Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowanyyyyy

jest ktoś z Łodzi???? Widzieliście to???????????????!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Widzieliśmy i co? Mamy się litować???????????????????????? Lokatorzy od 20 lat zalegają z czynszem. Terroryzowali interweniujące służby groźbą popełnienia samobójstwa.

Gość SKARYFIKACJA
Ja jestem z okolic. przynjemniej się coś dzieje

Gość zainteresowanyyyyy
też uważam że dobrze że w końcu ich eksmitowano, szkoda jedynie że za to zapłaci cały kraj podatkami

Gość makarta1
No sorki-jesli ktos chce mieszkac za darmo? ? Rozumiem ze mozna nie miec kasy ale 20 lat to juz przesada-po prostu chcieli za darmoche.I tak bardzo dlugo im sie to udawalo.I czy to bylo w porzadkuwobec lokatorow,ktorzy regularnie placili? W tym wypadku nie szkoda mi tych ludzi

Gość czarnasaskia
no i co z tego?obiboki nie placili to ich wypierdolili...moja mame diagnozowali jako chora na bialaczke przez 6 lat a miala raka, niedawno zmarla-uczciwa kobieta, to jest tragedia a nie jakies tam dramaty na podworkach ludzi ktorym dupy nie chce sie ruszyc do pracy

Gość halina z poronina
tak,bardzo się lituje,zwłaszcza gdy pomyślę,że jestem właścicielką tego mieszkania i nie dostaję czynszu od 20 lat,bo nie:o

Gość bialaczka to tez rak..

w tej sytuacji powinni wywalić ludzi z mieszkań przynajmniej z połowy abramki :O ale nikt tego nie zrobi bo sie boją.... i wiem, ze nie na temat, ale : miasto jest moje, kocham je :) ale jak widzę kto tu rządzi i jak, to krew mnie zalewa... to jest chyba najbardziej zaniedbane miasto w Polsce... pomimo manufaktury ( za którą nie przepadam...) teraz portu łódź..... bo to tylko centra handlowe.... a żeby zrobić remont na pietrynie nie ma kasy.... a miało być tak pięknie.... a są same ogródki z piwem... w większości obrzydliwie szpecące deptak :O nie ma juz parady wolnosci, bo mlodzież ćpa.... ale smartszopy otwierają się w zastraszającym tempie.... i nie ma na to przepisu :O camerimage............ NI MA :O z czego slynie Łódź ??? Z BIDY :(

Gość sdydhbnasj.
studiowalam 5 lat w Łodzi, studia to piekny czas ale miasto...masakar:( niedawno bylam ...tak po wielu latach znowu odwiedzic stare katy...jeszcze gorzej, za moich czasow przynajmniej Piteryna tetnila zyciem - teraz same sklepy z artykulami za 5 z, kebaby , lumpeksy i pare starych sklepow, ulice brudne, ludzie smutni, szarzy....:( szkoda...to miasto umiera chyba powoli...

Gość szaroooooooooooja
nie ma co...z Łodzi sie ucieka , juz moze byc tylko gorzej, same takie kamienice zostana i dreski chodzace po ulicach z solarnymi pannami...pare tygodni temu zaprosilam kolezanke z Wrocka, bylysmy w muzeum filmu...mam wrazenie ze tym paniom oprowadzajacym sie czas na Ziemii Obiecanej zatrzymal:( mowia taaakie cuda o tym miescie..ale tamtej Łodzi juz nie ma...i gdyby nie Polanski o ktorym wciaz wspominaly nawet i tego muzeum by nie bylo:( chce do Wroclawia:(:(

No niestety.... strasznie mi przykro z tego powodu.... a co słychać o Łodzi w Polsce?? Że przy pożarze byłej Wifamy zabrakło wody w hydrantach :O:O:O Że ludzie przy eksmisji grożą samobójstwem :O:O że pani X z urzędu Y, zona pana Z została przekupiona koszem kiełbachy :O:O:O:O Że "zastępczy" prezydent zatrudnił na stanowisku X swoją szwagierkę/kuzynkę... nie dlatego że jest kompetentna, ale dlatego, że ma do niej zaufanie :O:O:O Problemy z tramwajem regionalnym, jak przyjechał były premier to przy "Katedrze" praca wrze... pech chciał że tylko w ten dzień kiedy przyjechał pan K. :O:O:O:O Już mi Wstyd momentami kupować gazety :O:O:O:O:O:O

Gość czarnasaskia
bialaczka to tez rak---a skad to wytrzasnales czlowieku? gratuluje wiedzy

czarnasaskia bialaczka to tez rak---a skad to wytrzasnales czlowieku? gratuluje wiedzy A wypowiem się... a co... choćby stąd: Białaczka (łac. leucaemia) - nazwa grupy chorób nowotworowych układu krwiotwórczego. Nazwa historycznie wywodzi się od białawego koloru próbki krwi chorego na ostrą białaczkę. Białaczka charakteryzuje się ilościowymi i jakościowymi zmianami leukocytów we krwi, szpiku i narządach wewnętrznych (śledzionie, węzłach chłonnych). Występuje częściej u mężczyzn niż u kobiet w proporcji 3:2. Zmienione leukocyty powstają z komórek macierzystych w wyniku tzw. transformacji białaczkowej. Dochodzi do trwałych zmian cytokinetycznych, metabolicznych i antygenowych. Ich przyczyną może być kilka współdziałających ze sobą czynników, np. retrowirusy, predyspozycje osobnicze (geny), czynniki zewnętrzne np. promieniowanie jonizujące, środki chemiczne, zanieczyszczenie środowiska, zakażenia. Czynniki te ułatwiają transformację białaczkową lub osłabiają układ immunologiczny.

Gość slodkazolza
też jestem z Łodzi owszem miasto szare ponure ale ma swój klimat