Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :( rany.......

Mam ogromny problem! DZIWNE KROTKI, SYFY NA PLECACH!?

Polecane posty

Gość :( rany.......

Hej! Mam 25 lat, nigdy w zyciu nie mialam problemow skornych, typu tradzik, czy nawet pojedyncze krostki na buzi. Od roku zmagam sie z czyms dziwnym, otoz na moich plecach i ramionach zaczely wyskakiwac mi na potege krotki( syfki, pryszcze) . Sa czerwone , takie guleczki, ktore naprawde trudno wycisnac i bola przy probie wyciskania. Obok tych czerwonych kest plaga malych, jakby podskornych bialych krosteczek usianych jak mak. Nie zmienilam nawykow zywieoniowych, dbam o higiene ( prysznic 2 razy dziennie), pije duzo wody, moja skora jest dobrze nawilzona. Od pewnego czasu krostki te przerzucily sie na twarz, glownie na czolo i okolice skroni. Nos, policzki czyste. To sa takie gulki, po ktorych zostaja niestety przebarwienia czy wyciskam czy nie. Dermatolog rok temu przepisal mi Tetralysal, ale nie moglam tego uzywac, pozniej byc Davercin- bez rezultatow. darowalam sobie tych konowałów. Czy tos mial lub ma takie problemy? z czym to sie wiaze i jak temu zaradzic? Dziekuje za wszytskie odpowiedzi! POzdrawiam. Ania

Gość xsx
mam to samo ma ktos pojecie co to moze byc

Gość kjhkjhjkh
Możesz mieć przeziębioną krew.

Gość baltic
nie wiem czemu ale mi zawsze pomagal na to magnez do picia.

Gość ludzieeeeeeeeeeeeeeee
a co maja powiedziec ci co maja o wiele wieksze problemy?????????