Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiupysiu78

czy moge wymienic buty?

Polecane posty

Gość misiupysiu78

kupilam buty w domu okazalo sie ze jeden jest niedopary jeden 40 drugi 41 czy moge je wymienic? nie mam paragonu! czy dobrze mysle ze winna jest kasjerka ktora nie spr czy buty sie zgadzaja??

wydaje mi sie ze w takiej sytuacji powinni wymienic. a takie rzeczy sprawdza sie w sklepie :P

Gość misiupysiu78
przymierzajac buty a raczej buta nie musze przymierzac dwoch wiec nie jest to moja wina. z tego co wiem kasjerka powinna zajrzecz do pudelka nie wiem czy to zrobila nie zwrocilam uwagi

Gość All Bundy_
Niestety to twoja wina. Musisz napchać waty do jednego buta i nie będziesz czuć różnicy.

Gość misiupysiu78
nie sadze zeby to byla moja wina swoja droga to pierwszy raz spotkalam sie z takim czyms

Gość misiupysiu78
moze mial ktos taka sytuacje i wie jak to dziala??

Gość Julia z Julianowa
Winna.

Gość misiupysiu78
darujcie sobie ketynskie komentarze jak macie [pisac glupotyto oszczedzcie sobie czasu i nie piszcie nic

Gość ab7
ja zawsze zakładam 2 buty i sprawdzam dokładnie, bo dawno temu moja mama kupiła buty i też tak miała

Gość Trutnia Pospolita
Matko, idź po prostu do tego sklepu! To oni są winni ale oczywiście jak to w Polsce najpierw będą sprawdzać i "podejrzewać" cię o zbrodnię przeciw sklepowi. Muszą wymienić ci te buty. Weź koniecznie dowód zakupu.Przyjmij postawę pokrzywdzonej klientki, która musi ponownie fatygować się do sklepu. Bądź pewna siebie.

Gość klemma
Nie twoja wina.Idz dosklepu i pokaz ekspedientce buty.Powinna wymienic ale jezeli nie masz paragonu to moze byc problem...

Gość misiupysiu78
jesli nie wymienia to kupie ta druga felerna pare i najwyzej bede miec 2:)

Gość Masala jabłonna
No ale nie bądź głupia co? Domagaj się wymiany. Ty jakaś sierota jesteś chyba? Jak się boisz to weż jakąś rozgarniętą koleżankę.

Gość misiupysiu78
nie choodzi o to ze sie boje i tylko nie mam paragonu a wymiany tylko z paragonem wiem ze nie jezst to moja wina i ze mam takie prawo tyklko ten paragon. z laski swojej nie obrazaj innych jesli ich nie znasz

Gość misiupysiu78
dziekuje bardzo tym ktorzy dodali sensowne komentarze mam nadzije ze macie racje jeszcze raz dzieki:*