Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem kobiet..

dziewczyna prosi mnie żebym golił klatkę piersiową

Polecane posty

Gość michasia03
moj plastrami depiluje pojedyncze wloski na plecach ktore sa tak wysoko...( to jego pomysl; mnie to nie przeszkadza, bo wlosy sa w ilosci moze 10 ...) i kiedys chcial, zebym mu ogolila posladki, ale nie okazalo sie to dobrym pomyslem:D masa podraznien

Gość ale głupoty
Jakoś nie zmienił. I co? A swoją drogą co to są pachy odbytu?

" Komiczne owłosiony facet niekoniecznie jest męski. Kobiety to oceniają i dla wielu to raczej obleśne. Najgorszy jest kark, i długie włosy pod pachami. I na tyłku też nie są pociągające." pod pachami to ja sam się golę, z przyczyn czysto estetycznych - jak się ma włochy, to szybciej wali potem od człowieka... kark - trudno mi ocenić, jak patrzę na innych facetów, ale gdybym musiał ich dotykać, to chyba faktycznie zbyt fajne to nie jest...

Gość kanony sie zmieniaja
kiedys nikt sie nie golil, hipokryci i lenie

golenie pośladków to jakas paranoja... jak to koresponduje z owłosionymi nogami?

Gość michasia03
a moze Wy sie rozstancie? :D skoro macie takie problem z klata :D

Gość 3krotka
Golenie pośladków,rąk czy nóg u faceta to duża przesada.

" kiedys nikt sie nie golil, hipokryci i lenie" ale nie żyjemy kiedyś, tylko teraz

przecinka nie ma, nie czepiaj się takich rzeczy, może jeszcze mi powiecie że nie golicie odbytu drogie panie?

"Golenie pośladków,rąk czy nóg u faceta to duża przesada." chyba, że model albo kulturysta/ zawodnik fitness przez zawodami - wtedy to normalne

Gość michasia03
komiczne... ano paranoja, ale on sie uparl... nie bylo tych wlosow duzo, zatem nie powstal kontrast owlosione nogi ( tych wlosow tez jest srednio tu) - lysa dupa :D

Gość 3krotka
"Golenie pośladków,rąk czy nóg u faceta to duża przesada." "chyba, że model albo kulturysta/ zawodnik fitness przez zawodami - wtedy to normalne" To co innego :)Ale rozumiem że mówimy tu o przeciętnych facetach,a nie sportowcach :)

dbam o sobie, ale nie jestem lalusiem żeby golić tors, widzę, że niektórym ciężko to zrozumieć

Gość michasia03
a ja znam kilka dziewczyn, ktore wyznaja zasade, ze zadnego golenia miejsc intymnych. sa w zwiazkach. wiec nie wiem czy kryterium doboru byl stan owlosienia czy jak :D nie wnikalam :D

Gość ale głupoty
Nie rozumiem kobiet Coś ty się tak na ten odbyt naparł. Pewnie to już nie oryginał tylko jakiś smarkaty potszyw. Odbytu się dziecko nie goli, jeszcze nie słyszałam o kimś komu na nim rosłyby włosy.

3krotka słabo pociskasz mi, a jestem wysportowany

Gość michasia03
no ale chlopie o co Ci chodzi? :D juz wiemy, ze ich nie usuniesz do zera. twoje prawo. i co dalej? :O

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
michasia03 dlaczego taka mała smarkula jak ty wtrąca się w życie dorosłych? o goleniu odbytu nie słyszałem:) ale włosów wokół to tak

Gość gość
Ahahahah! Dobre! Niestety, ale mam takie samo podejście jak Twoja dziewczyna :) Nie lubię włosów na klacie i na dole :P więc mojego zmuszam (a raczej sama na niego kładę wyrok) i usuwam mu owłosienie :P Dla mnie wtedy jest bardziej atrakcyjny i tyle! Kurna najlepiej to bym pojechała po nim z laserem :D Może lepiej - dlaczego on nie jest blondynem - mniejsze zło :P

Gość 3krotka
To czy jest wysportowany chyba nijak się ma do owłosienia ;)

Gość michasia03
zyjemy w wolnym kraju i nawet male dziewczynki maja prawo wypowiadac sie ha................ :D

Ja tam w ogole nie rozumiem po co sie faceci gola w miejscac innych niz twarz :D Nie mowie o sportowcach, bo to co innego, czy facet, ktory sie bardzo poci i ogoli wlosy pod pachami, albo jak ktos jest mega owlosiony. Z tym, ze nie radzilabym się golic, bo odrastajace wloski nie sa juz takie miekkie w dotyku :P lepiej troche zapalcic i isc na laser, wlosy odrosna, ale bedzie ich mniej :) PS Ja bym mojego faceta nie zmuszała do golenia jezeli on by tego nie chciał. I nie wiem tez co golenie ma wspolnego z higiena, moj facet myje sie codziennie, uzywa antyperspirant, perfumy i po przyjsciu z pracy nie smierdzi, nawet pod pachami... Moze jezeli od kogos bardziej czuc to moze to byc sygnał o chorobie.

Gość gość
Co do odbytu to każdy głupi wie, że rosną wokół niego włoski :)

"To czy jest wysportowany chyba nijak się ma do owłosienia" wg niego ma, skoro nam to zakomunikował :D może chodzi o to, że owłosienie poprawia/pogarsza jego właściwości telemetryczne, gdy uprawia sport? :P

Gość kobietka lubiąca zarośnietych
LatteMacchiato przecież to ciota a nie mężczyzna, jak da się zmuszać haha, co to ma być? jak lubisz wydepilowanych to szukaj w podstawówce, przecież jak przede mną rozebrałby się facet caluski wydepilowany to zsikałabym się ze śmiechu

"przecież jak przede mną rozebrałby się facet caluski wydepilowany to zsikałabym się ze śmiechu" czyli fan pissingu byłby zachwycony :P

Gość gość
Niestety to odwieczny problem brunetów :) Miałam już blondynów i włoski na klacie mogłam policzyć :) Sama jestem blondynką i mam minimalnie owłosienie, nóg nawet golić nie muszę, bo nie ma nic widać, ale mniejsza z tym, on wychodzi z założenia, że golić się nie będzie, więc jak chce to mogę sama mu to robić i już (oczywiście ja to wykorzystuje) :)