Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niiiina_seek

Rozdarta jestem.Facet i przyjaciel

Polecane posty

Gość niiiina_seek

Od roku mam chłopaka, z którym mi bardzo dobrze.Jest kochający, zaradny itd dba o mnie.Często się jednak kłócimy bo nie mamy wspólnych zaintresowań.On słucha innej muzyki woli inne filmy i światopogląd powstają konflikty.Mam natomiast kumpla którego znam o 3 lata dłużej, z nim rozumiem się doskonale.To tylko mój kumpel nie kocham go ani nic.Mam wyrzuty sumienia że czasem wolę pogadać z kumplem niż z chłopakiem bo wiem, że ten mnie wysłucha a mój chłopak jeszcze zdołuje, gdy sobie z czymś nie poradze.Mój chłopak jest czuły ale zamknięty w sobie i nie lubi otwierać się, jest chłodny dla innych, uważa że życie jest brutalne a mój przyjaciel to wesoła, ciepła osoba,optymista czasem mi wstyd za chłopaka gdy nie gada zmoją mamą tylko siedzi jak to ciele, nie rozmawia z nią. Wszyscy mi mówią zę mój kumpel byłby lepszy dla mnie, że przy chłopaku się męczę ale ani ja do kumpla nic nie czuję ani on do mnie a chłopaka kocham....

Gość niiiina_seek
up

Gość niiiina_seek
:(

Gość rgjerphgern[hrtjhrtjtr
to nie czuj sie winna, ja mam duzo przyjaciol mimo ze chlopak tez jest moim przyjacielem i wszystko jest w porzadku ale szczerze radze ci zerwac z chlopakiem bo to lipa bedzie z nim a nie zycie

Gość niiiina_seek
chciałabym zerwać ale boję się, że zranię jego i siebie, za bardzo przyzwyczajona jestem do niego....czasem żałuje że go poznałam że z nim jestem....

Gość niiiina_seek
pogadajcie ze mną :(

Gość niiiina_seek
pogadajcie ze mną....

Gość niiiina_seek
:(

Gość niiiina_seek
nie metalowic, bardziej ja metalu słucham on woli takie uliczne rytmy w stylu punk, ogólnie taki strasznie prosty ten mój chłopak czasem jest fajnie, potrafi być czuły a czasem mnie tak wkoorwia że mam ochote kopnąc go w dupę...