Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabineczkaaaa

dziwne pomysły męża

Polecane posty

Gość sabineczkaaaa

witam! mam do was pytanie: czy pozwoliłyb yście mężowi/ swojemu facetowi jeżdzić dorywczo w takim busie-ciężarówce wyposażonej w plazmę, dvd, ruletkę i rurkę to tanców , to taki bus na wieczory panienskie i kawalerskie.... co o tym sądzicie?? on chce raz w tygodniu w tym jeżdzić jako ochroniarzz....... pozwolić mu???????????????????????????????????? powiedział że czasem tym busem by jechał z koleżką na dwa dni np. do warszawy czy do innego miasta? pozwolic mu na takie wyjazdy?:? bo mnie deenerwuje to bardzo.

Gość agniesiaaaa
nie pozwoliłabym...

Gość nie dziwne skarbie
normalne ma ochotę na lewą poruchawkę swój chłop!

Gość ullallalalala
chyba ze z tobą

Gość oooonnnnaaaaa
W życiu bym się nie zgodziła! Chcesz, żeby legalnie Cię zdradzał? Bo jak by nie było, swoją zgodą dasz mu na to przyzwolenie

Gość na pewno nie

Gość sssaabineczka
no ale czy on może zdradzać w takim busie? że niby z kim ma się przespać/.??? z dziewczynami które urządzają sobie wieczór panieński i patrzą na striptizera który im tnaczy na rurce i piją wódke??: a moze ma zdradzić z facetami którzy patrzą na striptizerkę i mają swój wieczor kawalerski?????? no chyba że jakby pojechał dio inneego miasta na dwa dni to wtedy byłyby te zdrady...no nie??? piszcie dalej.......... bo on powiedział że nie mogę mu tego zabraniać, że bedzie robił co chce (dodam że jestem w 8smym miesiącu ciąży, chce zeby dziecko mialo ojca), ale nie wiem co robić.....piszcie...!!! jeszcze mi powiedział że chciałby stac na ochronie w go-go lub w burdelu bo mu kolega by załagtwi ł i by duuzą kase miał za nic nierobienie... mi to nie odpowiada, jak go przekonac by wybrał mnie dziecko i normalne zycie...??? juz sie o to poklocilismy , wyniosłam sie do mojej matki, on ma przemyslec sobie czy chce rozwodu czy dalej bedzie głupio myslał...co robic?prosze doradźcie.

Gość Elżbieta Jakubiak
Ja jeżdże w tym busie i tańczę przy rurce. Robię facetom wszystko na co mają ochotę.

Gość dudssiananaaaa
jeżdzisz w tym busie z wrocławia??? a ochroniarzowi też robisz wszystko co chce???????? czy tylko zajmujesz się tymi panami co wieczor kawalerski urządzają sobie???? SZCZERZE

Gość dudssiananaaaa
bo mąż ochroniarz-który w tym jeżdzi twierdzi że ochroniarz siedzi obok szofera z przodu i tylko widzi wszystko na telewizorku , że pilnuje tylko żeby zadymy nie zrobili czy coś, mówi mi że pani tancząca na rurce nie może z ochroniarzem iść np. na sex w wc:) co o tym myslicie?

Gość dudssiananaaaa
chodzi mi o "partycar" z wrocławia... mam takie nerwy przez too..a jestem w ciąży...

Gość bonita100
jak nie masz zaufania ?

Gość Elżbieta Jakubiak
Mam płacone za występy dla gości, ale jak jest fajny, zadbany ochroniarz, to po zakończeniu imprezy można mu przynieść ulgę.

Gość dudssiananaaaa
elzbieto jakubiak!!!!!! czy jezdziszz w tym busie z wrocławia????? czy w innym miescie?