Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kingaO

Jaki szapon?!

Polecane posty

nie wiedziałam gdzie to przydzielić : ) a więc mam pytanie jaki szampon byłby najlepszy dla włosów zniszczonych, rozdwojonych, cienkich, wyglądających jak siano i wypadających ? Mam takie włosy, bo zaczęłam prostować starsznie tego żałuję ale muszę poczekać aż włosy mi odrosną dopiero wqtedy przestane, póki co najbarzdiej denerwuje mnie to, ze starsznie wypadaja, jest ich malo i sa zniszczone .. Proszę o pomoc lub o jakieś rady jak mam o nie dbać itp. Jaka marka szaponu bylaby najlepsza ? Z grory dziekuje! : )

Przede wszystkim kup sobie suplement diety z cynkiem. Mogę Ci polecić odżywkę WAX... I oszczędzaj przede wszystkim włosy, bo je stracisz jeśli nie przestaniesz im fundować kontaktów z prostownicą.

Gość czemu czemu
na kazdym szamponie pisze do jakich jest wlosow,dodatkowo mozna sie wypytac ekspedientki,a najlepiej idz do apteki i tam zaczerpnij jezyka,w aptece napewno cos dla siebie wybierzesz,a ja ze swojej strony polecam Ci jedwab do wlosow ale taki skoncentrowany w malej buteleczce, wylewsz kilka kropel na dlon i wcierasz we wlosy,po kilku zabiegach wlosy nabieraja pieknego blasku.