Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malunia85

Zagniezdżenie czy poprostu już po wszystkim:(

Polecane posty

Gość malunia85
A no tak... zawodówke ukonczyłam - racja Technikum ekonomiczne tez A dodatkowo jeszcze ukonczyłam studia o kierunku architektura wnetrz, ale to juz na oxfordzie :) i co teraz? A moj facet to piekne 6 literek przed nazwiskiem :) mgr inż. informatyki :) a chcesz wiedziec ile zarabiamy?:) Oj tego juz Ci nie powiem, nie chce miec człowieka na sumieniu :) ale uwierz mi za marne 1500 funtow na zmywaku nigdy bym sie nie odwazyła. Cenimy sie dosc wysoko, mimo iz jestesmy bezmozgowcami mamy swoja wartość która doceniają jak i tu tak i w naszym "pieknym" krakowie.

Gość przestań się przechwalać,
bo wierz mi, nie masz czym... Nie tylko Ty masz tak "cudownie i bogato".

Gość malunia85
oszczane pantalony gdybyś mnie znała niczym choć kolezanka z osiedla, śmiała byś sie teraz razem ze mną. Gołym okiem widać, że mnie prowokują hmmmm a nie widzisz co ja robie? Przeciez ja sie prowokować nie daje, robie to, co mi w tym momencie sprawia przyjemność. Chcesz ze mna pogadac i choc wirtualniezobaczyc jaka jestem w rozmowie? Musimy zejść z tego tematu, choć z jednej strony wcale nie było by to złym pomysłem, gdybyś chciała pogadać nawet i tu. A tak na przyszłość - bez obrazy ( każdemu to mowię ) Od zwracania mi uwagi byli, są i będą tylko i wyłącznie moi rodzice, ale dziękuje za szczere chęci :)

po prostu smieszne to jest dla mnie pozwolic sie sprowadzic do takiego poziomu i w taki sposob wypowiadac.nie zwracalam ci uwagi,lecz wyrazalam swoja opinie a to juz cos innego.twoja sprawa co z tym zrobisz jednak ja bym sobie w zyciu na to nie pozwolila.....

Gość malunia85
wiem, ze nie tylko ja mam tak bogato, ale jestem jeszcze bardziej pewna, ze zadna piszaca tu na kafe nie ma tak bogato jak jaaaaaaaaa :) I uwierz mi, gdybys wiedziała ile zarabiam, to byś juz nie pisała " nie tylko ty masz tak cudownie i bogato" hahahahaha. Nie wierze ze ty tez tak masz:)

Gość malunia85
Ale na co? na lekką zabawe z komikami? No daj spokój. W zyciu nie miałam do czynienia z taki obłudnymi człowiekami kobieto !!! To jest dla mnie niesamowite dowiadując sie przez neta, ile debili chodzi po tym swiecie :) Zawsze zyłam wsrod zamoznych ludzi i naprawde nigdy niie miałam do czynienia z takimi nowościami jak te foczki :) Ty moze już kiedys przechodziłaś i to nie raz tego tupu klotnie, a ja o klotniach to slyszałam, ale nigdy bym nie pomyslala, ze istnieje taki zwierzyniec i to jeszcze w MOIM Krakowie !!! buahahah

Gość przestań się przechwalać,
Możesz nie wierzyć, Twoja sprawa. Ja Tobie także nie wierzę.

matko co wy sobie probujecie udowodnic.....:O schodze z tego tematu gdyz to ponizej krytyki i dobrego smaku..jak dzieci- a moj tatus ma helikopter,a moj odrzutowiec itd.. :O dziobiecie sie jak koguty :O poza tym niektore stwierdzenia i teksty zalatuja stereotypami,twoje malunia tez....🖐️

Gość malunia85
no i dobrze, widze ze jestes wsrod nas. Miałaś cos do napisania w sprawie tematu? Nie? to trzeba było poczytac i zamknąć okienko. A Ty widze tez musisz dodac swoje 2 grosze. Wcale lepsza nie jestes, mimo ze sie za taką uwazasz. Tak tak, masz racje, zejdz z niego, bo przeszkadzasz tutaj.

no wiesz skoro jestes slepa....to nie moja wina...sprawdz kilka stron wczesniej jest tam moj wpis dotyczacy tematu,ale ty nie raczylas mi odpowiedziec...ale widze ze jestes uczulona na punkcie krytyki wiec rozumiem...tak maja osoby z obnizona samoocena...nie po ich mysli wiec atak...coz szkoda mojego czasu dla ciebie,myslalam ze jestem inteligentna mimo wszystko ale zmieniam zdanie :O 🖐️

oj zacofana maluniu - siedzisz gdzieś na piątym piętrze blokowiska i piszesz głupoty i śnisz o bogactwie - z twych wypowiedzi wynika że słoma ci wystaje z butów - pozdrawiam cię środkowym palcem :)

Gość malunia85
"coz szkoda mojego czasu dla ciebie,myslalam ze jestem inteligentna mimo wszystko ale zmieniam zdanie " No tak, xle myslałaś, nie jestes inteligentna więc jesli nie zajarzyłas jeszcze o co chodzi to sie nie wtr acaj bardzo Cie prosze ok? Dziekuje

Gość malunia85
Chcesz zobaczyc to moje 5 piętro? podaj maila, wysle Ci pare zdjęć :) Dobrze wiesz, ze nie siedze na zadnym 5 pietrze i nie marze o czyms co juz mam od dawna droga kolezanko. Wmawiaj sobie, bo nie mozesz sie pogodzic z tym, ze dla Ciebie taki cwel jak ja ma wiecej kasy jak rozumu według Ciebie, ale to już niewazne. Daj sobie spokoj i sprobuj wziasc sie za zarobek, bo tutaj marnie zarobisz... strzał w psyche tylko i wyłącznie a to szkodzi :)

