Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wychlbymy

Sława

Polecane posty

Gość hookmeup
Ech, no właśnie widzę :classic_cool::D🖐️

Mialem do wyboru albo potwierdzic - ze nie jestem skromny (a raczej tylko udaje) lub zaprzeczyc Tobie i tym samym powiedziec ze jestem skromny, tak jak na wyborach - wybralem mniejsze zlo :p

Gość hookmeup
Aha, to znaczy, że chciałeś po prostu mnie zdenerwować? :classic_cool: A zdradzisz jakie mniejsze zło wybrałeś na wyborach? :D Dla mnie to była misja niewykonalna :O btw, czyżbyś lubił Arctic Monkeys?:classic_cool:

Po czesci sie drocze :) Na poczatku byl Mikke, w sumie Napieralski tez w jakis sposob mi pasowal, ale w nastepnej turze nie glosowalem bo tu juz nie bylo czegos takiego jak mniejsze zlo :p Arctic monkeys, sugarplum fairy, the white stripes.. indie rock bardzo lubie :p

Gość hookmeup
Droczysz się :P A już myślałam, że jesteś taki niedobry i chcesz mnie pozbawić spokojnego snu:P Ja zostałam zmuszona do głosowania w II turze, więc chcąc nie chcąc poszłam i oddałam nieważny głos na Napieralskiego:P:D :) to już wiem dlaczego się tak dogadujemy, też lubię indie rocka :classic_cool: :P

Niedobry to ja moze troche jestem, ale nie az tak zeby zabierac niewinnej dziewczynie ostatnie godziny snu :p Jakis szczegolny kawalek masz ?:)

Gość Dr Powięź boczna
No cóż. Aby być sławnym musisz chłopcze szeroko otworzyć się na świat i poszerzyć horyzonty. Najlepiej od tyłu

Gość hookmeup
Jakiejś szczególnie ulubionej piosenki to raczej nie mam, ale bardzo lubię zespoły Big Japan i Yeah yeah yeahs :D No, jeśli chodzi o ten drugi zespół, to może na jeden ulubiony kawałek byłabym w stanie się zdecydować i chyba byłoby to "kiss kiss" ;P Lubię też The Subways:) A Ty?:)

Gość hookmeup
Ech i nie takiej znowu niewinnej dziewczynie, daj spokój :P:classic_cool:

Gość hookmeup
cicho, ten nick to tylko tak dla picu, akurat słuchałam piosenki o takim tytule i nic lepszego do głowy mi nie przyszło a musiałam szybko ciekawego nicka wymyślić:P:classic_cool: Chyba się udało:D Zaraz spojrzę co Ty mi tam zapodałeś:classic_cool:

Gość hookmeup
o matuniu:D:D

No to zycze przyjemnego sluchania i dobrej nocy, ja ide poogladac jeszcze jakis film. Trzymaj sie 🖐️

Gość hookmeup
Dzięki:) i nawzajem, przyjemnego oglądania;) do następnego razu, być może:P🖐️

Gość Wychlbymy
tate wchodzi mi do wanny:classic_cool:

Gość hahahahhahah jaki temat
:D:D:D chłopcze, wszyscy zdrowi u ciebie w domu?:D:D:D

Gość gtyhyujuy
hookmeup - chcialas wyrwac :D ?