Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malunia85

Zagniezdżenie czy poprostu już po wszystkim:(

Polecane posty

Gość malunia85
bellabellafe hihi a co mnie to obchodzi co o mnie myslisz? myslisz ze z tego powodu sie powiesze hahahahaha jesli tylko to umila ci zycie czyli ubliżanie komus, to wal smiało :) ja jestem szczesliwa i szczescie moge dac komus :) no smialo :) ciekawa jestem czy byla bys taka dobra w ryju oko w oko :)

Ryj to masz Ty i potomstwo Twe, wypuszczone z bebikodziurki i nie :) Kończę tę jałową dyskusję z Tobą, jednak postąpię zgodnie ze starą zasadą - nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. Nie mam ochoty zniżać się do patologicznego rynsztoka w którym się znajdujesz, od schylania rozbolą mnie plecy :) Bailando bailando :D

Gość malunia85
O Boshe, no i sie powtarza, szkoda ze umie to robic tylko i wylacznie swoim jezykiem, patologicznym jezykiem :) co? wqrzylam Cie juz niewyparzony ryju? No to dobrze, i o to mi wlasnie chodziło... Poczułas sie juz jak gówno> super i tez o to mi chodziło, a teraz wracaj do swych nieiwyparzonych patologicznych ryjków :) Bailando Bailando :) hahahaa idiotka :)

ja cie krece przeczytalam temat po lebkach i stwierdzam ze na kafe widac polska biede, dzieciarnia nie wyjechala i siedzi w domu przed kompem na kafe. Czy w kazdym temacie musicie klapac i naskakiwac pouczyc sie lepiej bo szkola nie dlugo procz tego 3/4 piszacych pewnie zakladalo tematy typu czy uprawiajac petting w majtkach moglam zajsc w ciaze?? lub on zrobil sobie dobrze wytarl reke w chusteczke i strzelil mi palcowke czy moglam wpasc? Tam sie wyzyjcie i w podobnych tematach. To ze autorka napisala zdrobniale nie jest az tak wielkim powodem aby sie z niej nabijac a to ze pozniej zaczela klnac to wcale sie nie dziwie bo swietego wyprowadzily by wasze docinki. A tak btw gratuluje autorko || kresek na tescie nie denerwuj sie bo jeszcze przez glabow maluchowi zaszkodzisz ;) miej po prostu W.Y.J.E.B.A.N.E na nich ;) Buziak

Gość bolerro
Skoro malunia się z mężem tylko przytulała, to pewnie bękarta jej kochanek musiał machnąć :classic_cool: Ciekawe czy tatuś badania zleci jak murzyniątko wyleci :classic_cool:

Gość gość
czemu czemunapewno nie jest to wynik zabawy z corka,plamienia oznaczajace zagniezdzienie wystepuja prawie u kazdej kobiety trwaja 2-3-4 dni.W moim przypadku to "prawie" się nie potwierdziło, nie było żadnych oznak ciąży, ani plamienia przed ani w trakcie czekania na @ ani po jej terminie, który nie przyszedł i tak jest do dzisiaj :) A cykle mam regularne co do dnia..

:D Małolata, co za przepis, ale gotować nie umie:D W domu u mnie, infantylne dziewczę, byłaś, że sugerujesz?:D Zresztą, przestaję udzielać się na tym topiku, bo przestał mnie bawić - szybko się nudzę:D

Gość zabadak
To nie jest miejsce na taki temat, przejdź do "Ciąża wychowanie dzieci..." Tu siedzą małolaty, które nie wiedzą co to "przytulanko"

jeeeeeeny czytam i czytam i wlosy sie jeza... dziewczyna powiedziala przytulalismy sie bo nie chciala uzywac slowa -kochaismy sie.proste jak budowa cepa. a wy juz brechta.. boi sie,ze plamienia to poronienie a wy juz brechta. opanujcie sie troche.... a co do formy pisania-widac,ze dziewczyna ma uczucia... i troche oleju w glowie ...... a nie siano we lbie

Gość malunia85 porazasz glupota
taaak, widac ten olej, az tryska:D normalnie klawiature mi zachlapalo od madrosci tej bebikodziurki:D

Gość cxx
To nie jest miejsce na taki temat, przejdź do "Ciąża wychowanie dzieci..." Tu siedzą małolaty, które nie wiedzą co to "przytulanko" :D:D:D ludzie ja umrę przez was :D nie wiecie co to przytulanko? Przytulić przytulić przytulać 1. przycisnąć kogoś lub coś do siebie z czułością; też: przyłożyć jakąś część ciała do czegoś 2. dać komuś schronienie u siebie :D:D:D hahaha ironia :Prety jak z tego waszego "przytulania" można w ciążę zajść to lepiej trzymajcie się od facetów 5 m na odległość :D mnie uczono że ludzie zapłodnić mogą się tylko podczas stosunku płciowego, potocznie nazywanego seksem, gdzie plemnik dostanie się do komórki jajowej :P ale widać na kafe kobitki ewoluowały i mogą inaczej się zapłodnić :D

