Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem kobiet..

dziewczyna prosi mnie żebym golił klatkę piersiową

Polecane posty

przycinam a nie golę, jestem mężczyzną a nie chłopczykiem, prawie każda dziewczyna ma włoski na ramionach i ich golenie jest bez sensu, póxniej są ciemniejsze i twardsze

Gość stanie ci sie cos jak to zrobi
na klacie nie mozesz przycinac ???

Gość A.....
powiedz jej zeby przefarbowała sie na niebiesko bo masz taki kaprys..ciekawe co Ci powie:P

Gość michasia03
a Twoja panna tez nie goli miejsc intymnych? czy moze sobie przycina jak Ty?

właśnie nie mam tak bujnych zeby je przycinać, bo są krótkie a mam 25 lat

mam 40 lat

dziewczyna ma cienki paseczek, styl brazylijski, dobrze że nie depiluje całej bo takie mają dziewczynki a nie kobiety

Gość do lazienki marsz
25 lat i taki zacofany

mi się to nie podoba mam swoje zdanie, nie wiem czy się naoglądała wypacykowanych chłoptasiów w czasopismach, czy ronaldo, który depiluje całe swoje ciało, przeciez to nie jest śmieszne

Gość michasia03
wielki mi wysilek przycinac kudly na klacie jak sie kogos kocha... zenada :o

jakbym miał bujne to pewnie przycinałbym, no ale torsu nie będę depilował

Gość do lazienki marsz
to zrozum ze mlodym kobietom podobaja sie teraz wydepilowani...rob sobie co chcesz...twoje klaki

Gość michasia03
a moze tylko Tobie wydaje sie, ze one nie sa bujne? :D

do lazienki marsz mnie to wisi:), nie spojrzałbym na laskę, która "płynie z prądem" bo taka moda, niech biorą sobie gimnazjalistów:)

Gość michasia03
moze trafi Ci sie kiedys laska, ktora nie bedzie depilowac lydek, pach i miejsc intymnych- wtedy na pewno sie dogadacie przynajmniej pod tym wzgledem :)

Gość matematyczka**
nie daj się! baby są dziwne, nie słuchaj ;/

Gość do lazienki marsz
i powielasz to co piszesz .. ty NIE ROZUMIESZ KOBIET...ja nie gonie za moda...mnie sie nie podobaja owlosieni odkad pamietam...obrzydzaja mnie wlosy na klatce i tyle

Gość hhahha a jak robi ci loda???
fujjj :D:D

Gość ale głupoty
"Nogi kobiety gola zeby czuc sie dobrze w swoim ciele" hahaha Kto to wymyślił? Kobiety golą nogi bo taki jest wymóg społeczny. Jak nie ogolisz to wszyscy na ulicy się gapią... Dawniej kobiety nawet pach nie goliły i jakoś im to nie przeszkadzało. Z higieną i goleniem miejsc intymnych to też bujda. Golenie szkodzi, bo łatwiej o odparzenia, opuchnięcia i zakażenia w konsekwencji. Po coś natura tam włoski zostawiła. Co do problemu to czemu nie powiedziałeś jej, że golenie na klacie jest strasznie nieprzyjemne i że brzydko odrastają? Tekst o tym że to nie męskie w oczach kobiety jest raczej żałosny.

mam króko przystrzyżonego i na pewno jej to nie przeszkadza, nie wiem skąd zmiana, wcześniej było dobrze, a nie będę też tego robił bo moja pani sobie tak zażyczyła, a kobiety muszą się depilować:), badzmy szczerzy, jakby tego nei robiły, byłoby bardzo duzo singielek:)

No ale taka jest prawda, że owłosiony facet jest męski a owłosiona kobieta, nie jest kobieca... Ja na klacie mam jakieś tam włosy ale nie bardzo dużo, na plecach, ramionach wcale... Ja bym klaty nie golił - po prostu mi się nie chce.

Dziewczyna w ten sposób Cię testuje i jeśli spełnisz tę prośbę, to okażesz brak pewności siebie. Facet, który nie ma wyjebane na fochy kobiet jest dla nich nieatrakcyjny.

Gość ale głupoty
"a kobiety muszą się depilować , badzmy szczerzy, jakby tego nei robiły, byłoby bardzo duzo singielek" Jakby wszystkie przestały to mężczyźni nie mieli by wyboru. Jakbym miała faceta który mówiłby że coś muszę to bym go szybko pogoniła.

Gość ale głupoty
Komiczne owłosiony facet niekoniecznie jest męski. Kobiety to oceniają i dla wielu to raczej obleśne. Najgorszy jest kark, i długie włosy pod pachami. I na tyłku też nie są pociągające.

ale głupoty jakbyś nie depilowała nóg, pach odbytu, to uwierz że on szybciej zmieniłby Ciebie:)

"Jakbym miała faceta który mówiłby że coś muszę to bym go szybko pogoniła" no jasne, że nie musi... ze mną też być nie musi, więc skoro taka czuła na "muszenie" to droga wolna... na szczęścia moja kobieta nie uznaje, że jest terroryzowana gdy oczekuje od niej spełnienia obowiązujących kanonów zadbania

Gość 3krotka
Facet z ogoloną klatką jest mało męski.Rozumiem że można golić pachy i miejsca intymne(względy higieniczne)ale klatę?Nieee....

Gość kanony sie zmieniaja
kiedys nikt sie nie golil, hipokryci i lenie