Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość protection

co sadzicie o e-papierosach?

Polecane posty

Gość protection

nie śmierdzą? opłaca się kupić? jakie są w smaku? jakie konkretnie możecie polecić?

Gość superExtra
ja paliłam, kolega chciał rzucić papierosy i w tym celu zakupił e papierosa. Smaczne są, nie śmierdzą..ale żeby rzucić, to nie rzucił palenia, po prostu pali teraz e papierosa i zwykłe. http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość protection
w jakiego typu sklepach są do kupienia?? nie chcę zamawiać z neta bo chcę je dokładnie obejrzeć i popytać sprzedawcę

Tu znajdziesz wszystko i jeszcze wiecej na ten temat: http://www.papierosyforum.pl/ Paliłem pótorej paczki dziennie. Obecnie od dwóch miesięcy na epapierosach. Papierosów nie palę wogóle, ale wymagało to pewnej determinacji. Epapieros to substytut. Nie jest doskonały. Bywa awaryjny (choć ja akurat ze swoimi nie miałem problemów technicznych) Smaków masz do wyboru mnóstwo - od owocowych po tytoniowe. Zawaratosć nikotyny też regulujesz sobie sam(a). Epapieros zaspakaja zarówno głód nikotynowy, jak i potrzebę zaciągania się. Powiedziałbym, że to wielka szansa dla uzależnionych ale tylko dla tych, którzy naprawdę chcą z niej skorzystać. ;)

Rozponaj temat pod adresem, który podałem. O Epapierosach naprawdę warto dowiedzieć się wszystkiego dokładnie, zanim się za nie zabierzesz. Na tamtym forumu masz również rankingi najpopularniejszych modeli i opinie na ich temat. :)

Gość protection
klon tam jest tego za dużo.. mógłbyś mi polecić jakiś cienki papieros smakowy?? o niskiej zawartośi nikotyny...

NIe używam kartomizerów (bo z tego co piszesz, rozumiem, że właśnie taki typ epapierosa masz na myśli) Używam dwóch modeli - Casablanka C118p oraz Joye520. Zwłaszcza ten pierwszy ma wielu zwolenników (zestaw startowy ok 200 zł.) . Uprzedzam jednak: jeśli jestes osobą uzależnioną, palącą dużo i chcesz pozbyć się nałogu, zabierz się do tego metodycznie i zadaj sobie trochę trudu aby zdobyć rozeznanie temacie. Nie kupuj byle czego. W przeciwnym razie wywalisz pieniądze i stracisz tylko czas. Jeśli palisz niewiele - poniżej 10 papierosów dziennie, to lepiej na razie też daj sobie spokój. :)