Kamilka 23 chciałas się wymądrzyć? "mialo byc wyprowadzily by z równowagi" cząstkę "by" piszemy z osobowymi formami czasowników ŁĄCZNIE! idiotko :o

Gość powala mnie wasza niewiedza!!
Dzieci nie wiem, czy wiecie, że słowo "przytulanko", znaczy seks. Widać, że nie byłyście nigdy u ginekologa, oni również używają takiego słownictwa.

Gość bolerro
Na nic biologii nauki znoje, gdy bebikodziurka otwiera swe podwoje, przytulanie pierwsza klasa, można czekać na bobasa, na odległość zrobionego, prymitywnie wychowanego, gdyż plemniki skurczybyki zachowują się jak dziki, nie patrząc na anatomii dochodzenia, zapładniają od przytulenia :D Fakt, autorka ma w głowie olej, i to bardzo dużo. Z pierwszego tłoczenia, rzekłbym. Bogu dzięki reszta ma mózgi :D

O matko, a ta dalej jedzie :D Znaczy - próbuje jechać, ale marnie jej to bez wulgaryzmów wychodzi :D Ironii toto nie zauważy nawet jak zza krzaka taka wyskoczy i ją w dupę ugryzie :D Bella, to z idiotą to z Pratchetta? :D Świetnie użyte, i adekwatne do 'mądrości' malunkiej :D Jakoś żaden ani żadna ginekolog nie używał przy mnie słowa 'przytulanie', podobnie jak bąbelek i fasolka, bo nie wróciłabym do gabinetu, uznałabym że lekarz niedokształcony :o Może jeszcze mówi cipeczka, pipeczka, pochweczka, pochwulinka, prąciczek, prąciulinek :D

Gość nie zapominaj
o pyrtusiu:D penis - to takie wulgarne i niegodne matki-polki slowo

No nie wiem, czy kiedykolwiek byłaś u ginekologa, w wieku 15 lat często tam się nie chodzi;)

A seks to u Was nazywa się "ruchaniem" najczęściej w krzakach lub na tylnym siedzeniu samochodu.

A seks to u Was nazywa się "ruchaniem" najczęściej w krzakach lub na tylnym siedzeniu samochodu.

U takiego jak wy to z pewnością nie byłam, widać dla infantylnych i zdziecinniałych bebikodziurek są specjalne gabinety ;) A 15 lat to pewnie miała autorka jak z pierwszym bachorkiem wpadła, i widać mentalność jej od tamtego czasu została taka sama :)

ja znam polozna,ktora "babelkami" nazywala dzieci i co.. chyba mi nie powiecie,ze jest nienormalna... wyziac Was to malo:/

Lub w kibelku na dyskotece;)

Oni swoje dzieci będą nazywali wstrętnymi bachorami.

Gość zabadak
pytam sie qrwa jak kura znosi jajka? Jaką dziurą one wychodzą? Ta samą co sra?? To jest dla Was odpowiedni temat, tam możecie się wymądrzać, właśnie jest na topie.

Gość tez keidys tak myslalam
kurde miałam podobną sytuację i teraz sama nie wiem w środę była nieplanowana wpadka przez zapomnienie, skończyło sie bez w środku okres powinnam mieć w ten czwartek, w piątek mialam plamienie, w sobotę i środe poleciało ze mnie jak z kranu, dzisiaj już nic , nie wiem czy to był okres czy nie , bo nigdy nie miałam okresów z krwią zawsze lekkie plamienia ze skrzepami dzien dwa i koniec, a teraz dwa dni żywej różowej krwi , nigdy takiej nie widziałam , ale na ciążę albo efekty to za wcześnie nie kumam :S

Malunia, daj juz spokoj. Zglos temat do usuniecia i po sprawie, po co ciagnac te jalowe dyskusje, ktore tylko daja coraz gorsze swiadectwo o Tobie...

a wiec zapraszamy... babelki,przytulanie sie-takie slownictwo rozumirja normalnie ludzie...dla ktorych licza sie uczucia innych. a wy sie smiejecie..nie smialibyscie sie gdyby autorka uzyla innych slow typu piep.przylam sie z facetem... moj bachor to i tamto... zal

I tu źle trafiłaś dziewczynko, bo nie jestem autorką tematu:)