Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona101

płodność

Polecane posty

Gość zaniepokojona101

liczę na waszą pomoc;) kochałam się z chłopakiem ( zabezpieczaliśmy się prezerwatywą), i to był nasz drugi raz w ciągu godziny wiec jego członek nie był tak twardy jak za pierwszym, tylko mniejszy,bardziej wiotki. I gdy poczuł, że dochodzi wyszedł ze mnie. Ja gdy dotknęłam jego penisa był mały i suchy, a prezerwatywę znalazlam tuż przy wyjściu z pochwy. Partner jest pewny, że podczas stosunku mu sie nie zsunęła. Ale czy to możliwe że zaszłamw ciążę? Czy może to było za szybko i wytrysku i ie było? Ponieważ partner nie jest pewny czy to niego doszło.Dodam że to niestety był koniec dni płodnych.

Gość zaniepokojona101
jesteś pewna?

Gość inezzz isa
Facet nie wie czy mial wytrysk? O matko! Jak jest koniec dni plodnych to w ciaze nie zaszlas/

Gość zaniepokojona101
z tego kalkulatora dni płodnych wychodzi że to przed ostatni dzień... a jajeczkowanie miałam z tydzień wczesniej bo bolał mnie wtedy brzuch no i inne objawy na to wskazywał

Gość zaniepokojona101
dodam, że nigdzie nie było śladów po spermie a na pewno nie zrobił tego we mnie

Gość zaniepokojona101
proszę o jakieś inne opinie...

Gość na pewno doszło
i teraz urodzisz debila takiego jak ty

Gość moralniak
nie słuchaj kredki,nudzi się dzieciakowi i tyle...tyle że jeżeli ta prezerwatywa została w tobie a w niej była sperma to jest prawdopodobieństwo i to nawet duże...i facet powinien wiedzieć czy doszedł czy nie...

Gość zaniepokojona101
on nie wie czy doszedł bo to dla niego nowośc

Gość zaniepokojona101
moralniak.. ale w prezerwatywie nic nic nie było a nie ma mozliwości żeby spadła podczas stosunku... a chłopak nie jest pewny co do wytrysku

Gość zaniepokojona101
a dla chłopaka to nie nowość... tylko on sam mówi że to dziwne bo czuł że możliwe że dojdzie do wytrysku i wyszedł ze mnie a póżniej nie czuł żeby się to stało

Gość moralniak
no więc jest możliwość że się wgl nie spuścił,a jeśli tak,to nie ma się co martwić...cała sytuacja jest trochę pomieszana,ale to nic:) napewno nie przejmuj się na zapas,napisałaś że za drugim razem miał mniejszego i mniej "stojącego" i że po stosunku znalazłaś prezerwatywe...a to wcale nie znaczy że zsunęła się w trakcie...moim zdaniem było tak że podczas stosunku prezerwatywa się trzymała,potem miał orgazm,(po spuszczeniu się członek jest mniejszy) i po wyjęciu członka prezerwatywa się zsunęła,ale to nie było w tobie,także nie ma się co bać na zawał :) się rozpisałam :) pozdrawiam :)

Gość moralniak
a chłopak z czasem będzie wiedział czy już dochodzi czy nie :)

Gość pytam bo muszę
o dziekuję;) pocieszyłaś mnie;)