Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamazmazowsza

kiedy przestanę "łysieć"? macie podobnie?

Polecane posty

Gość mamazmazowsza

karmiłam 8,5 miesiąca. przez ten czas po porodzie włosy wypadały mi jak szalone. można by było przypuszczać, że to dosłownie po chemii. skończyłam karmić, a włosy nadal lecą. co zrobić? to przestanie czy mam kupić jakiś specyfik?

Gość ja mam to samoooooo
sama bym się chętnie dowiedziała. karmiłam i nie brałam żadnych specyfików, teraz bym chętnie coś zrobiła, bo włosy mi pękami wychodzą. czy ktoś może polecić jakiś apteczny środek? ponawiam pytanie autorki. no i ile takie wypadanie włosów garściami u Was po ciąży trwało?

Gość witqaminka malinka
teraz to chyba jest troszke za pozno, mozna brac witaminy ale po fakcie to niewiele pomoże w senie nie od razu... pomoze jak włosy beda orastały, musicie zaczac brac supelmenty- witaminy przez dłuższy czas,powinno pomóc...

Gość kgjfudys
ja jak karmiłam miałam włosy ok.Nie karmię od 5 m-cy a włosy nadal się sypią:o i to bardzo.Też nie wiem co z tym juz zrobić.Nic nie pomaga

Gość mi włosy
zaczeły wypadać około miesiaca po porodzie,trwało to przez około 3 miesiecy.Pani w aptece polociła mi taka papke. kosztowała około 13zł/ nazwy nie pamiętam. z kazdym razem było lepiej. łykałam witaminy. dzis 11 miesiecy po porodzie mam ładne gęste włosy ;)

Gość mamazmazowsza
ja właśnie brałam witaminy i nic, a włosy już wypadają mi prawie 9miesięcy całymi pękami. na szczęście mam grube i długie to tak tego nie widać. więc co polecacie?

Ja jeszze podzas karmienia brałam skrzypovitę, kiey odstawiłam od piersi (6 miesiecy) przeszłam na belissę. Ogólnie nic nie pomagało i teraz, po kolejnyh 5 miesiacach obcięłam się na króciutko i zainwestowałam w dobe, drogie odżywki- w końcu poskutkowało. Teraz zapuszzam spowrotem i już nie lecą :)

Gość bbbbbbbbgjj
nie wiem czy to pomoże na wypadanie wlosów po ciąży i porodzie ale mi wypadały i brałam tabletki suplement diety merzspecial 60 tabletek ok 45 zł, starcza na 2 mce, ampułki do włosów loreal przeciwko wypadaniu raz w tygodniu taka ampułke ok 10 zł za sztuke, i maske po kazdym myciu z placenty i mi naprawde pomoglo, wlosy stały sie mocne, lsniące i zdrowe i najwazniejsze nie wypadaja wcale