Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on37 Mazury

No co tam dziewczyny, nie lubicie Mazur, zimnych drinków i wysportowanych

Polecane posty

jeeeeeeeeeeee a ty ciągle swoje.. nikt ci na każe do mnie przyjeżdżać, wyluzuj i siedź w domu skoro tak sie boisz niechcianej ciąży :)

Gość jeeeeeeeeeeeee
W domu? , nie to nie dla mnie , ja z tych energicznych . W tym roku piękna Norwegia , jeszcze tylko 2 tygodnie.

jeeeeeeeeeeeeeee a w tej Norwegii ciężka praca u pana plantatora? ;-) to drogi kraj dla turystów, aczkolwiek piekny :)

Gość Hm, to, że komuś nie odpowiada
Twoja propozycja, oznacza, że jest zakompleksionym dewotą, a właściwie dewotką? Po pierwsze, siedzą tu raczej młode dziewczyny, a Ty masz 37 lat , więc pierwszej świeżości raczej nie jesteś. Po drugie, może nie ma wiele kobiet z Mazur, a panny z Zakopanego wolą poszukać przygód we własnych okolicach, bo może nie warto jechać tyle kilometrów? A jeśli już, to raczej do ciepłych krajów :D Po trzecie, niestety zawsze uprawiając sex należy mieć na uwadze wpadkę. Konsekwencje ponosi kobieta. Sam zdeklarowałeś się jako nieodpowiedzialny, więc czemu się dziwisz?

Gość do On 37 z Mazur
Wiesz, Twoje ogłoszenie brzmi jabyś był biednym facetem z pensją 1000zł netto, którego nie stać na wakacje w ciepłych krajach ani na prostytutkę, a z jakiegoś powodu nikt na Ciebie nie leci, rodzice odpalili Ci drewniany domek na dzialce nad jeziorem i teraz probujesz zalatwić darmowe ruchanko. Żałosne :o

Gość jeeeeeeeeeeeee
On Jadę zwiedzac i wypoczywać na łonie natury, ale widzę , ze masz inne doświadczenia po pobycie w Norwegii. Stać mnie, to jadę.

dziekuje za szczerość a ponieważ kompleksów nie mam przyjmuje krytyke z drwiącym usmieszkiem na mojej opalonej twarzy ;-) troszkę się rozluźniłem - wódka z lodem robi swoje rewelacyjnie wchodzi ;-) nie szukam uległej idiotki, takie kobiety są nudne i faceci ich nie szanują .. nawet jeśli jest świetna w łóżku, seks to nie wszystko..