Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

germanotta

Przestał pisać , może umarł ?

Polecane posty

carrie ....nie mogę robić takich telefonów .....nie znasz jego żony ... prawie chora z podejrzliwości ( tera to nawet ma rację ale zawsze tak było , nawet jak był czysty jak łza )

Ale chooj Cie obchodzi, czy ona mu zrobi awanture czy nie? On nie bedzie wiedzial, ze to Ty dzwonilas. Poprostu zadzwon z zastrzezonego i sie rozlacz od razu jak odbierze. Poza tym, serio przestan o nim myslec, bo i tak razem nie bedziecie. Przeciez to golym okiem widac, ze bylas tylko zapchajdziura dla niego i nie odejdzie od żony:O

Gość AśkaS
Oj nie piszcie "nigdy" teraz coraz więcej facetów zostawia żony, biorą sobie młodsze. Takie zjawisko zaobserwowałam ostatnio :-) Koleżanka (mężatka) wyraziła nawet obawę,że strach pomyśleć,że coś takiego za parę lat może odbić jej albo jej mężowi.

wiem że żony nie zostawi , nawet tego nie chcę....to było jasne od początku , dorosła jestem i nie mam takich złudzeń , chyba zadzwonię z innej karty.....zabieram się do tego jak pies do jeża

Gość AśkaS
Tylko,że u Ciebie Autorko tak jakoś brakuje mi "żaru" uczuć.

Gość did
zadzwon oi zobacz czy odbierze z zastrzonego .nie gadaj bzdur ze odrazu awantura skoro i on nie bedzie wiedzial ze to ty.jak czytam ciebie to mi sie wydaje ze masz nascie lat, i naiwa z ciebie glowniara...

Carrie , facet się ożenił bo wpadli , nigdy jej nie kochał , nie zostawi jaj ze względu na dzieci i dobrze , niech tak zostanie. Ja też mam męża i dobrze mi znim, tamten to coś pośredniego między przyjacielem a wirtualnym kochankiem , Skręca mnie bo nie wiem co się stało że nie pisze.

Nic sie nie stało. Po prostu ma wyjebane jajca. Ile Ty masz lat? Bo piszesz jakbyś miała 15. Ogarnij. Nie wart Twego cierpienia i schizowania. :O

Gość ja tak samo
nie wiem co sie z moim "przyjacielem" dzieje, napisalam do niego 2mce temu smsa i nie odpisal, zawsze do mnie dzwonil, pisal, pisalismy maile do siebie caly czas, a od 2mcy cisza i nie wiem co robic:(

może i nie wart...dziwny jest to prawda, brzydki , zniszczony życiem , za dużo pije , za dużo pali za dużo waży , ma problemy z sercem, ma wiele mankamentów ... ale rozumie mnie jak nikt i kocha wściekle , to wiem

GEMANOTTA ON CIE NIE KOCHA, PRZEJRZYJ NA OCZY WRESZCIE!!!!!!!!! Chuj mnie strzela jak czytam takie cos. Ma na Ciebie wyjebane. Kiedyś może to zrozumiesz.

Germanotto , zostań wirtualnym zlewem na spermę [ co Ty na to? ] :P [codziennie będę odpisywał ]:classic_cool: o losie ,właśnie, co tu wypisuję :PSiostro [podoba mi się ikona beksy ]:classic_cool: Carrie , to ładnie pocisnęli Peji :classic_cool:

jeżeli nie umarł to może chce żeby to się spaliło....tak na siłę , żeby umarło przez brak kontaktu. chce odzyskać spokój....to prędzej, czasem wiele byśmy dali za to żeby cofnąc czas, żeby kogoś nie spotkać na swojej drodze

Gość dklejd
Ale bezsens. Boisz się jego żony, a sama umierasz z niewiedzy. Co jest lepsze - chwilowy gniew żony czy twoje poszarpane nerwy? Zadzwoń do niego, podaj się za jakąś facetkę z banku, ankieterkę, czy coś podobnego.