Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Wbijam

Polecane posty

witan wszystkich straszna nuda sie na kafe ostatnio zrobiła ;( właze czasem ale wakacje plaża i wszyscy opalaja sie tyłkiem do słonca ja na szczęscie niedługo tez więc bedzie mnie mniej mniej mniej az znikne w otchłani rzeczywistego swiata

🖐️ ja wcinam druga jagodzianke z wczoraj bo mi sie nie chce do sklepu isc, aczkolwiek nie sadze, zebym sie tym przejadl:P

buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha jakie skutki będą?Luftuj zawczasu:D

JAgodzianki są pycha :classic_cool: Zamiaruję wybrać się na jagody w okolice Kozienic - kto chętny? :D FATALISTA trwale zaburzenia psychiczne, ale nawet przyjemne to to :D

pytam bo chce wiedziec czy sie z toba komunikowac po ludzku czy dostsowac do panujacego poziomu

teraz mam jape i zeby czarne, jakbym oko na czerwono pomalowal i zaczal tym pluc, to prawie jak zombie :P

FATALISTA ja mam tak w sumie od urodzenia, kafe może to lekko pogłębiło/ła :classic_cool: Dziś mam ochotę na malinki :D

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
abraja raczej sie dostosuj, a jak nie wierzysz to czekaj aż sie pojawi cała jak to ktos nazwał sekta Freli

Abraja: spoko, przymkne oko na kolejne zjeby za to, ze sobie pogadalem z nimi pare razy i nie mam zamiaru sie nikomu tlumaczyc, tudziez obrazac kogokolwiek

a jagody do kiedy sie zbiera? czyzby niedlugo koniec sezonu?

spoko lubie poprostu wiedziec z kim am przyjemnosc lub nieprzyjemnosc ;)

Od Jana , jeszcze z tydzień podobno będą . P>S Nie wolno zbierać w Piotra i Pawła wtedy żmije wychodzą zza krzków :classic_cool: