Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fladrafladra

co robice gdy facet idac z wami oglada sie za inna

Polecane posty

Gość skalpel jak fryzjer
tak ale jak matol non stop oglada sie za innymi to kto wytrzyma z takim zerem nawet gdyby byl z Heidi Klum pewnie tez by non stop zerkal na bok taka uroda cioty i offermy zyciowego nieudacznika nie ma sensu odbijac pilki najlepeij zostawic takie DNO

Gość uuuuuuuullllllllllllllllllllll
daje mu w pysk :-P na serio

Gość do ona 222
fajnie, ze zapodałas fotke jeszcze bym pomyslala, ze tu jakies cuda pisza ech człowiek moze sie odkompleksic i toba twoj facet sie chwali? o matko! wygladasz z twarzy, jak oswiecim, czy siostra steczkowskiej, a to nie komplement no kurde ....zadna laska z ciebie

Gość gość
Dałem dzisiaj ciała i obejrzałem się za inną. Moja polowa jest mega zła ale mieliśmy świetne plany na wieczór. Wino kolacja...... Dałem ciała i nie wiem jak to teraz naprawić. Przeprosiłem ją ale efekt mierny. Doradźcie coś plis ...

Minie jej :) Ale wieczór spisz na straty.

Gość mała_owieczka
A ja powiem tak - nawet nie wiem, czy mój facet ogląda się za jakimiś... jak wy to robicie? Idąc z nim nie patrzycie na wprost tylko śledzicie na co on patrzy? Jeeeju... macie aż tak niskie poczucie własnej wartości? Do głowy by mi nie przyszło robić afery o coś takiego... czasem zresztą razem komentujemy wygląd innych ludzi - podziwiając ładne dziewczyny.

Gość gość
mała owieczka- patrzysz jak facet, żeby coś z boku dojrzeć musisz łeb przechylić. Prawdziwe baby widzą wszystko, to co na wprost i to co po bokach, bez potrzeby kręcenia banią.Niestety

Gość mała_owieczka
hmmm, to znaczy że nie jestem prawdziwą kobietą :( no po prostu ufam mojemu facetowi...

Gość gość
mała owieczko tylko cycki Cię jeszcze ratują. Żartowałem :) trochę

Gość mała_owieczka
hahahaha :D ufff, są na miejscu - nie jest tak źle ;)

Gość czajnik w korpoki bordo
zostawiam i znajduje innego co sie nie oglada bez sentymentow proste

Gość Ada63
Drogie Panie. Jestem Doktorem psychologi, pisałam na ten temat swoja prace magisterska i wiem ze to zachowanie naszych drogich Panów jest całkiem normalne oni już tak maja jest to uwarunkowane ich naturalna rolą w naszym świecie czyli chęcią posiadania (założenia) rodziny.Swojego czasu dużo o tym czytałam nawet słyszałam jak ktoś nazywa to "zaburzenia psychiki" ale to kłamstwo.Więc moje drogie traktujcie to z dystansem, bo nasi panowie jeżeli już to robią to nie celowo.

Gość gość
Mnie to denerwuje rzadko się zdarza ale wiem ze to odr******ajbardziej mnie zdenerwowało jak maz wrocil do domu po pracy i mi opowiadal ze śliczna dziewczyne widział i ze się za nią oglądal przyglądajac jej się aż się zorientowala i uśmiechela

Gość gość
Matko same piękności tu siedzą. Co drugi napotkany obcy facet zaprasza na spotkanie? No ciekawe ciekawe...

Gość gość
Mnie to nie przeszkadza ,niech tam sobie popatrzy ;)ja udaje ,ze nie zauwazam , ale natychmiast ogladam sie za przystojniakami i to tak zeby on to widzial.Niech sobie zobaczy jakie to przyjemne :P