Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A_L_I_N_A@!

temat zdrady

Polecane posty

Gość A_L_I_N_A@!

dziewczyny zdradziłyście kiedyś swojego mężą, partnera?- żałowałyście potem tego? Jestem z facetem 7 lat mamy dziecko poznałam innego (chodzi z nim tylko o sex) oboje mamy na siebie ochotę działa chemia. Tylko czy warto? JAk myślicie. Z tym moim to też tak jest wiecie- 5 dni ok a potem się mnie wiecznie czepia i opierdala

Gość i jasne
nie warto ale i tak zrobisz jak uważasz

Nie warto zdradzać, nigdy! Jeżeli nie jesteście szczęśliwi to się rozstańcie, bo po co się męczyć i być z kimś tylko dla dziecka, które i tak nie będzie szczęśliwe wychowując się w domu, którym nie ma miłości między rodzicami...?

Gość MaRlEnka1243
nie sądze żeby było warto. Najlepiej zerwi kontakt z facetem i nie będzie cię kusił!

Myślę,że nie warto.jeśli nie jesteś szczęśliwa z facetem(mężem,konkubentem niepotrzebne skreślić*) to się rozstańcie i wtedy poszukaj sobie kogoś innego.Czasem dla chwili przyjemności nie warto komplikować sobie życia i uwierz mi wiem co mówię.

Gość FocIa###
Ale z drugiej strony raz się żyje! Życie jest zbyt krótkie i kruche żeby odmawiać sobie przyjemności.

Gość tymon26
ja nie zdradzilem i nie zdradze ale trzeba byc szczesliwym w malzenstwie zeby tego nie zrobic jak nie ma szczescia wogole to latwo o zdrade

Gość Kalina Wereśniak
Siebie zapytaj. Twój system wartości odpowie na to pytanie.

Gość A_L_I_N_A@!
system wartośći? Ja wiem że moje poczucie wartości jest równe zeru! A teraz kiedy widzę, że ktoś się mną interesuje to ... no sami wiecie.