Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wychlbymy

Sława

Polecane posty

Gość hookmeup
dzięki za troskę, nie będę mieć koszmarów :D nie takie cuda na kafe widywałam:D🖐️ A na tej gitarze to naprawdę grasz, czy tylko udajesz?:classic_cool:

Gość Wychlbymy
Doradźcie ostatecznie, co robić z tą sławą ?

teoretycznie gram, praktycznie probuje a wlasciwie to mam ochote ja wykorzystac w godzinach nocnych ale moja sila perswazji nie jest na tyle duza aby wmowic sasiadom ze to ktos inny halasuje :(

Gość hookmeup
Już mówiłam, jak ja się Tobą chłopczyku zajmę, to zrobię z Ciebie pierwszoligową gwiazdę, chłopca, którego plakaty nastolatki będą czule całować przed snem:):classic_cool: Tylko interesuje mnie jeszcze jedna sprawa, ale o tym za chwilę...:classic_cool:

Gość Wychlbymy
no co cię interesuje ?

Gość hookmeup
Szejku, a dlaczego akurat w nocy?:P Zazdroszczę, też chciałabym grać, ale jakoś póki co się "nie złożyło":O

Gość Wychlbymy
" Tylko interesuje mnie jeszcze jedna sprawa, ale o tym za chwilę... " Jaka to sprawa ?

Gość hookmeup
ok, autorze tematu, to ja teraz szybciutko zapytam się Ciebie o wynagrodzenie jakie zaproponujesz swojej nowej menadżerce, mianowicie jakiej będzie wysokości a potem możemy przejść do konkretów, co Ty na to?:classic_cool:

W noc gdyz poniewaz noc jest moja pora dnia i jestem zdecydowanie aktywniejszy, mam ochote na wiecej rzeczy...jakkolwiek by to rozumiec :p

Gość Wychlbymy
Funny ;D

Gość hookmeup
O, to zupełnie tak samo jak ja :classic_cool: Jakkolwiek by to rozumieć...:classic_cool::D

Gość hookmeup
wracając do głównego tematu... czekam na Twoją bardzo rzeczową odpowiedź autorze:classic_cool:🖐️

hookmeup - to STOSUNKOWO dobrze :> Podzielcie sie kasa w stosunku 40:1 dla managerki :>

Gość hookmeup
Szejku, mhm, głodnemu chleb na mysli, co? :classic_cool: Ty to masz pomysły :classic_cool: Szkoda, że nie jestem dobra z matematyki:O , ale widzę, że Ty jesteś, to może namówię autora żeby Ciebie też wynajął, abym nie została przez niego oszukana:classic_cool:))

glodny glodnemu wypomni ;) Lepiej nie bo biedakowi tylko ta slawa zostanie :>

Gość hookmeup
Ożeż ty, wydało się! :classic_cool: Jakim cudem Ty zauważyłeś u mnie symptomy głodu na tle seksualnym?:classic_cool::D A olejmy potrzeby spragnionego sławy, bo coś mi się zdaje, że już mu na tej sławie nie zależy :O Zresztą, nie wiem czy jestem na tyle zdolna, że byłabym w stanie zrobić z kogoś takiego gwiazdunię:classic_cool:

(udajac ze nie zauwazylem ironii) takie rzeczy sie czuje :classic_cool: Twierdzisz ze autor nie ma w sobie potencjalu ? Pomimo ze jemu sie idzie komunikacja w j. ang ?

Gość hookmeup
Aha :classic_cool: Ależ tam nie było żadnej ironii! :classic_cool: Co z tego, że jemu idzie się w j. ang. (powiedzmy, że wierzymy chłopakowi na słowo :classic_cool: ) , skoro nie idzie mu się w j. polskim a skoro chce najpierw zyskać sławę w Polsce, to jednak musi polski trochę znać, chyba że chce robić karierę kogoś pokroju Jolki Rutowicz, nie wykraczając poza granice Pudelka:classic_cool: No nie wiem jak on sobie to wyobraża, że co, że ja będę mówić za niego, czy co?:classic_cool:

Jesli jest przystojny to nie musi mowic, wazne zeby zrobil ladny skandal i grzecznie siedzial :p

Gość hookmeup
Skoro powiedział, że fotę da za tydzień, po czym zmył się bez słowa, to znaczy, że raczej na pewno nie jest ładny :O😭 Czyli, dalszy rozwój kariery tego pana uważamy za zamknięty:classic_cool:🖐️ Stracił taką wspaniałą szansę na sukces...😭

to fote wystawiaja tylko osoby ktore sa ladne? Jestem wyjatkiem wiec w sumie moge potwierdzac regule.. :p

Gość hookmeup
Zaraz zaraz, jest zbyt późna godzina abym mogła zrozumieć na szybko Twój zawiły tok myślenia:classic_cool: Uważasz, że jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę, że tylko osoby ładne mogą wstawiać na kafe swoje foty, tak?:classic_cool:

Gość hookmeup
Nie podpuszczaj mnie, nie mam w zwyczaju zaspokajania męskiej próżności, więc nie skomentuję tego:classic_cool:

Gość hookmeup
O nic strasznego, myślę sobie tylko, że jak każdy normalny facet tylko udajesz skromnisia , po to aby obrzucić Cię lawiną komplementów:classic_cool:

Nie no na komplementy to nie licze bo jako takich kompleksow nie mam, ba, jestem zadowolony ze swojej budowy aleeee cien skromnosci i realizmu trzeba zachowac :p

Gość hookmeup
No widzisz, przejrzałam Cię:classic_cool: To wcale nie było takie trudne:classic_cool: :D

No jak, przeciez napisalem ze sie mylilas co do moich zamiarow :p

Gość hookmeup
mam na myśli, to że miałam rację co tego, że udajesz skromnego:P:D nie licytuj się ze mną, ja zawsze wiem co mówię:classic_cool: No, prawie zawsze :P