Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Margo Dżi

*************** LUTY 2011 ***************

Polecane posty

Jestem.Dziewczyny wracajcie tu.Piszcie co u was,jak samopoczucie?U mnie kompletnie nic poza delikatnym pobolewaniem brzucha.Jakos tak wogule nie czuje sie w tej ciazy haha.Margo co u Ciebie?

Gość IZULKA:)
Hej dziewczyny ja też nie widziałam "naszego " temaciku:) Jak wasze samopoczucie?

Wiecie jaki ja mam apetyt!!! Konia z kopytami bym zjadła:)

Wiemy ze taki temat juz jest.Chodzi o to ze Izulka zakladajac go nie wiedziala o tym i dopisalo sie kilka dziewczyn i zaczela sie miedzy nami rozmowa.Czemu komus to przeszkadzalo?Nam bylo dobrze na naszym temacie .Nie lubie jak ktos mi narzuca co mam robic wrrrr.

Witam ponownie Izulka,super ze ci apetyt dopisuje.Ja dzisiaj bez rewelacji,zadnych zachcianek,zero objawow.Czasem sie zastanawiam czy ono na pewno tam jest :P

Gość gość
Witam czy mogę do Was dołączyć ? :)

Witaj Angells.Dziewczyny napiszcie cos o sobie.Ja juz uciekam bo oczy mi sie kleja ale na pewno zajrze tu jutro.Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich brzeuszki ;) Dobranoc

Wiecie co ja już nie mogę doczekać się pierwszych ruchów dzidzi :)

Jeszcze troche Izulka i poczujesz.Pod koniec ciazy jak ci zasadzi kopa w zebra to bedziesz miala dosc ;P Angells wspolczuje i zycze aby ci szybko przeszlo.

Hej dziewczyny Moje samopoczucie ostatnio trochę lepiej daje mi coś zjeść no i od wczoraj nie wymiotowałam jakiś sukces :) Idę w piątek do gina już sie nie mogę doczekać mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze :) buziaki kochane!!!!!

A co do kopniaków to chciałabym je poczuć no ale chyba jeszcze trochę musimy poczekać :)

Pamiętam ,że jak byłam w ciąży 5lat temu to te kopniaki dawały mi popalić,ale jak już urodziłam to trochę tego mi brakowało :)

Dzisiaj odwiedziła mnie znajoma z miesięcznym bobasem...ale rozdarciuch :P .Mój synek tak patrzył, chyba trochę przerażony ,tym co niebawem nas czeka :)

Izulka a ile ma twoj synus?Ja ostatnio spotkalam sie z kolezanka z takim polrocznym bablem to moj syn chcial mu dac frytki i mowil do niego- "no choc pobiegac" haha

Wy dziewczyny macie jakieś doświadczenie ja uczyłam się na dzieciakach mojej siostry straszne urwisy ale kochane :) Ja znowu źle się czuję wymiotuję cały dzień no i jeszcze ten upał który do nas idzie nie do wytrzymania juro idę do gina koło 3 mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i już się nie mogę doczekać może da mi coś na wymioty bo schudłam już 5 kilo A jak Wasze samopoczucie????

U mnie bez zmian,czyli bez objawow :P >jestem troche senna,dzisiaj sie zdrzemnelam pol h po porannym spacerze i troszke brzuszek pobolewa ale nie dokucza.Margo trzymaj sie,probowalas migdalow?

kashi ja próbowałam nawet cytrynę ssać no i nic 2 dni było spokoju dało mi coś zjeść a od dzisiaj znowu się zaczęło najpierw sniadanko potem zaraz obiad no i koło 3 zjadłam małą kanapkę no i tylko jej nie zwymiotowałam ale mdli mnie cały czas :(

Mój synek w październiku skończy 5 latek :) On juz 2 lata prosił o brata:) ,ale mówi ,że siostra też może być ale nie może psuć mu traktorków HaHa

Mój chrześniak też chciał mieć brata ale urodziła mu się siostrzyczka a teraz dziekuje że ma siostrę bo ona tylko czasem bawi sie jego samochodami a nie cały czas jakby to robił brat :) Ciekawe co u mnie w brzuchu siedzi chłopczyk czy dziewczynka ????? ale jestem ciekawa :D

Mój chrześniak też chciał mieć brata ale urodziła mu się siostrzyczka a teraz dziekuje że ma siostrę bo ona tylko czasem bawi sie jego samochodami a nie cały czas jakby to robił brat :) Ciekawe co u mnie w brzuchu siedzi chłopczyk czy dziewczynka ????? ale jestem ciekawa :D

Hej dziewczyny Ja miałam mieć dzisiaj wizytę i miałam usłyszeć serduszko ale kobieta w rejestracji pomyliła mi daty i okazało się że jednak nie na ten piątek jestem zapisana Mówię Wam ale się wkurzyłam z tego wszystkiego zapisałam się na środę i pielęgniarka 2 razy mi sprawdziła datę czy się znowu nie pomyliła :) kashi dzieki za stronkę poczytam i zobaczymy na razie to daje mi tylko zjeść chleb z serem żółtym i pomidorem no i zero mięsa :) Pozdrawiam wszystkie brzuchacze :D:D:D:D

Jak tak mialam z mlodszym synkiem,zero miesa w zadnej postaci,jedynie wedline tolerowalam w malych ilosciach.Ja czekam na wezwanie na pierwsze usg ale zastanawiam sie czy nie isc prywatnie.Strasznie mnie korci zeby uslyszec to malutkie serduszko...

Hej dziewczyny jak tu cicho przez weekend nikt nie zaglądał Jak Wasze samopoczucie???????

Hej Dziewczyny:) U nas jest ok:) Czujemy się dobrze.17 lipca kolejna wizyta i mam nadzieję,że już wszystko jest oki i ,że już nie muszę brać progesteronu:)