Gość malunia85
Jak bys nie wytykała moich słowek, to bys wiedziała, ze jestem w ciazy, bo pisałam. Tak dla jasnosci kobieta w swym życiu jest tylko 4% samego jego płodna, a 4 procenty to nie jedna noc kochaniutka, bo jest ich wiele. Zaledwie kilka w miesiacu a mnostwo w zyciu. Jestes opozniona i czytasz tylko to co cie w oko zakole. Daj sobie spokoj bo nudna juz zaczynasz byc ok?

widac że codzień na tym zmywaku nie masz lekko - musisz obciągągac murzynom i stąd twa frustracja - nie wnerwiaj się tak dziecko drogie

Gość malunia85
Popieram, oj chyba tak zrobie buahahahahaha Debilem jestes ty twoje bachorzyska z debilowatym wyrazem ryja i twoj stary wraz ze starą. Tak mawiali do ciebie, to wiesz co? wspolczuje i wcale to nie jest twoja wina, bo kto cie wychował, takim sie stajesz. Pretensje moge miec tylko i wylacznie do twoich staruszkow :) ze wydali na swiat taka gnide, ktora probuje nawet kafe zawszyć :/

Gość malunia85
Obciągam? Siedząc przy biórku i przygotowywując liste dla picker-ów to nie wiem czy to mozna nazwac obciąganiem, ale ok. Skoro Ty to tak rozumujesz, to w takim razie czym sie zajmujesz ty :) Lizaniem odbytnic wiesniakom z pobliskich "murów"?

Gość pieprznięta jesteś
I TO ZDROWO

Gość malunia85
A tak wogole skad wiesz o zmywakach? aaa robiłas tam. Musiałas ostro jezdzic po murzynach skoro faktycznie tam tak jest. Cholera świntuchy z nich co? ale na twoim miejscu trzymała bym penisa w ustach jak najdluzej, bo inaczej nici z twych zarobków zapewne. I nie peplaj tyle bo soczek nadlatuje :)

OJ GŁUPIA WSZO . NA TYM KONCZĘ Z tobą dyskusję bo nie ma z kim dyskutowac i utrarty bąbelka ci życzę he he . dobranoc

Gość pazurro
Co to są 'człowieki'? :D Kobieto Twój poziom jest tak niski, że nawet choćbyś zarabiała tyle co Bill Gates wyżej niż rynsztok nie wyskoczysz, niestety :D Człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy, na Twoje nieszczęście :) Klasy kupić nie można, czego jesteś doskonałym, podręcznikowym przykładem ;) Swoją drogą masz dużą wiedzę na temat wszy i gnid, mniemam iż często musiałaś sobie je iskać, współczuję. No ale tak bywa jak się w syfie i burdelu żyje, nic nie poradzisz :D A jakbyś czytała moje wcześniejsze wpisy, to wiedziałabyś że jestem facetem, tępa obciągaro :D

Gość malunia85
Jak mozna wmawiac kobiecie,ktora pracuje w czystm, schludnym srodowisku, ze robi na zmywaku. Oj zazdrość szarpie wasze nerwy... mozecie przez to wogole sypiac nocami>?:)

Gość smutna nataszka
Malunia daj spokoj , widzisz że to głupie szmaty ktore nie maja co robic , tylko przez 8 stron pierdolą o dupie Maryni. Chcą Cię tylko sprowokować i mieć ubaw. Daj sobie spokoj, zignoruj szmaty. I wszystkiego najlepszego dla dziecka w Twoim łonie !! ;)

a i jeszcze jedno: wiesz malunia czemu głupich nie sieją : bo się sami rodzą . powiem, że dawno nie było na kafe tak pierdolniętej panny

Gość Taaaaaaaa
Wszyscy pewnie siedzą na zmywaku, tylko Ty w pięknym i schludnym biurze czy gdzieś tam... Kobieto- trochę rozumu. Opuść już.

Gość malunia85
Facetem, ale zachowujesz sie jak baba wiec dalej bede Ci pochlebiac pisząc do Ciebie ona :) no chyba, ze lepiej bedzie brzmiało ono :) WIdzisz drogie ONO, jak sie jest mądrym, wiedze się ma i to porządną. Ginekolog jak mowi twojej suce, ze ma grzyba w "jaskini" to tez mu powiadasz, ze musi byc dobrym bzykantem, skoro wie co sie w "jamach" znajduje? ehhh... tutaj troche przegieło Cie drogie ONO :) Do stomatologa ja chodzisz, to tez mawiasz, ze musi miec bardzi spruchniałe zeby, skoro tyle na temat prochnicy wie? hihi nono, wiesz co? powiem Ci tak... ja wole miec wiecej kasy niz rozumu, bo dzieki kasie rozum mozna dokształcic. Ciebie stac tylko na wioche drogie ONO, a wiocha wiele Ci nie zapewni. Niestety, takie czasy. Czas to pieniadz wiec go nie marnuj, a pieniądz to "ktoś" dzieki czemu mozesz wszystko :) i wiesz, że mam w domu informatyka i oprogramowanie ktore zaraz wykryje Twoje IP , z jakiego komputera piszesz :) a każdą strone rozmow mam zapisana :) ale spoko wystarczy jak odnajde adres :) reszta juz nie w moim interesie :P Bo to ja wydaje polecenia niestety...