Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Margo Dżi

*************** LUTY 2011 ***************

Polecane posty

Hej,u nas tez wszystko ok.Wczoraj moj maz rano zapalil w domu przed wyjsciem do pracy i jak tylko poczulam dym rano tak mialam dzien przechlapany,lacznie z tym ze sniadanie splynelo w kibelku...Dostal op....l i juz wie ze w domu palic nie wolno.W sumie w domu u nas i tak sie nie pali,tylko czasem przy oknie w kuchni,nie wiem co mu strzelilo do glowy zeby mnie rano truc.Pozdrawiam brzuchatki.

Gość IZULKA:)
DZIEWCZYNY A CZY WY COŚ JUŻ PRZYTYŁYŚCIE? BO JA MAM WRAŻENIE JAKBY BRZUCH MI "SPUCHŁ" :)

Wiesz Izulka nie wazylam sie ale mysle ze na razie jeszcze nie przytylam bo wchodze w ciuchy normalnie.Ale brzuszek mysle ze mozesz miec "spuchniety" w koncu maluszek rosnie i niedlugo zaczna nam te brzuchy wychodzic :)))

A kuku!!! Dziewczyny co tam u Was?

A kuku!!! Dziewczyny co tam u Was?

Gość pies-ogrodnika
hej, ja jestem mama z lutego 2010 i zycze Wam duzo duzo sily i zdrowka :) fajnie Was tak czytac i przypominac sobie ciaze, mimo ze sama w niej bylam jeszcze pol roku temu ;) spokojnej ciazy, szybkiego i w miare bezbolesnego porodu Wam zycze mamuski, bo moj niestety byl bardzo niemily :P :)

Dzieki piesku ogrodnika :)Izulka,ja jestem i czasem zagladam tylko ten nasz topik jakis powolny strasznie.Troche nas malo i pewnie dlatego.Jak sie czujecie dziewczyny?Ja z rana nie za bardzo,muli mnie,leb boli i wogule jestem do niczego.Po poludniu juz ok,da sie zyc.Na razie raz zaliczylam pawia i mam nadzieje ze sie nie powtorzy,nic przyjemnego ;P Dziewczyny macie czutke czy to chlopiec czy dziewczynka?Ja mam nadzieje na dziewczyne bo juz dwoch kawalerow mam.Sprawdzalam w tych kalendarzach plci i w 3 roznych wyszla dziewczynka.Nie chce sie nastawiac ale mysle o dziecku "ona".Jak to jest u was?

Dzieki piesku ogrodnika :)Izulka,ja jestem i czasem zagladam tylko ten nasz topik jakis powolny strasznie.Troche nas malo i pewnie dlatego.Jak sie czujecie dziewczyny?Ja z rana nie za bardzo,muli mnie,leb boli i wogule jestem do niczego.Po poludniu juz ok,da sie zyc.Na razie raz zaliczylam pawia i mam nadzieje ze sie nie powtorzy,nic przyjemnego ;P Dziewczyny macie czutke czy to chlopiec czy dziewczynka?Ja mam nadzieje na dziewczyne bo juz dwoch kawalerow mam.Sprawdzalam w tych kalendarzach plci i w 3 roznych wyszla dziewczynka.Nie chce sie nastawiac ale mysle o dziecku "ona".Jak to jest u was?

Ja miałam 17 lipca wizytę u gina.Badania krwi nie bardzo są:( Mam za dużo leukocytów i dostałam antybiotyk.26 lipca powtórne winiki mam zrobić no i lekarz powiedział ,że za 2,pół tygodnia usg mam powtórzyć.Mówi ,że z maleństwem wszystko w porządku :). Myślę ,że po tych antybiotykach wymiotuję(przedtem nic a nic). Sama niewiem.I wiecie co mam dość tego siedzenia w domu!!! Chcę do pracy:)

hej dziewczyny Sorki ze się wczoraj nie odezwałam W bieszczadach było super tak się dobrze czułam no ale jak wróciłam do domu to i mdłości także wróciły No ale mam strasznego doła chce mi sie płakać i w ogóle taka samotna się czuję bo mój ukochany M. wyjechał w delegację na 3 tyg wróci na tydzień no i dalej to samo do końca roku Więc się już dzisiaj wyryczałam i strasznie mi smutno Nadrobię zaległości jak mi tylko się humor trochę poprawi Buziaki

