Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pimpom..........

pomaranczowy nick- pytanie

Polecane posty

witam wiem ze to jest moze glupie pytanie, ale naprawde mam z tym problem. jak mam wyslac odp na jakies pyt z pomaranczowego nicka? bo odkąd mam czarnego to nijak nie moge inaczej wyslac odp. zawsze pisze zebym haslo podala.

Gość buheheheh
a coo nie mamy odwagi pisac wszystkiego z jednego nicka? hyhyhyyyyyy,mozna sie wylogowac na temacie

Gość buheheheh
jestes zbyt tepa zeby zajarzyc

Gość januszek
No i po co Ci czrny?????? Daj buzi!!!😘

Jak każą Ci podać hasło... nigdy nie podawaj, to ściema, będzie potem każdy mógł napisać pod Twoim nickiem.

Gość Zimna jak lód
JA PISZE Z ORANGE BO MAM DUŻO POMYSŁÓW I NIE CHCIAŁO BY MI SIĘ CO CHWILA ZMIENIAĆ... CZASEM 20 RAZY ZMIENIAM SIĘ NA JEDNYM POSIEDZENIU I JESTEM KIMŚ INNYM...

Gość kurde nie rozumisz
jak sie wylogujesz to na bank mozesz napisac,tlyko nick pomaranczowy nie moze byc zajety. MUSISZ SIE WYLOGOWAC.na gorze jest taka opcja na bordo gdy wejdziesz na jakis temat!!

No to masz bana na orange, przykre. Musisz pisać z tego nicka, nic Ci innego nie pozostało.

Gość doopa jasia
🖐️jasne

Gość ja mam czarny nick...
ale czasami wolę coś napisac jako pomarańcza. I żeby nie było...to nie są jakieś obraźliwe teksty.Po prostu czasami chcę być anonimowa. No więc...wybieram sobie pomarańczowy nick.Mam taki zwyczaj, że zawsze daje po nim kilka kropek.Jeśli pod tym samym pomarańczowym nickiem piszę w jednym dniu, to nie ma problemu. Jeśli pod tym samym nickiem chcę napisac na drugi dzień, to muszę wpisać hasło i wyskakuje mi to samo co u Ciebie.Ale ze względu na to , ze jak już napisałam po pomarańczy mam kilka kropek, to na drugi dzień po prostu zmniejszam ich ilość i wtedy posty wchodzą normalnie bez żadnego hasła.

Gość gmo.......
hmmmm