Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malunia85

Zagniezdżenie czy poprostu już po wszystkim:(

Polecane posty

Gość malunia85
Dziki wężu, w tym przypadku nie wiesz co piszesz. Moze w Boga nie wierzysz ale on zapewne wierzy hmmm wierzył w Ciebie i wiesz, ze tego typu słowa sie obracają przeciwko Tobie? nie boisz sie? Nosz kuzwa mac, ze tez na to wczesniej nie wpadłam... juz dawno skarany wyzywa sie na ludziach, bo gorszej rysy na swym wozku inwalidzkim byc nie moze :) wspolczuje, ale ja Tobie tego nie zycze. Patologią mi tu zajezdza. Zmien pampersa bo smierdzi czlowieku !!!

Gość Taaaaaaaa
Rozum można dokształcić? Najpierw trzeba go mieć, Kochana. A patrząc po Twoich wypowiedziach- to jest niemożliwe. Niestety nie liczy się tylko "kasa". Dzięki niej możesz mieć jedynie książkową wiedzę, niestety życiowej, wrodzonej inteligencji zero.

Gość malunia85
Oceniasz człowieka po tym co pisze? To głupiutka jesteś, ale to juz twoja sprawa. Ironią czasem trzeba sie pokierowac, głupota tez. Człowiek jest tak skonstruowany, ze niestety potrafi czlowieka do furii doprowadzic, a ja własnie usiłuje to zrobic i juz mi sie udało :)

Gość pazurro
No to dawaj mężusia przeciwko mnie :D Naprawdę, Twoja tępota jest powalająca, nie myślałem że spotkam się na kafe z czymś takim :D 'Wolę mieć więcej kasy niż rozumu' - za kasę możesz kupić papierek (co z pewnością już wiesz z autopsji), ale rozumu - nie kupisz. Jak Bozia rozum rozdawała Ty stałaś w kolejce po kredki i bąbelki, więc się nie zdążyłaś załapać :D 'a ja własnie usiłuje to zrobic i juz mi sie udało' Udało to Ci się rozbawić całe forum swoją głupotą :D Gdyby mogła latać, to byś się ponad samolotami unosiła :D Z bąbelkiem i bez :D

Gość wytłumacz mi autorko
jak to od przytulania z meżem biorą sie dzieci??? co to za język o losie słodki? ile ty masz lat? 15?

mi to się udało o wiele wiele stron wcześniej bo naiwna klępa jesteś - bebikodziurka haa ha . idz sie dymac te, przytulac z twym rzekomym informatykiem ze zmywaka. "NAUKĄ I PIENIĘDZMI DRUDZY CIĘ WZBOGACĄ, A MĄDROŚC MUSISZ SAM Z SIEBIE CIĘZKĄ DOBYC PRACĄ " Ale tobie dziecinko to nie było dane

Gość Taaaaaaaa
Niestety nie mam po czym innym Cię oceniać, jak po tym co piszesz. Na szczęście Cię nie znam- taką mam nadzieję. Wiesz... W takich bezcelowych i bezsensownych dyskusjach, w kłótniach, właśnie pokazujemy kim jesteś. A Ty robisz z siebie jedynie pustą panienkę. Ale może w takim razie napisz coś wreszcie jako "prawdziwa" Ty i wtedy pogadamy normalnie. I właśnie, nikogo nie doprowadziłaś jeszcze do furii, a jedynie rozbawiłaś. Gratuluję.

Gość smutna nataszka
MALUNIA PO CO TU JESZCZE PISZESZ?

Gość malunia ja mam pytanie
Czy to ty pisalas, że planujesz slub plenerowy we własnym ogrodku i że masz bękaerty bezslubne :D Haha tamta tez sie pluła przez kilkanaście stron, jesli to ty to jestes idiotka

Gość malunia85
Dobra kobitki. już dochodzi 22 zaraz kończe zmiane i pora wracać do domku :) Macie okazje się wykazać nieco madrzejszym słownictwem i bez wulgarzymów. Będziecie dalej szarpać ten temat na wszystkie mozliwe Wam sposoby OK, ale musicie wiedziec o jednym... ja osobiscie zakanczam ten temat, bo juz jest faktycznie nudny. Ublizanie sobie, ublizanie nienarodzonemu dziecku, mojemu dziecku nie jest na miejscu. Nie jestescie głupie i wiecie, iż sie tak robic nie powinno, chyba, że sumienia nie macie bo niestety znam tego typu osoby. Nie mam zamiaru już Wam ublizac, nie mam zamiaru juz komentowac Waszych podtekstow, jestem na to za duża. Fajnie było sie pobawić, ale jeszcze lepiej by było, gdybyście choć wyszły z twarzą i pokazały, że stać Was na słowo PRZEPRASZAM. Ja sie tego słowa nie wstydze i wiem, iż mam za co przepraszac, więc PRZEPRASZAM. Serio tak o Was nie myśle mimo wszystko. Po tym jak dziki wąż życzył mojemu nienarodzonemu dziecku śmierci, nie ukrywam tego, ale mnie tknęło i zasmuciło, bo ono nic złego nie zrobiło. Pierwsze zaczęłyscie wypisywać na bliskie mi osoby, odrzuciłam piłke z podobną prędkością, ale to już Wasza sprawa. Uważacie mnie za idiotke, ok. Do szczęścia nie potrzebuje ludzi z forum, bo mam ich mnóstwo. Ale czytałam tu wiele wypisków i ludzie sie czasem zwracają nieco inaczej i nikt tego nie komentuje. Bąbelek to dziecko, matka natura - okres, a przytulanie - od tego sie zaczyna a konczy na seksie. Więc chyba rozumiecie. Każdy mawia inaczej, inaczej rzecz potrafi nazwać i to tylko dlatego, bo świat zaczął byc nudny patrząc tylko i wyłącznie w encyklopedie. Ile razy się śmiałam jak usłyszałam jakieś dziwne okreslenie, nawet idiotyczne ale uśmiech na twarzy był. Wy poplułyście sobie komputer, klawiatura zapewne już pływa. Robicie dokładnie to samo co ja, tylko że ja nikomu jeszcze z tego powodu nie ubliżałam. ok już prawie 22 pora na mnie. 3majcie sie cieplutko i jeszcze raz PRZEPRASZAM.