Izulka,ja nie biore zadnych lekow a moje samopoczucie z dnia na dzien jest coraz gorsze.Dzisiaj od rana nic nie moglam zjesc bo od razu kibel,nawet glupi jogurt tylko mi podraznil zoladek.Poza tym nastroj jak na polu minowym,najlepiej zeby wszyscy trzymali sie z dala.Oczywiscie najwiecej obrywa moj maz.Agentka dzieki za zaproszenie,na pewno bede do was czasem zagladac,jednak zostane tutaj.W koncu to juz moje 3 a nie pierwsze.Margo,zazdroszcze ci tego wypadu w bieszczeady ale wspolczuje z powodu meza.Masakra.Ja bym sobie chyba zalatwila tam jakies mieszkanko sluzbowe na waszym miejscu.Nie wytrzymalabym tyle bez meza,jeszcze bedac w ciazy.Mialam dzisiaj ochote kupic takie malutkie rozowe body ale maz mnie powstrzymal...Kupilam kolorowe,w sloniki czy cos,tez slodkie.Dziewczyny jakie imiona wam sie podobaja?Pozdrawiam.

Gość mirka31.78@o2.pl
Witam was jest pozno i luli mi sie juz chce ale czytam se wasze wypowiedzi kolezanka mnie zaprosila.Weszlam w 10tyd mam termin na 24 lutego mam juz maly brzuszek mdli mnie piersi juz mniej mnie bola ale plecy masakra zwlaszcza rano.No i bardzo boje sie by nic sie nie stalo bo juz za mna 2 nie donoszone ciaze tym razem moze sie uda w co wierze buziaki.

Czesc Mirka,ciesze sie ze do nas zajrzalas.Wszystkie bedziemy trzymac kciuki za Ciebie i maluszka.Ja teraz jade z mezem poszukac jakis spodni ciazowek na zime bo juz sie zaczely wyprzedaze.Zajrze do was pozniej.Pozdrawiam.

Gość mirka31.78@o2.pl
Witam kobitki ja zaraz robie kolacje i do mycia jestem padnieta ciagle mdlosci mnie mecza i zgaga reni nie moge bo wymiotuje po nim.LACTOWAGINAL MUSZE DOPOCHWOWO NA NOC BO BRALAM ANTYBIOTYK.3ide na badanie wymazu szyjki macicy bo mialam infekcje i bralam antybiotyk nie wiem ile to sie leczy czy po tym antybiotyku bedzie ok czy znowu wypisze.Od razu usg zrobi by zobaczyc czy z maluszkiem dobrze mam ostatnio takie glupie sny nie wiem chyba za duzo mysle i sie boje o ta ciaze ok pozdrawiam:)

Ja mialam dzisiaj rano herbatniki pod reka i zanim wstalam to zjadlam sobie troche,pozniej mietowa herbatka,jogurt i bylo ok.Ogulnie juz sie zaczyna chyba z zapachami jazda.Mialam ochote na watrobke na obiad ale po zrobieniu nie moglam jej tknac nawet bo mi okropnie smierdziala.Wszyscy zjedli i mowili ze ok...Moze mnie nie chcieli draznic ;P.Czytalam gdzies ze herbata imbirowa pomaga i przypomnialam sobie ze z 2 synem pilam i zeczywiscie pomagala wiec trzeba sie rozejrzec w sklepie.Ide juz spac kobitki,maz wlasnie wrocil z roboty i jeszcze sie bedzie uczyl,ja zmykam do wyrka jeszcze troce poczytam i lulu.Pozdrawiam was serdecznie.

Hej Dziewczyny!!! Ja się wczoraj spiekłam:( Byłam z synkiem i mężem na imprezie dla dzieci i tam mnie dopadło to słońce:( Piękna pogoda a mi się ciągle chce spać.Chodzę z kąta w kąt i za nic nie potrafię się zabrać.

Gość mirka31.78@o2.pl
Izulka nie martw sie ja jak tylko wstane zjem cos porobie to znowu bym spala moja pora to 14 lub15 musze sie przespac bo padam wszystko mnie meczy do tego ta gorąc jest okropna!ja uwielbialam sphagetti jak je zrobilam musialam na balkon wystawic bo zapach chcial mnie zabic nie moge go jesc ogolnie to nie mam apetytu w srode wraca moj daniel jeju jak sie ciesze buziaki kobietki:)

Czesc dziewczyny.Jak tam u was,u nas cisza.Tzn pomalu zaczynaja sie jakies tam atrakcje(rozne dziwne zecze mi smierdza w tym moje wlasne perfumy)Ale bez wiekszych niespodzianek.Juz to przerabialam.Sennosc mnie wykancza,nic mi sie nie chce a juz napewno chodzic po sloncy w taki upal.Kozystam jak nadchodza chmurki ;P.Jak tam wasze samopoczucie?Smarujecie sie juz jakimis kremami/oliwkami?

