Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rweqw

studia humanistyczne są dla debili

Polecane posty

Gość rweqw

a studia ścisłe dla osób inteligentnych.

Gość misiupysiu78
patrzac na twoj dobor slow to jednak nie sa dla "debili" po to sa polonisci aby takich kaleczacych polski jezyk bylo mniej:) proste ciekawe czy mozesz sie pochwalic jaka literature czytasz??

Gość rweqw
Literature rozna, czytanie ksiazek to hobby to przyjemnosc,a o tym jaki jest uczen nie swiadczy jezyk polski, nie swiadczy historia ale swiadczy matematyka. Moze miec ze wszystkich przedmiotow bdb ale jesli z maizy,chemi i fizy ma dopy to jest z nim cos nie tak, natomiast gdy z przedmiotow scislych ma czworki a z huministyczny dopy to po prostu taki uczen wie co jest w zyciu wazne. Jezyk polski i obcy nie powinny byc na maturze obowiazkowe tylko chemia, fizyka i matematyka.

Do tego z góry, chłopie(ew. kobieto) ty sam(a) kaleczysz ten język

Gość ścislaaaa
ja studiuje kierunek scisly ale wedlug mnie humanisci sa jak najbardziej potrzebni tak samo jak scislowscy i np. studia jezykowe sa trudne. Jesli myslisz, ze kazde studia humanistyczne sa latwo to jestes pokaleczonym umyslowo czlowiekiem! A prawo?

Gość misiupysiu78
wydaje mi sie ze lekkim obciachem jest 2z jezyka ojczystego ale to tylko moja opinia nie jestm polka a jak slysze i czytam wypowiedzi Polakow to az mi przykro

Gość misiupysiu78
mieszkam w Polsce 5 lat przyjechalam z Anglii i w porownaniu z ludzmi z klasy moj polski jest super dodam ze rodzice nie sa polakami

Gość rowniez studiuje
kierunek techniczny i nie czuje sie jakos wyzej od osob studiujacych humanistyczne kierunki. Baaaa podziwiam ich, w zyciu nie potrafilem zinterpretowac wiersza, a nauka jezykow obcych to dla mnie tragedia :P za to matma, fizyka czy chemia to dla mnie pikus!

Gość Maskom202
Uważam ze po humanistycznych nie ma dzisiaj przyszłości jeszcze w tym kraju ! Jedynie ścisłowcy maja szanse na wybicie choć też nie za wielka ale napewno bardziej niźeli politologia czy socjologia itp. www.dyskrecja.pl

Gość czuwalna
wielu 'polonistow " tak samo kaleczy jezyk polski jak przecietny polak. nie mowiac o ortografii