Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukammmmmmplisss

Ma ktoś ten zajebisty film z yuotube co żołnierze tak fajnie tańczą

Polecane posty

Gość szukammmmmmplisss

taka armia tańczy w wojsku

Gość szukammmmmmplisss
ale mi nie o to chodzi co było w telewizji tera, to takie dance chyba było - tak fajnie nogami wywijali...

Gość rytytass
a ja tych chlopakow rozumiem:):) a wy czasem tak nie macie? jak dluzszy stres w pracy to kazdemu odbija :) a co ? potanczyc nie mozna?? to mnie nie przeraza, tortury amerykancow na wieźniach to bylo ponizej godnosci ale taniec? smieszne i tyle !

Gość nie przesadzajcie
hej nie tak powaznie do zycia! mnie tez to rozbawilo raczej

Gość do niedowierzanie
czy możesz wyjaśnić?

Po co cię mam wysilać, skoro i tak mało kto zrozumie. A ten, kto chce zrozumieć - sam poszuka. Może warto się zastanowić nad przekazem piosenki i nad tym jaka obecnie panuje sytuacja w Hebronie? bye

po co na siłę szukasz podtekstów? chłopakom sie nudziło na służbie i sobie zrobili małe show.. to wszystko

Gość bo oni uważają że wszystkie
[zgłoś do usunięcia] nickonicko2010 ciekawe czy by ci sie tak podobało jakbyś wiedziała w jaki sposób izraelscy żołnierze traktują palestyńskich cywili ... http://skapiec.pl/odziez.html#from41355 nie dość wsiarzu, że spam wklejasz, to jeszcze perdolisz jak potłuczony, obesrańcu....

po co na siłę szukasz podtekstów? Nie szukam podtekstów. Sił mi brakuje jak widzę ile ludzie mają pojęcia o świecie. Taki ból poszukać czegoś w książkach/encyklopedii? W internecie? Lepiej pośmiać się i być nieświadomym, pożerać medialną papkę... bo oni uważają że wszystkie Odezwała się kultura. Miłego wieczorka wszystkim! :D