Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość instruktorka ja

sluchajcie, jest sprawa

Polecane posty

Gość instruktorka ja

pewien facet jest mna zainteresowany, wyczuwam to z jego zachowania, jak patrzy na mnie, nie znamy sie, jedynie z widzenia. z tego widzenia znamy sie od zawsze, ale ostatanio wlasnie zaczelo miedzy nami robic sie dziwnie, i teraz gdy przechodzimy kolo siebie, to nawet nie potrafie sie na niego spojrzec. podoba mi sie, ja jemu chyba tez, jednak nie zagadam sama. szkoda mi ycia na takie czekanie, jest cos, co moge zrobic?yle delikatnie:D

Gość to jest po prostu obrona przed
o matko... to zamiast odwracać wzrok, to spójrz na niego i się uśmiechnij. Jak tego nie wykorzysta, to daj sobie siana :)

Po prostu z nim porozmawiaj. W dzisiejszych czasach nie jest niczym nadzwyczajnym, jesli to kobieta podejmie pierwszy krok. Moze on sie sam wstydzi. Moze sie boi "kosza". Poprostu z nim porozmawiaj bez interesownie a on, jesli jest jam mowisz, zacznie juz kolejne rozmowy,

Gość instruktorka ja
kurde, chcialam sie sojrzec, ale po prostu nie moglam:D jak kiedys na luzie sie patrzylam, to teraz kaplica, jestem taka spieta, ze tylko glowa wdol i rura:D kurcze.

hmm ręce i nogi opadają pomyśl na spokojnie napisz sobie ewentualne zapytania typu godzina ,kino ,klub,wydarzenie w waszym mieście ja nie zadam tego pytania

Gość instruktorka ja
petrol, umiesz budowac pelne zdania?:D

Gość to jest po prostu obrona przed
no to jak spuszczasz lub odwracasz głowę, to dajesz mu znać, że masz go gdzieś... Tego chcesz? Kobieto - albo chcesz go poznać albo nie, więc się zdecyduj i nie wysyłaj głupich znaków

"ostatanio wlasnie zaczelo miedzy nami robic sie dziwnie" - czy to nie aby nie wytwór Twej wyobraźni? Możesz facetowi się podobać, ale nie znaczy to wcale, że chciałby abyś została jego kobietą. Może jest w związku i tylko zerka na Ciebie jak na wiele innych. Jeśli jednak chciałabyś, aby zastartował do Ciebie, to wykorzystaj babskie sztuczki...

Gość instruktorka ja
na pewno jest sam. mozliwe, ze to wytwor mojej wyobrzni, ale watpie:D no wiem wlasnie, nastepnym razem postaram sie nie dac ciala;)

Gość fujara12
Do instruktorki Po prostu przy najbliżym spotkaniu powiedz CZEŚC i podaj rękę na przywitanie oczywiści z promiennym uśmiechem Kto powiedział , że to tylko facet wyryw laski? Panna też może mieć apetyt na chłopaka. Zobaczysz kopara mu opadnie, aż na sam asfalt i zaniemówi