Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowa wodna dziewczyna

co ja mam zrobic? prosze o rad? :(:(:(

Polecane posty

Chcialam sie was prosic o radę. No więc byłam tydzien temu na imprezie, było dużo alkoholu, myśle ze wszyscy wypilismy tam za duzo. W pewnym momencie jedna z uczestniczek tego wieczoru zrobiła awanture swojemu facetowi ze niby za duzo rozmawia ze mną, zaczeła mówic na mnie przykre rzeczy, ja się rozpłakałam. Ona krzyczała, szarpala sie z nim i ogólnie awantura zrobila sie niemilosierna. Było mi tym bardziej przykro, bo ja cały czas tego koledze tłumaczyłam jaką to on ma swietną dziewczynę, żeby ją w końcu docenił itd. Awantura zrobiła się bardzo duża, ja bardzo płakałam, nie mogłam się uspokoic. On starał się troche to łagodzic, uspokajac ją itd. Ja w końcu zabrałam swoje rzeczy i wyszłam z ich mieszkania (imprezka była u nich w domu). Teraz oni się rozstali, on ma pretensje do mnie ze powiedzialam o jedno zdanie za duzo. Mianowicie pwoiedzialam ze keidys zanim ją poznał często zmieniał dziewczyny, nie mial stałej i zeby docenił ze znalazł taka fajną bo bedzie załował jak ją straci. On ma pretensje ze zrobiłam z niego faceta "dziwkarza". Ja nie mialam tego na myśli. Chcialam mu tylko otworzyc oczy. Był alkohol, rozmowa zeszla na ten temat i tyle... Nie wiem co teraz ogólnie z tym zrobic. Czuje się żle z tym, ale z drugiej strony myśle ze mi tez sie należą przeprosiny. Nie zrobilam tam nic złego a oberwałam. chyba najbardziej. A on jest obrazony i chyba czeka na przeprosiny z mojej strony. Powidziecie mi i doradzcie co robic? :(

Gość złota zasada
nie wtrącać sie, olej sytuacje i olej tych ludzi

nie potrafię olac tych ludzi bo to bliscy mi ludzie, z tym człowiekiem znam sie bardzo długo, przyjaznilismy sie kupe lat. Nie potargie tak tego olac...

Gość bonita100
jesli nic nie zrobiłas przestań się tłumaczyć winny się tlumaczy , ajak im na sobie zalezy to dojda do porozumienia

zalezy mi a może zależało. Sama nie wiem. Po prostu mi przykro bo naprawde nic złego tam nie zrobiłam. Zostałam okreslona mianem "kurwy" a tak naprawde chciałam tylko pomóc tej dziewczynie :/

Gość złota zasada
skoro przyjaźniliście sie tyle lat, to tym bardziej nie powinni Cię tak traktować, nigdy nie ma co sie wtracac w cudze zwiazki, bo nie wiem jak dobrze byś chciała to i tak Ty dostaniesz po tyłku, przeczekaj, póki co sie nie odzywaj, sprawa z czasem przycichnie i pewnie bedzie można normalnie pogadać

Gość złota zasada
nad czym sie zastanawiasz - wyzywali Cie od k... a Tobie na nich zależy i jeszcze koleś focha strzela, co za towarzystwo

złota zasada - oni mnie nie wyzwali dosłownie. Dziewczyna krzyczala do niego zeby poszedl sobie do mnie, ze skoro ja jestem tą lepszą, zeby sobie wział mnie i gdzies wyzbzykal skoro tak chce i takie typu rzeczy. A on ją uspokajał i na poczatku przepraszal mnie. A kilka dni pozniej strzelił focha ze to moja wina, ze okresliłam go ze jest "dziwkarzem". Mniej wiecej tak to wyglądało

ja to wszytsko tłumacze tym, że każdy wypił tam za duzo. Ale cholera to chyba mi sie należą przeprosiny a nie im...

Gość makumba1213131
dziewcyzno olej ich. Jak tutaj twoja wina? za co przepraszac?? to chyba ciebie powinni przeprosic, przede wsyztskim ona, ale on tez. Co to za fochy? za co? za to ze chcialas dobrze a zazdrosna laska zrobila mu jazde????? no sorrry

nikt więcej mi nie pomoże? :(

nie rob nic. po co chcesz sie wtracac miedzy nich. To jacys bliscy znajomi. jesli nie potrafia sobie poradzic ze soba ty nie pomozesz. to ich problem, nie twoj i kazdy to zrozumie. przecież sie z nim nie przespalas. to ona cierpi na syndrom otella