Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwunia 87

krwawienie w pierwszym miesiącu ciąży

Polecane posty

Gość sylwunia 87

Witam! mam ogromny problem zacznę od poczatku rok czasu brałam tabletki regulon odstawiłam 5 maja miałam okres 30 maja . 30 czerwca nie dostałam okresu udałam się do ginekologa , 90% ciąza ale za wcześnie aby to stwierdzić więc kazał mi zrobić test i za trzy tygodnie przyjechać .Test wyszedł pozytywnie więc z radościa czekałam dzisiaj minął tydzień po wizycie i zaczęłam plamić w dodatku jestem sama mąż wyjechał w delegacje a ja nie wiem co mi jest nic mnie nie boli a plamienie przypomina okres pomocy drogie kolerzanki!!!!!!!!!

Gość gość
Czy ty jesteś normalna? Zapieprzaj do szpitala, bo może to być początek poronienia..

nie chciałabym cię niepokoić ale krwawienie w ciąży, szczególnie na początku to nie wróży nic dobrego. Zadzwoń do swojego lekarza.

Gość sylwunia 87
tak wiem dziewxczyny że to nie jest nic dobrego . Czytałam wcześniejsze posty że to się często zdarza i nie zawsze znaczy żle tak pragne mieć dziecko podkreślę że to było by moje drógie pomocy co o tym myślicie !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sylwunia 87
A może to okres bo juz wariuje lekarz był do końca nie pewny mówiłże to za wcześnie i że ma ok 1,5 mm test pozytyw a okresu nie bylo 30 o co chodzi co sie ze mną dzieje proszę o radę doświadczone kobiety .

Gość sylwunia 87
proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!

Gość kasia7655
ja plamilam delikatnie na brązowo z 3 razy na poczatku i nic nienormalnego z tym nie bylo...lekarz nic nie stwierdzil tabletek nie musioalam brac zadnych i jest ok....ale wieksze palmienia sa niebezpieczne, wogole kazde takie plamienie trzeba zbadac

Gość Peciolek
Jeżeli krwawienie jest obfite to może być to poronienie, ale są też sytuacje w których kobiety mają jeszcze miesiączkę,ale krwawienie jest skąpe

ponoc nie jest nienormalne, mozna miec okres przez 3 miesiace, ale uwazam, ze kazda taka sytuacje nalezy z lekarzem skonsultowac dla wlasnego zdrowia i zdrowia dziecka

peciorek, raczej nie, bo przy poronieniu jest tez dosc charakterystyczny bol podobny do porodowego, raczej by to odczula...ale zagrozenie zawsze jest

Gość sylwunia 87
co chwilę latam i sprawdzam krew nie leci ale w śrotku jest rzadka i czerwona raczej nie możliwe że to okres prawda...

Gość sylwunia 87
wiem że marudze ale tak pragne tego dziecka prosze przeczytajcie mój post w/w napewno to ciąża...

Gość sylwunia 87
Proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!!!

Gość cfjkfdds
z twoim podejsciem do tego, na 100% poronisz ta ciaze pomocy to sie szuka w szpitalu a nie na forum, tu ci nikt do gaci nie zajrzy jestes nieodpowiedzialna i nie powinnas jeszcze byc matka