Gość Taaaaaaaa
papa

matko, poległam............a myslałam ze na kaffe nic juz mnie nie zdziwi...wyrwało mnie z butow:) zaaraz puszcze babla nosem:) a z tyłu wyleci mi fasolka:)

że niby dziki wąż miałby przepraszac bejbidziurke ? nigdy ! mogę cię jedynie pozdrowic środkowym palcem i miec satysfakcje że chodziło mi właśnie o sprowokowanie cię - co mi wyszło szybciej niż myślalem a nie o jakieś zle zyczenia . dobranoc

Gość malunia85
Nie mam zamiaru sie z Tobą kłócić. Umiem czytać i wyracnie było napisane. Nie wymagam przeprosin, bo wiem, że nie każdy ma odwage wypowiedzenia tego słowa- szanuje, ale jeśli chodzi o prowokacje, to jeszcze daleka szkoła przed Tobą. Nigdy nie prowokuj ludzi do kłótni w ten sposób, bo przesadziłeś troche pisząc "a i jeszcze życzę zgnicia bąbelka w twoim łonie " . Nie musisz sie unosić, bo niestety nie trafiłeś na rodzine ze zmywaka. Ja dla zmywaka bym tu nie przyjechała. Nie będę się Tobie tłumaczyła, bo przecież nie o to tu chodzi. Ludzie się mnie pytaja czy jestem w stanie załatwic im prace w firmie, a Ty pierwsza osoba w moim życiu wciska mi, że ja na zmywaku jestem. Czemu próbujesz wkręcić sobie i mi to, ze innych ludzi nie stać na więcej poza granicami Polski jak tylko i wyłącznie zmywak. Naprawde nie rozumiem, ale OK, Twoje zdanie, Twoje zycie. Wmawiaj ludziom dalej, że maja ma czole trzecie oko, bo Ty je widzisz, to tak byc musi, nie wiem czemu w taki a nie w inny sposób marnujesz swój czas. PIerwsze tez słysze bebikodziurka czy jakos tam. Ok wkońcu nie ja to napisałam, a ktoś inny prawda? widać, iż też nie jestem jedyna, która zna zadziwiajace okreslenia. Sprowokować sie nie dałam, ale pamietaj iz to co napisałeś to napisałeś, a słowo jest słowem. Dobranoc

Gość malunia85
Aha i jednak przyznaleś sie wkoncu, iż Ciebie w życiu cieszy i daje powód do bycia szczęśliwym wielka satysfakcja, ze do ludzi piszesz tego typu rzeczy lub któzy daja sie prowokować? Ludzie, ktorym sprawia to satysfakcje są dla mnie nieppełnosprytni uwierz mi i pozbawieni wszelakich uczuć i rozstądku, ale jak juz kiedys wspominałam.Bozia ma różnych lokatorów. Pa

NAPISAŁEM DOKŁADNIE TO CO CHCIAŁEM POWIEDZIEC.klątwy nie odwołuję i życzę urodzenia zgniłej fasolki - obumarłej

Gość Gertruda von Handtke
Przychodzi malunia85 do lekarza: - Panie dochtorze, przytulaliśmy się z mężem w 17 dniu cyklu... - Gratuluję bujnego życia erotycznego {sarkazm} - Eee, że co? Ale my się staramy o bąbelka! - ??? {zachowuje pokerową twarz} - No ten, eee, fasolkę bym chciała! - Warzywniak piętro niżej. Następny proszę! kurtyna

Gość powala mnie wasza niewiedza!!
Broniłam Twojej wypowiedzi autorko, a teraz żałuję, bo okazuje się, że jesteś wulgarna i agresywna. Nie wiem po co to dalej ciągnąć.

Hahahah powróciłam na kafe, a mój ulubiony topik założony przez bebikodziurkę taki rozwinięty! :D Malunia studiowała na Oxfordzie architekturę wnętrz, zmianę kończy o 22 i daje się prowokować przez ludzi, którzy zwyczajnie robią sobie z niej jaja. Ideał kobiety:) Radzę się nie denerwować, bo fasolka pęknie i będzie po plantacji. :D Znów mi dziewczę poprawiło humor. ;)

Gość malunia85
No widzisz jaka rozwinieta biedronka? NAwet neta mam podlaczonego do kasy :) ok zmykam i usuwam topika. Szukajcie sobie innych wrazen na nudnym, bezsensownym kafe.

malunia85 malunia85@tlen.pl'; ---- hahahahahahahahahaha te sześćliterek przed nazwiskiem twojego męża mnie ubawiło mgr.inż czyli M-ogę g-ówno r-obić i n-ieżle ż-yć tyle to znaczy na wyspach.Nie pitol mi glupot:D ilu jeszcze spotkam takich jak w nicku:D