Dopiero wtedy pomyśla o zmianie ordynacji.