Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymon26

problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość tymon26

ja miałem ten sam problem pisze do tego tematu bo porzedni jest zamknięty. wszystko bylo dobrze przez pierwszy miesiac , pozniej w drugim mieisacu mowila mi czesto ze ze mna zerwie, sprzeciwialem sie temu , zachowalem sie jak frajer , czesto mowila jak porzyczyla mi rower ze jak mam przyjechac do niej to z tym rowerem inaczej zebym nie przyjezdzal, podobnie bylo z choroba ze niby ja czyms zarazilem podczas seksu, faktycznie cos jej bylo mysle ze to przez ten problem zerwala ze mna chociaz to błachy problem bo jak bysmy sie kochali , zeby ona mnie kochala to by sie tak nie stalo, jeszcze inny problem byl ze nie potrafie jej zadowolic ale pozniej doszedlem do wprawy i miala nawet 3 orgazmy podczas jednego spotkania, czesto przyjezdzalem do niej po nocce a wtedy mialem wolne, mowila zebym nie spal u niej bo lepiej zebym nie przyjezdzal do niej jak bede spac chociaz bylem u niej cale dwa dni i zdazylbym bym sie zdrzemnac u niej w dzien to nie spalem i przystawalem na jej prosby no i widze teraz ze lepiej nie robic takich błedow .wszystko bylo po jej mysli a ja poprostu moglem zyc wlasnym zyciem, i unikac takiego debilstwa , najlepiej jak juz sie ma dziewczyne to kopnąc jej od razu w dupe. pozniej do mnie nie odpisywala mowi ze to ostatni sms ze jestem debilem , czesto mi mowila ze jestem zalosny ze nie mam mozgu przeklinala, na koncu mialem jej oddac rower i tego chcialem ale nikogo nie bylo w domu u niej i nie moglem jej oddac roweru , to mnie straszyla ze zadzwoni na policje , jak do niej napisalem ostatniego smsa to jej tato musial zadzwonic do mojej mamy zebym dal jej spokoj poczym skasowalem jej numer wreszcie bo widze ze to nie ma sensu.miala 18 lat i jest rozpieszczona to moze dlatego zrobila z siebie taka glupia. nie wiem kiedy spotkam swoja druga polowke mam 26 lat moze naucze sie na bledach sprobuje z innymi dziewczynami i nie bede z siebie robil takiego frajera nieraz z siebie takiego zrobilem to nie ma sensu

Gość Przedstawiciel Ziemi
Koleś o czym ty piszesz?

Gość tymon26
wszystko jest jasne tylko przekleilem moj tekst z innego forum bo byl inny regulamin i niezaakceptowali mi tekstu

Gość tymon26
pisze o bylej dziewczynie z ktora ze mna zerwala i pisze jaki to byl powod

Gość uuuuuuuuuuuuuunml;'
ja z tego twojego wywyodu to nie wiem jaki byl powod :O

Gość szarloootta
nic nie rozumiem... napisales wiecej o tym rowerze niz o dziewczynie

Gość tymon26
wiem ze ma 18 lat i to spowodowalo rozpad naszegoo niby zwiazku bo to nie byl zwiazek jeszcze.Po za tym mam pytanie co zrobic zeby dziewczyna kochala faceta , wiem ze trzeba czuc sie pewnie i nie zachowywac sie jak frajer i nie pokazywac zabardzo ze zalezy facetowi na kobiecie

Gość japlecznik
ej, oddaj jej rower :| ;D

"wiem ze ma 18 lat i to spowodowalo rozpad naszegoo niby zwiazku" samo to nie spowodowalo rozpadu zwiazku. Jednakze kobieta 18 letnia niejednokrotnie nie jest jeszcze wystarczajaco dojrzala, zeby wchodzic z nia zwiazek (zwlaszcza dla osoby w Twoim wieku) - czesto prowadzi to do tego typu sytuacji. "wiem ze trzeba czuc sie pewnie i nie zachowywac sie jak frajer i nie pokazywac zabardzo ze zalezy facetowi na kobiecie" to jest Twoja biblia od teraz

Gość tymon26
dzieki a co sadza o tym kobiety? sa tu jakies roznice zdan