Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fladrafladra

co robice gdy facet idac z wami oglada sie za inna

Polecane posty

Gość marynazwawki
ja mojego łapię za policzki (takiego dzióbka mu robię) dość mocno, patrzę się chwile na Niego z złowrogim wyrazem twarzy, daję buziaka i idę dalej:P po to ma facet oczy, żeby patrzeć na ładne rzeczy/osoby:D

Gość downs early light
zatem doprecyzuje - gdy bylam z offerma i nieudacznikiem - ogladal sie on za innymi kobietami. Totalne zero. Dno. Mogl to robic dyskretnie. Ale wiadomo - zyciowa offerma ....... totalny brak klasy koles. Z kolei gdy bylam z mezczyzna pewnym siebie, uporzadkowanym nie smial on ogladac sie za inna kobieta w moim towarzystwie. Prawdziwy gentelman.

Gość ale głupoty
Najlepiej podłożyć nogę (jak nie patrzy przed siebie tylko za kimś). hahaha

Gość downs early light
no tak offerma wszedzie ogladal sie za kobietami ja bym na jego miejscu wstydziala sie - ale coz brak wychowania - to stawia kogos takiego w negatwynym swietle wszedzie - wszedzie - zawsze offerma & nieudacznik ogladal sie za kobietami - niewyzyte dno. Z kolei pewny siebie mezczyzna - stabilny, uporzadkowany - nie smial przy mnie spojrzec nawet na super kobiety. tym rozni sie klasa od gowna :)

Facet z klasą nie będzie oglądał się za kobietami idąc z własną.

Gość downs early light
uwierz mi offermy i nieudacznicy nie maja klasy ale ta jest specyficzna dobrze znana grupa NIEUDACZNIKOW I OFFERM nie polecam nikomu - chyba ze ktos ma ochote wymiotowac i plakac z powodu nieudacznika

Gość A jak mnie kusi
to dźwigam kieckę od mojej i oglądam sobie cipkę i wtedy mi przechodzi myślenie o innych

Gość downs early light
tylko prawdziwa meska ciota offerma i nieudacznik oglada sie za innymi bedac przez chwile w towarzystwie supr dziewczyny totalne dno zero zyciowa porazka

Gość downs early light
Morka jesli jestes super zgrabna laska to na bank sie ogladaja ;)

downs early light ja mysle ze to nie od figury zalezy bo nie wygladam jak modelka szczupla ale raczej normalna kobieca figura nie zadna chudzina caloksztalt sie liczy czyli styl poruszania makijaz usmiech pewnosc siebie ubior i umiejetnosc podkreslania aututow itp Mysle ze wiele kobiet ogloby wzbudzac podziw gdyby wiedzialy jak

Gość tyy morska brzya
nastepna z wysokim mniemaniem o sobie jakas szczegolnie piekna nie ejstes...i raczej watpie zeby faceci sie slinili za toba na ulicy;)

Gość skalpel jak fryzjer
jasne bryzia ja rzucam przynete na nieco innym terenie generalnie podobaja mi sie kobiety filigranowe subtelnie umiesnione sama jestem zaniedbana - jednak trzeba sie wziac do roboty czasu coraz mniej :)

Gość tyy morska brzya
i nie maluj kredka tak grubo tych brwi bo wyglada to fatalnie juz lepiej zapusc albo delikatnie je pomaluj bo wygladaja jakbys sobie je dokleiła

tyy morska brzya gusta i gusciki wierzyc nie musisz i wiadomo nie kazdemu podoba sie ten sam obraz ;) pozatym jest jeszcze cos takieog jak charyzma jak kobiecosc ktorej niem ozna oddac zdjeciem i ktora jest silniejsza niz najpeikniejsza buzia i najzgrabniejsza figura chyba musisz sie o tym jeszcze wiele nauczyc

Gość skalpel jak fryzjer
tez uwazam ze bryzia nie robi furory

tyy morska brzya nie musze zapuszczac bo mam brwi od slonca i masci bardzo pojasnialy wiec trzeba rownac kolor bo inaczje wygladam jak cemnowlosa ale bezbrwiasta baba

Gość tyy morska brzya
najbardziej mnie bawia laski którym sie wydaje ze sa bardzo sexowne i ponetne..i kazde spojrzenie mezczyzny traktuja jak objaw zainteresowania

Gość gość
Nigdy tego przy mnie nie zrobił i nie zrobi :)

Gość skalpel jak fryzjer
Bryzia daj spokoj z Priorytetem inteligencja, znajomosc plynna jezykow obcych, charyzma - ma ja 1 na million!!! trzeba pieknie wygladac czyli extra blond wlosy, wyprostowane - naturalnie przygotowane extra podkreslone usta extra cera extra zeby i extra cialo wysportowane :) to do wykonania wszystko :) jak chce rzucic przynete i zlowic porzadna rybe

tyy morska brzya ja nie musz epsojrzen odbierac jako objaw zainteresowania wystarcza mi propozycje spotkan czy kolacji ktore otrzymuje :P

Gość tyy morska brzya
no ok jesli tak to chce cie zobaczyc na zywo:P

tyy morska brzya nie wie czy to bedzie mozliwe a jak z ciebie facet to bardzo prosze ale w obecnosci mojego narzeczonego :P

Gość skalpel jak fryzjer
Morska moze otrzymujesz takie propozycje jesli ubierasz sie w obcsle seksowne sukienki i masz wymiary 90-60-90 wetdy wszystko jasne :) ale propozycja propozycji nie rowna inaczej gdy na koleajce zaprosi Niemiec - project manager inaczej gdy na kolacje zaprosi Polak - mlody przedsiebiorca

Gość tyy morska brzya
jestem kobieta

Gość skalpel jak fryzjer
morska ty masz narzyczonego????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Smieję sie i mówię ''bo oczopląsu dostaniesz '' albo '' w tym wieku ? stary taka to na 20 latka z kasa pleci a nie na ciebie z zona i 2 dzieci i debetem na koncie '':D

Gość sratatatatatataaaaaa
JESTEśćIE GłUPIE!!! czemu żadna z was nigdy nie domyśli sie, zeby odpowiedzieć tym samym? sytuacja jest bardzo prosta, jeśli facet cały czas oglądałby się za jakimiś laskami, to ja zaczynam gapić się nachalnia na innych przystojniaków i zobaczymy co on na to :P mój kiedyś zwrócił mi uwagę, że się cały czas gapię na innych, to ja mu wtedy na to, że on robi to samo i wkońcu przestał, facetów trzeba trenować jak psy i tyle - za zle karać, za dobre wynagradzac