Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vuuunkaa

Problem z tamponem...

Polecane posty

Gość Vuuunkaa

Użyłam dziś 1 raz tampona. Jestem dziewicą i wkładam sobie tam, no i nie wiem, czy nie za płytko ogólnie mnie uwiera, tzn czuje go tam a chyba nie powinnam z tego co slyszalam. Źle mi się siedzi, dziwnie się czuje. Jakieś rady?

Gość prawielysiejaca
wsun go glebiej,(nie uszkodzisz sobie nic) i wtedy zobacz czy jest lepiej. tez mialam taki problem kiedys i to pomoglo

Gość Vuuunkaa
jakby nie dalo rady dalej ;/ czulam go no i powoli zaczelam wymowac (po jakims pól h) i bolało no i byl nasiakniety. Nie wiem czy to tam czy źle.... nie wiem. Gdzie indziej niz w tylek sie nie da ;/

Gość Vuuunkaa
tzn gdzie indziej niz tam i w tylek..bo wiadomo ze w niego nie wsadze ;/

Nie dajesz rady z tamponem to nie szukaj tu pomocy bo co my mamy zrobić? wlożyć Ci go na miejsce? :P Wróć do podpaski i już...

Gość Vuuunkaa
Tsaaa.... oczekiwałam innych rad typu. Może za duże? Może ... no nie wiem? ale dobra... ;/ Sorry ale nie zamierzam w ten upał kisić się w podpaskach, skrzepach. Ohyda. Sama do tego dojde.

Ja już dawno dziewicą nie jestem a też mam czasami problem, musisz przykucnąć i włożyć go tak jak najbardziej od dołu, tzn tak jakby na dół pochwy. Wtedy głębiej wchodzi i nic nie uwiera. Nie wiem czy zrozumiałaś, ale popróbuj :P

Może za duży, a może po prostu za sucho masz w pochwie i dlatego nie możesz go dobrze włożyć.