Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dussiananana

co z nami będzie????

Polecane posty

Gość dussiananana

chciałabym opowiedziec wam moją sytuację , chcialabym żebyscie mi doradzili co mam zrobić i jak się zachować... Mam męza jestesmy razem po ślubie rok, a znamy się 3 lata, jak się poznalismy wszystko było fajnie, pięknie, nawet po ślubie wszędzie razem chodzilismy, czułam się kochana, chodziliismy do kina, do restauracji, na spacerki, nawet w domu bylo zawsze miło i romantycznie....jak on chciał gdzies isc to szedl sam ale robił wszystko z iuumiarem tzn miał czas dla innych i dla mnie, miał czas na pracę i na czas wolny ze mną,po ślubie cywilnym zaszłam w ciąże, on się cieszył bardzxo, kupił wypraawkę, pomalował pokoj, mowil ze sie nie moze doczekać dziecka, że bedzie sie nim opiekował i chodzil na spacerki, chodził ze mną n a usg, mimo że przytyłam 20kg to i tsak o siebie dbałam , malowałam się, farbowalam wlosy, ubieralam sie ladnie, a mimo to on zmienił się na gorsze, poprostu zmienił sie całkowicie: przestał mieć czas dla mnie, nigdy go nie było w domu, a jak miał wolną chwilę to wolał isc z kolegami na griillaa albo na basen, jeżdził z nimi nad wodę, wolał robić wszystko byleby nie być ze mną! nbawet jak mu staralam sie powiedziec ze mi przykro że nie spedzamy ani jednego dnia razem... wtedy powiedzisał; jak ci sie n ie podoba to wypie...aj.." czuję się tak źle z tym wsyztskim, niby jeszcze nie ma rozwodu ale czuje sie jakbym była samotna, brakuje mi wspolnhych chwil , a wypady z kolezankami czy do kolezanek to juz nie to samo, bardzo mi przykro jak np. kolezanka mowi ze idzie ze swoim do kina albo na spacer a moj nigdzie juz nie chce isc ze mną! a jak siedzi w domu to tylko teelewizor ogląda, a ja sprzątam, piorę, jeszcze jedno co razem robimy to zakupy w biedronce;) probowalam z nim porozmawiac, pooigadac i zapytac co sie dzieje , czmeu tak sie zmienil, a on powiedział ze jak mi nie pasuje to droga wolna, ze mogę sie wynosić.. mam dość tego że on: -nie chxce spedzac ze mną czasu -ciągnie go do patologicznych ciemnych sprawek typu zastraszanie kogoś za pieniądze lub pobicia -ciągnie go do tego żeby stać na ochronie w burdelu i jak mu tego zabraniam to on mówi mi cytuje" że staje na drodzę jego szczescia, ze chcialby duuzo zarobic i sie nie namęczyć!" a ja mu powiedziałam żeby poczekal pol roku, max rok i dam dziecko do żłobka, że bede tez kupowałą jedzenie, dawala na dziecko, że wtedy bedzie mógł odłozyć kase na auto czy coś... -on jeżdzi czasaamin dorywczo potajemnie busem-vipcar-"partycar"-w ktorym są zamontowanme rurki i plazma, rozrywki i inne cuda ( odbywają sie tam wieczory kawalerskie i panienskie), on jest w tym ochroniarzem.... -mówi mi cały czas że inne kobiety są fajne i lepsze ode mnie bo pozwalają swoim facetom na wsyztsko i nawet jak ich facet by do mafii należał to i tak by to popierały..! Zaznaczam że pieniedzy nam nie brakowało, zawsze mielismy na życie, opłaty, ubrania, rozrywki typu kino, restautracje,itp. nagle stał się taki pazerny i woli te czarne zarobki niż normalne życie normalny dom, normalną rodzine.. Obecnie wyniosłąm się do matki (zreszta sam mnie wygonił bo powiedział że ma dosc ze mu wchodze w paradę) dzisiaj zadzwonił i powiedział że chce sobie jednak wszystko przemyśleć do konca lipca i zdecyduje co dalej: czy bierzemy rozwód czy co... ja mu odpisałam smsa:"sam zaDECYDUJESZ CZEGO OD ŻYCIA CHCESZ,jesli bedziesz chciał rozwodu to trudno bede mujsiala sie z tym pogodzic, bedziesz placił alimenbty i juz, ale zawsze pamietaj ze bede wspominała te piękne chwile ktore kiedys przeżyliśmy razem, o tym jak keidys sie starałes i ajk czulam sie przy tobie szczęsliwa,patrząc na dziecko bede w nim zawsze widziała jakąś cząstkę ciebie".,.. co mam zrobić?>???? jak się zachowac???? jakbyscie sie zachowali na moim miejscu i co oo tym sądzicie?? szczerze...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować