Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja siostra gosposia

Moja siostra jest dla naszej rodziny służącą!

Polecane posty

Z kilku podstawowych powodów, ja jestem wdowcem z dwójką dzieci, mój ojciec jest od kilku lat rozwiedziony z naszą matką i zostaje tylko siostra która musi zająć się wszystkim(domem, dziećmi) ale my też nie zostawiliśmy jej bez pomocy, pomagamy jej w wychowywaniu jej dziecka. I napewno nikt w rodzinie by nie chciał żeby ona teraz się z kimś związała.

Gość popieram, przybij piatkę
Przecież pomagacie jej, prawda?? Coś za coś :D super układ :classic_cool:

po co ma chłopa gdzieś obcego szukać, jesli Wy ją zaspokajacie ?? :classic_cool:

kurde, nie doczytałam. No to nie halo, że tylko ona was zaspokaja, jej potrzeby też są ważne, ziooom ....

Co za głupi podszyw. Te sprawy są załatwiane inaczej głupi podszywaczu. Siostra nie powinna się z nikim teraz wiązać ponieważ potrzebna jest tutaj. Ja sam nie poradziłbym sobie z dwójką dzieci, ona jest samotną matką i wie że samotne rodzicielstwo jest bardzo ciężkie a przy rodzinie będzie miała najlepiej.

czasmi też wpada sąsiad żeby sobie poużywać ale wtedy skrzynka piwa musi być bo bzykania nie będzie.

Gość fdgpakp[ksfka[
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4517251 wyzej zamieściłam link do mojej historii.,. tez jestem służąca dla braci,.,,i dla ojca...tylko ze ja mam 22 lata i niedługo moj koszmar sie skonczy