Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klęska admiralicji

Kciuk u nogi!

Polecane posty

Gość klęska admiralicji

Poznałem fajną dziewczynę, nie zwracam zbytnio uwagi na stopy u kobiet, poza tym, miała buty zakrywające stopę. Umówiliśmy się nad wodę, ona się rozbiera żeby popływać, ściąga buty, a tu duży palec jest przeciwstawny do innych, jak kciuk!!! Jak u małpy!!! Chwytny duży palec!!! Pływałem cały czas, odwiozłem ją do domu, jest atrakcyjna, ale na widok kciuka u nogi chce mi się rzygać!!!

Gość do izaczek ona
ty masz włosy na pietach wiec nie gadaj glupot :D

Gość znawca samotnosci
jestes prostak kiedys ja brzydziłem sie brodawek u laski na dłoniach(alergia) dzis sam mam identyczne na dłoniach(alergia) nie smiej sie dziadku z cudzego prypadku dziadek sie smiał i to samo miał dziewczyna ma haluksy imbecylu nic strasznego

Gość mega spust
haluksy mozna leczyc powodzenia

To że ktoś jest trochę inny, to nie znaczy że gorszy... A powiedz, czy ona zauważyła twoją reakcję? Bo jeśli tak, to tym bardziej szkoda mi dziewczyny, może niepotrzebnie popaść w kompleksy... No i do tego jeśli to zauważyła, to skopałeś i raczej nie masz już na co u niej liczyć.

Gość hahhajkasdjkasjk
widzialem kiedys taka, moze to ta sama, brakujace ogniwo w eowulcji czlowieka, chwytny palec u nogi!!!!