Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basen i strój

Czemu grubsze baby śmieją się z tych chudszych? Sytuacja na basenie.

Polecane posty

Grube po prostu nie umieją siebie zaakceptować i zazdroszczą :) U mnie w mieście na plażę przychodzi młoda dziewczyna, która wygląda dosłownie jak ten ludzik od Michelin, wszyscy mówią o niej "wieloryb", a ona się niczym nie przejmuje, nosi dwuczęściowe bikini, śmieje się, kąpie i nawet czasami tańczy. Raz na cały dzień rozłożyła się obok mnie i ani razu nie słyszałam, żeby komentowała czyjś wygląd. Więc radzę grubszym paniom, więcej dystansu i akceptacji dla swojego ciała :)

Gość julka kulka
no i wydaje mi sie ze rozmiar 40 jest idealem kobiety a nie grubasem czy wychudzonym szkieletem

Gość laleczka z lisim pyszczkiem
Możliwe, że tak ci się wydaje. Nie zmienia to faktu, że gdy wpiszesz w google "rozmiar 40" pojawiają ci się sklepy z odzieżą dla "puszystych". W ogóle sklepy z rozmiarami MAXI mają rozmiarówkę właśnie od 40.

Gość julka kulka
patrzac na link nigdy nie powiem ze te kobiety sa puszyste. sa idealne, nie grune i nie wychudzone a czy ubrania dla nich wyswietlaja sie na stronach dla puszystych to nic tego nie zmieni..................IDEAL

Gość drcfrcrtcv
idealny to jest rozmiar 36 lub 38 - jeśli kobieta jest wyższa

Dla jednego ideał, dla drugiego grubasy, dla trzeciego chudzielce. Nie wiem, co próbujesz udowodnić i po jaką cholerę narzucić innym swoją wizję kobiecości. Nie szkoda ci na to czasu?

Gość dorrrr
z tych dziewczyn to tylko 'monika, 22 lat' jest szczupła, resztta to grubaski

mówiłam do julki kulki...

Z tego samego powodu, z którego robią to chudsze dziewczyny. Są głupie!!! Oczywiście mówię o tych, które obrażają inne.

"mowie ci to jako facet. chudzielcow-szkieletorow nienawidze " A ja nienawidzę ludzi, którzy potrafią nienawidzic kogoś za wygląd :O

Gość gość
Muszą się jakoś dowartościowywać nie??

Moja droga rozmiar 40 to nie przy kości tylko normalna kobieta a Ty jestes po prostu chuda mocno. I 40 wydaje Ci sie gruba Ale ona nie powinna smiac sie z Ciebie ... a Ty nie powinnaś pogardliwe wypowiadać sie o niej