Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieciata288

ludzie, którzy nie mają dzieci są nic nie warci

Polecane posty

Gość d;;O;WO
no to sie ciesz:D ja jestem szczesliwa i nie zamierzam miec dzieci:D

skonczyłas studia a masz zdanie na temat macierzyństwa jak stara baba ze wsi....nie kazdy chce miec dzieci....ale pewnie studia skończyłaś ''za kaczkę'' wię masz za puściutko w głowie zeby to pojąć

Gość dzieciata288.
tak się składa, że mam 28 lat, 2 dzieci, skończone studia i świetna pracę też jestem lubiana, zwiedziłam pół świata ale mam też moje skarby, które są sensem życia, ale ............................... CHŁOPA MI BRAK !!!!!!!!!!! :(

dzieciata288-------> i teraz kto tutaj jest prawdziwy:D czy ta osoba na czarnym nicku czy cholera wie kto.:O:( Ale jesteś naiwna Chyba skończyłas WSP:D

Gość dzieciata288.
YHY, MASZ RACJĘ, matula mi co tydzień kaczkę woziła do akademika, żebym mogła dać panu doktorowi po kolokwium i zdałam ,zdałam, zdałam !!!!! Tylko CHŁOPA MI KURNA BRAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość d;;O;WO
brak Ci tylko piatej klepki:D

Gość dzieciata288.
Wiecie co, ostatnio spotkałam koleżankę z liceum, która ma 3 dzieci. wyśmiałam ją i powiedziałam, że jak dla mnie to jest jałówką i bezwartościową egoistką. Jak można urodzić tylko 3 dzieci!? Przecież skoro Bóg dał płodność to trzeba z niej korzystać! Ja dziś znowu dałam swemu chłopu i mam nadzieję, że zafasolkuję, puki jeszcze mogę!

ja nie mając dzieci tylko zyskuję: czas..spokój..pieniądze..wolność itp

Gość dzieciata288.
No i oczywiście zastanawiam się nad imieniem dla bobasa! Waham się pomiędzy NIKOLĄ, a WANESSĄ. Jak myślcie co lepsze? Jeśli będzie chłopczyk to na pewno BRAJAN :)

dzieciata288. tak się składa, że mam 28 lat, 2 dzieci, skończone studia i świetna pracę--------> czy te studia są takie: Wieczorowa Szkoła Podstawowa. Więc slucham cie?? Dzieci bocian przyniósl jak chlopa nie masz??

Gość dzieciata288.
A tak, mój Misio wrócił z eksploracji pobliskich śmietników, zapomniałam, MAM JUŻ CHŁOPA Z POWROTEM :d:d:d

żal to mi ciebie jest że ''niby'' wykształcona kobieta żyjąca w XXI wieku ma takie poglądy

Gość dzieciata288.
I będziemy dziś siać :D żołnierzyki moje kochane :D

yhy-------> sądzę ,ze jakieś podszywy dominują i nie ma prawdziwej wypowiedzi:(

Gość dzieciata288.
Ostatnio to my i moje potomki poszliśmy na pole zbierać kartofle .Uwinęliśmy się jeszcze przed 19, a moi sąsiedzi co to mają tylko 7 dzieci, siedzieli prawie do 23 :D:D Ale tępe dzidy, no ale trzeba było myśleć, a nie teraz cierpią :classic_cool:

a ty? pusta lala żyjąca dla dzieci bo nie masz dla kogo innego (nawet dla siebie)

Gość dzieciata288.
Mamy już XXI wiek ???????????????????????????????? :o

18:10 [zgłoś do usunięcia] dzieciata288 a ty? pusta lala żyjąca po nic----------> i tak osoba po studiach by sie wyrażała?? No nie róbcie sobie jaj:D

Gość TE forum
18:12 [zgłoś do usunięcia] dzieciata288. Mamy już XXI wiek ???????????????????????????????? :D:D:D zajebisty podszyw:D

napisałam pustaku, że moje życie jest pełne mam pasje, hobby, podróżuję i mam do tego dzieci a ty? jak ci się znudzi twoja wolność to co ci zostanie?

Gość dzieciata288.
O pasji mojej wspominałam już wcześniej, więc czemu uważacie mnie za pustą? Takiej kolekcji zużytych pieluch (tetrowych!)jak u mnie, to wy nigdzie nie zobaczycie :classic_cool:

taaa pełne pieluch :D:D....tylko pamiętaj ze dzieci wiecznie dziećmi nie będą i tu też na starość zostaniesz sama....a ja przynajmniej teraz mam świetne życie a nie wiadomo czy starości dożyję.... no tak ale ty będziesz miała lepiej bo raz na rok cię dzieci w domu starców odwiedzą :D:O

Gość dzieciata288.
napisałam pustaku, że moje życie jest pełne mam pasje, hobby, podróżuję i mam do tego dzieci a ty? jak ci się znudzi twoja wolność to co ci zostanie? Mnie to chociaż obwisłe cycki zostaną i wspomnienia, jak karmiłam moje bejbisie :D moją gromadkę :D

a wolność i spokój mi się nigdy nie znudzą...uwierz...

Gość dzieciata288.
w domu starców jest cool :classic_cool: Bedzie miał mnie kto odwiedzać :D fasoleczki moje kochane :D

Gość dzieciata288.
Moje dzieci to ja uczę liczyć na własnych rozstępach. Zdejmuję stanik (rozmiar 100K) i każę im je liczyć. Zbysiu to już nawet potrafi doliczyć do 157, zuch chłopak, a ma tylko 8 lat :)