Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupi jesteś

czy związałabyś sie z facetem który jest impotentem

Polecane posty

Gość głupi jesteś

Gość karolina868
Po co wiązać sie z facetem z którym nie da sie iść do łóżka? Przecież szukamy faceta dla seksu.

Gość raz czy dwa
jeśli zdążyłabym się zaangażować zanim zdradziłby mi swój mały sekret to tak. ale znając mnie szukałabym sposobu na wyleczenie ;)eksperymentalne terapie etc ;)

Gość jkhkjhbgh
autor chce wiedzieć czy ma szanse u dziewczyn :classic_cool:

Gość dobra miła i kochana
byłam z takim w związku przez 3 lata :) miał 22 lata, ja 20. on nie chciał żadnych zbliżeń, ostatecznie to on ze mnie zrezygnował... miał jakiś problem sam ze sobą i nie chciał mojej pomocy - jeszcze jakoś próbowałam utrzymać z nim kontakt, bez nachalnośći, ale powiedział mi "spierdalaj szmato" :o:o:o i bądź tu człowieku dobry i życzliwy dla innych.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie

Gość żelechów.....
tak jestem impotentem od około 3 lat

Gość karolina868
To sobie wybij durniu kobiety z głowy.

Gość żelechów.....
dlaczego od razu durniu? zapytać nie można

Gość jkhkjhbgh
byłam z takim w związku przez 3 lata miał 22 lata, ja 20. on nie chciał żadnych zbliżeń, ostatecznie to on ze mnie zrezygnował... miał jakiś problem sam ze sobą i nie chciał mojej pomocy - jeszcze jakoś próbowałam utrzymać z nim kontakt, bez nachalnośći, ale powiedział mi "spie**alaj szmato" i bądź tu człowieku dobry i życzliwy dla innych. to albo był pedałem albo nieuleczalnym impotentem i wiedział że słowami "spierdalaj szmato" ostatecznie zakończy związek :classic_cool:

Gość jkhkjhbgh
@autor jak jesteś impotentem to masz prawo nie czuć się mężczyzną, a to przejebane uczucie :o :classic_cool:

Gość karolina868
Chyba że masz kase, to dla pieniędzy masz szanse na dziewczyne. Ale ona będzie bzykać się z innymi.

Gość dobra miła i kochana
to albo był pedałem albo nieuleczalnym impotentem i wiedział że słowami "spie**alaj szmato" ostatecznie zakończy związek - ani pedał, ani "nieuleczalny".. mógł się wyleczyć, ale sie bał, poza tym nie wiedział co zrobić, miał takie jakieś jazdy. tak naprwade to jego strata... ja jestem w pełni sprawna, atrakcyjna i nie musze żyć w celibacie. :) mógł zakończyć związek z klasą.. ;) przykro mi, że nie potrafił, bo był to dla mnie duży cios - chyba można się domyślić. w końcu spędziłam z nim te 3 lata w gorszych i lepszych momentach, ale było nam razem naprawde świetnie! :) nigdy na niego nie narzekałam, nigdy nie próbowałam go pocieszać w związku z jego problemem z penisem, nie poruszałam tego tematu - rozmawialiśmy o tym wtedy kiedy on chciał. często okazywałam mu uczucia, byłam dla niego czuła, nie oczekiwałam od niego niczego poza obecnością. to, że nazwał mnie "szmatą" i kazał mi "spierdalać" było dla mnie totalnym zaskoczeniem.. i najsmutniejszą rzeczą jaką przeżyłam w tym roku.

Gość a czy ty autorko wiesz kim
jest impotent tak naprawde? czy sie naczytalas kafeterii idiotko?:D

Gość Hm .-A JA MYŚLĘ
dobra miła i kochana- że zrobił to celowo.

Gość mtyku7li8oklm,
jesteś kretynką w takim razie, co ma sex do inteligencji? Temperament,charakter osobowość. Kazdy zdrowy człowiek ma potrzebę sexu, niezależnie od inteligencji która jest w Twoją błędną interpretacją oceniania ludzi na tymże punkcie. Myli szszczerosć z głupotą ,facet mniej inteligentny bedzie głośno mowł i otwarcie o seksi jesli jest szczery , a inteligentny sie nie odezwie, ale jego tok myślowy jest identyczny jak tego mniej inteligentnego , wiec nie dziel ludzi :D

Gość Inteligentni i bardzo intelige
ntni ludzie: zdecydowanie mniej mowia o seksie. Zdecydowanie rzadzej podejmuja tego typu aktywnosc. Ich terscia zycia nie jest spanie - sex czy jedzenie. A samorealizacja: sukcesy, praca intelektualna. Innowacje. Osiagniecia, Krotko mowiac osoby ktore permanetnie mysla o sexie okreslilabym jako o niskim zapotrzebowaniu na rozwoj wyzszy.

Nie, ponieważ seks to dla mnie ważna część związku co by nie mówić. Można żyć bez tego jakiś czas, bo przecież różne sytuacje się w życiu zdarzają (np jakaś operacja u mężczyzny czy kobiety), ale nie od początku związku.

Gość sensyyjaa
dobra, kobiety nie 'słodźcie' mu, jasne, że żadna kobieta nie związałaby sie z facetem, który jest niezdolny do seksu, a zapytam inaczej: który facet związałby sie z kobietą, która nie chce uprawiać seksu? ŻADEN

Gość smolensk h2so4
kobiety o niskim libido - moga zwizac sie z takim mezczyzna kobiety o ogormnym temeramencie - zdecydowanie nie moga zwiazac sie z takim mezczyzna w takim zwiazku - kluczowymi wartosciami sa: milosc - ptrzyjazn, szeroko pojete partnerstwo. Super relacja nie zorientowana seksualnie. Pani Dziwka ma racje - nad takimi mezczyznami sie pracuje i to wymaga czasu!!!!!!

Gość Tionee
szczerze??- nie, ovczywiście ,ze nie impotent to nie facet.

Gość smolensk h2so4
lepszy impotent od nieudacznika - offermy zyciowej co zostalo wczesniej napisane

Gość MARRIOLLA
Nie macie zupelnie pojęcia o czym debatujecie.IMPOTENT TO NIE TYLKO NIEMOC FIZYCZNA

Gość tzn pozwolenie na pierdolenie
te głąby nawet nie wiedzą co to jest impotencja, a więc barany, to jest miękka faja.

Gość Piotrze,
to Ty? :-D

Gość Piotrze,
A jednak to Ty, bo milczenie oznacza potwierdzenie. :-P

Gość sexiloszka
każdy sie pier******************8di* nie chodz z nim bo co on ci da w zyciu zapomnij o nim plisssss... zapomnij!!!!!!!!!!!!!!!ja jestem lezba na serio miło mi i ja jsestem szekszoholiczszka kocham szeksz mrrrr.. muwią że szucza ze mnie dziw;;;;;;;aaale mam to gdzieś jak już pisałam po co ci taki człowik no za jkie grzeszki hhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeee??????!! !!!!! he ani tu za cycka ani za tyłeczek zero człowieczeństwa

Gość kolega majewfsky
kupa narodowa zawsze rozłazi się i więdnie

Gość jakub89
Jak facet jest impotentem a ma super libido to są jeszcze palce język wibratory i strapon nie trzeba mieć penisa żeby mieć orgazm poważnie facet może dojść bez wytrysku i stymulacji członka. Do autora w dzisiejszych czasach to się da łatwo wyleczyć.