Gość mirka31.78@o2.pl
no wlasnie babeczki czym sie smarujecie bo ja jeszcze niczym w sumie to nawet nie wiem czym smarowac brzuszek?dobranoc

Polecam zwykla oliwke dla dzieci.Uzywana zaraz po kapieli rewelacyjnie uelastycznie skore.Sprawdzilo sie u mnie przy pierwszej ciazy,zero rozstepow na brzuchu i piersiach,nie pomyslalam tylko o smarowaniu pupy i ud i wyskoczylo kilka.Takze dziewczyny smarujcie sie wszedzie,skora rozciaga sie nie tylko na brzuszku.Dobranoc.

kashi ja w pierwszej ciąży smarowałam się wszędzie i wszędzie mam rozstępy:( No ale z drugiej strony wtedy z 63kg przytyłam do 93 :) Zbędne kilogramy zgubiłam dość szybko , ale niestety rozstępy zostały :(

Dziewczyny co u was?Co tu tak cicho?Piszcie cos,wybralyscie juz imiona,kupujecie juz ciuszki a moze planujecie pokoj.No i jak wasze samopoczucie.U mnie coraz gorzej.Doszedl swiatlowstret,nie patrze nawet zaokno jak jest slonce bo od razu mi niedobrze.Swietnie sie czuje jak sa cmurki i wieje wietrzyk.No i chyba mam tasiemce bo non stop jestem glodna.Masakra.Odzywajcie sie.

Hej!!! Jeśli chodzi o głód to ja też non stop jadłabym:)A wieczorem to po prostu walczę ze sobą:) Praktycznie całą wyprawkę mam zapewnioną ( od siostry i szwagierki).Jeśli chodzi o pokój to niestety na razie nie mamy warunków na osobny pokoik. 6 sierpnia mam następną wizytę u gina,będzie powtarzał usg ,ale nie wiem dlaczego:(

Puk, puk... można?? Mam termin na 26 lutego. Mam córeczkę 19 miesięczną, we wrześniu planowałam powrót do pracy, ale los nasze plany zmienił :) Czuję się dobrze w miare, mdli mnie rano, ale na szczęscie jak narazie wymiotowałam tylko 2 razy (przy córci wisiałam nad kibelkiem od początku drugiego, do końca czwartego miesiąca codziennie po kilka razy), sennośc też mnie męczy, na szczęście moja Mała sypia ok 12 przez ok 2 godzinki i ja zazwyczaj też, dziś to nie wyszło bo zaraz lecę do lekarza, mam nadzieję na pierwsze USG. pozdrawiam :) odezwę się później i napiszę co na wizycie...

Witaj Aneczka!Pewnie ze mozna,im nas wiecej tym razniej.Dziewczyny skad wy wogule piszecie?Ja z UK,kolo Londynu takie mae miasto Gravesend.Oryginalnie jestem z Wroclawia.

Witaj Aneczka:) Miło,że nasze grono rośnie:) Kashi ja jestem z okolic Brzegu:)

Gość mirka31.78@o2.pl
Aja jestem z Gdyni i mam termin na 22lutego czuje sie dobrze mysle ze za dobrze nudnosci juz nie dokuczaja ani brzuch mnie nie boli i apetytu nie mam,tylko piersi rano mnie bola a tak jest ok az boje sie czy wszystko dobrze bo powinnam miec mdlosci czy bole brzucha bo macica rosnie a tu nic 3ide na usg juz nie moge sie doczekac bo martwie sie czy z maluszkiem wszystko ok,nie kupuje jeszcze nic bo nie chce zapeszac boje sie.

Gość prywatnie,a panstwowo
Witam, do ginekologa zawsze chodziłam prywatnie i przy każdej wizycie miałam usg.Teraz nie będę szła prywatnie ale państwowo tyle, że do tego samego lekarza. Czy na NFZ usg nie jest co wizytę?