Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhjhg

czy spadajaca....

Polecane posty

Gość hhjhg

temperatura moze byc oznaka ciazy? Okres mi sie spoznia 5 dzien, nie mam zadnych niepokojacych objawow. Zaczelam mierzyc temperature pod jezykiem, wczoraj bylo 37.2 a dzis spadlo juz na 36.7, jednak okresu nadal nie ma. Nie znam sie na tych temperaturach, nigdy wczesniej nie mierzylam...pomozcie prosze

Gość hhjhg
jest tu ktos ludzie?????

Gość czemu czemu
wrecz przeciwnie,temperatura wzrasta a mierzy sie ja w pochwie a nie pod jezykiem.

Gość hhjhg
ale zaraz zaraz...wzrasta jak sie jest w ciazy??? a u mnie spada, wczoraj mierzylam w pochwie tyle ze popoludniu i byla wysoka a dzis rano spadla. Czytalam na internecie ze mozna albo w pochwie albo pod jezykiem. Pod jezykiem jest mi wygodniej...

Gość brzydkie piersi
nie jesteś w ciąży - spóźnia ci sie

Gość hhjhg
tylko ze nie mam zadnych objawow zeby dostac okres. Nie mowie ze zawsze mialam bo nieraz dostalam z zaskoczenia tez bez wczesniejszych objawow ale i tak sie stresuje ze sie spoznia i przez ten stres sobie chyba jeszcze bardziej opozniam eh;/

Gość brzydkie piersi
tez mi sie spoznia czasami i nie mam objawów na zblizający sie okres... nie raz już robiłam testy ciążowe i negatywne a za kilka dni pojawiał się okres

Gość czemu czemu
no z pewnoscia stres nie jest dobrym doradca,ale tak jak pisalam,tylko podwyzszona lub wrecz wysoka temperatura zwiastuje ciaze.

Gość czemu czemu
a jeszcze jedno,dlaczego nie zrobisz sobie poprostu testu?,ten by rozwial watpliwosci.

Gość hhjhg
Narazie 5 dni minelo, nie chce jeszcze:( to wcale nie jest takie proste dla kogos kto jeszcze nie robil nigdy testu...zwykla panika;/

Gość hhjhg
ponawiam pytanie...