Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Wbijam

Polecane posty

OstraSiostra-----> przynajmniej dowciapna jestes. To dlaczego niedawno tak naskoczono na ciebie??

ladaco tez mi nie przeszkadza ela i owszem zatraciła się za bardzo w zabawie...jak to nazwała na szczescie ja se tez umiem bawic i bede nadal

OstraSiostra zaraz pomarancze Cie beda wyzywac, ze trzymasz z nimi i w ogole :P

jak widze to Ostra ma kafeteryjne bllomingi rozkwita i rozkwita hehe słyszałam ze ukradasz ludziom fotki i profile buhahah o ty niedobra

znam się na zabobonach podobno moja pra pra babka była wiejską "czarownicą" :D Prababka mnie wyszkoliła co i jak :classic_cool: :D

mnie tez opinia innych i wulgaryzmy kierowane w moja strona najzwyczajniej na swiecie - splywaja:) cos nie tesknia za swoja maskotka:P

przeciez to diabel powinien rzucac uroki:P

Abraja tak jestem złodziejem :classic_cool: Wg pomaranczy jeszcze : gejem , lesbijką , dzieciakiem i starą pizdą, a i moim ulubionym kierowcą tira z wasami i brodą do pasa :classic_cool: a i mieszkam w Toruniu, katowicach i wawie jednocześnie :D

ło kurfa to musisz sie niezle obrabiac zewszystkim ja niestety mam dziecko z próbówki i maz mnie kupił bo nikt inny nie chciał ;) ide na powietrze pooddychac pozdrów osła i daj mu liscia sałaty ode mnie ;) wpadne potem o ile jeszcze bedzie to topele

diabel cos cienko sobie radzisz jako diabel :( sasiadowi nie dajesz rady? a co zrobil btw?:D

O nie trawię tej masówki typu Harry, Zmierzch , Sex w wielkim mieście, i beznadziejnych polskich "komedii " romantycznych.. Co zrobił sąsiad?