Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia z wroclawia

BŁAGAM DZIEWCZYNY POMOZCIE!!KTORA Z WAS ZNA SIE NA MODZIE??WEJDZCIE PLISSS

Polecane posty

Gość kasia z wroclawia

ide na obrone w jasnopopielatym żakieciku i pod to sukienka na szerokich ramiączkach taka elegancka do kolan i nie wiem jaki kolor butow pasuje do takiego zestawu ?podkresle jeszcze raz ze i sukienka i zakiecik sa razem w zestawie i tego samego jasnoszarego koloru.jest to taki jasniutki popiel.... plisss jaki kolor butow pasuje i rajstop? bede wam wdzieczna kochane ... i jeszcze od razu jedno pytanko:czy musi byc biala koszula na obrone obowiazkowo ?bo pod sukienke jej chyba nie ma co zakladac..czy wg was wystarczy jak bedzie sukienka pod zakietem tylko ale w sumie one sa w jednym kolorze(zakiet i sukienka)..moze tak byc?

Gość cool cool
ile jeszcze tematów założysz? 😴

Gość buty tylko czarne pasuja
do takiego jasniutkiego popielu. a koszula musi byc raczej i zaloz ja pod sukienke !tak tez mozna. jaki sukienka ma dekolt??

Gość moim zdaniem moze być
nigdzie nie jest napisane, że musi być biała koszula !! Rajstopy bym założyła jakieś normalne, tzn. cieliste, a buty czarne.

Jak wejdziesz na obronę w żakiecie, to po co koszula ??

Gość kasia z wroclawia
DZIEKI KOCHANE.. A MAM TAKA MALA TOREBKE CZARNA NA PASKU FAJNA ZAMSZOWA?MYSLICIE ZEBY PASOWALA???

Gość ni hu,hu
KURVA,codziennie jedno i to samo,skonczylabys juz,bo to zalosne i prostackie.

Gość kasia z wroclawia
PO TO KOSZULA ZE ZAKIET MA DEKOLT I SUKIENKA TEZ DEKOLT SPORY TROJKĄTNY I CHCIALAM JAKOS ZASLONIC SIE POD SZYJE:)ZEBY KOMISJA PATRZYLA LASKAWIEJ :)

pasowałaby

Gość LLKII9999999
Dziewczyno musisz bluzke jakas zalozyc pod sukienke bo zakiet i sukienka ten sam nudny szary kolor ????wszystko sie zleje w calosc..okropne..a buty czarne nie pasuja.. brazowe tylko

Gość kasia z wroclawia
A CZY BRAZOWE BUTY TEZ PASUJA DO TEGO KOMPLECIKU JASNO SZAREGO ?? JAK MYSLICIE?NAJLEPIEJ WYPISZCIE MI KOLORY BUTOW KTORE BY PASOWALY..NIE CHCE WIOSKI ZROBIC:):)HEHE

Gość kasia z wroclawia
ach mecze was ale jeszcze jedno pytanie..a czy musza byc na obcasie buty czy moglyby byc eleganckie plaskie ?jak myslicie?podobno nie wypada isc w plaskich butach do eleganckiego stroju ..:)a szkoda bo nie dzierże obcasów..jestem i tak za wysoka..(180 cm )

Gość =dzuewucho ales glupia
W PLASKICH BUTACH ?CHOCBY WYGLADALY NA NAJBARDZIEJ ELEGANCKIE TO NIE PASUJE DO TAKIEGO ELEGANCKIEGO ZESTAWU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość =dzuewucho ales glupia
Plaskie to do obory hahha

Gość tylko nioe brązowe
boze tylko nie brązowe buty!! wtedy to okropnośc, jak jakaś totalna wieśniara (nie obrażając nikogo, co na wsi mieszka, bo nie o to mi chodzi). Tak jak większośc pisze - buty czarne, rajstopy jakieś delikatne, cieliste. Koszuli teoretyycznie być nie musi, ale też nie podoba mi sie, ze sama szarośc, tak to się zleje strasznie:/ już żakiecik jakiś czarny najlepiej .

Gość skjfkvd,jf
o bosz. ile tym masz lat? sama nie potrafisz się ubrać, milion pytań na minutę? brązowy i szary to kolory uniwersalne - pasują do wszystkiego.

Gość skjfkvd,jf
zapomniałam o butach - czarne, brązowe pasują, mogą być płaskie

Gość brazowe pasuja

Gość koszula musi byc pod to
ALBO KORALE CZERWONE ALE NA OBRONE NIE PASUJA!

Gość koszula musi byc pod to