Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rOOma

Zwariuję chyba z moim facetem pomóżcie nie wiem co robić

Polecane posty

Gość rOOma

Jestem z nim 8 lat mamy synka. Ja mam 26 lat i chce żyć pełnią życia ale on mi poprostu nie daje. Jest tak zazdrosny, że koniec świata. Chowa mi bluzki z dekoltami żebym ich nie nosiła każe mi obiecać, że nie będę ubierać spódniczek jak jest ciepło (w tym 30 stopniowym upale mam nosić spodenki) Takie ciuchy mogę zakładać tylko jak wychodzę z nim. Nie mogę wyjść z koleżankami się spotkać wieczorem gdzieś w pubie jesynie mogę iść do domu. Jest strasznie. JAk w klatce! Dzwoni do mnie z pracy (bo pracuje w delegacji przyjezdrza tylko na weekend) i pyta co mam ubrane a jak mu nie chce powiedzieć to wypytuje o to syna co mama miała dziś na sobie. Co ja mam zrobić?

Gość baba powinna być pod facetem
:D niezły agent. Powiedz mu żeby się zastanowił co robi, gdybyś chciała to byś go zdradziła już dawno, nawet w palcie jesiennym.

Gość różnie bywało, teraz jest git
Tacy najbardziej zazdrośni często sami zdradzają... Ja bym pogoniła.

Trzeba mieć odrobinę zaufania do siebie :)

Gość oszukać_przeznaczenie7
uppp

łoj to cięzko bedzie z takim typem , moja siostra juz wariuje ze swoim mężem

Gość po cichu jedynie
ja nie ufa ci... to chyba tylko dlatego że sam ma problemy z wiernością... na 100% a poza tym. po prostu nie pozwalaj na takie coś. od razu widać ze masz jakaś słabą osobowość ;/

Kobiety pamiętajcie że męża trzeba szanować, ale to powinno działać w obie strony więc szanować należy i żonę. Kobieta nie może być za miękka bo to nie kumpel z pracy powinna być uległa ale nie powinna być milcząca :)

Gość oszukać_przeznaczenie7
upppp

hahahaha :classic_cool: Dziewczyny nie wpisujcie takich kosmicznych tekstów ;)

Gość march_ewka
to jedynie współczuć takiego faceta

Gość to jest chorobliwe
facet powinien isc do psychiatry, powaznie, alebo choc do psychologa na poczatek

Gość oooonnnnaaaaa
mój kontrolował mnie na wszelkie możliwe sposoby i co się okazało? Że regularnie mnie zdradza. Także jeśli sam ma nieczyste sumienie to będzie ciebie podejrzewał. A że jeszcze ma pracę wyjazdową to już w ogóle... Przyjrzyj mu się uważnie, a jeśli macie udane życie seksualne to wcale nie znaczy, że nie chodzi na boki. My mieliśmy bardzo udane i bardzo regularne,a prawda po prostu ścięła mnie z nóg.

Gość manelka
Zazdrość to choroba. Wiem coś na ten temat. On wcale nie musi zdradzać, ale ma bardzo rozwiniętą wyobraźnię, pisze scenariusze na sama myśl o czymś. To trudne, ale musisz mu wytłumaczyć, ze tak żyć nie można. Jak coś to niech szuka zakonnicy. Jak bedzie pytał co masz ubrane to mów że dresy i ze sprzątasz, to bardzo facetów uspokaja i zadowala. Tez mialam takiego zazdrośnika i przez wiele lat żyłam jak zakonnica. Niby mi pozwalał ubrac się sexi i cieszył się że wyglądam exstra, ale tez tylko jak byliśmy razem, a jak sama mialabym gdzies iśc to najlepiej w kiecy do kostek.

Gość a co myślicie łooo

Gość jako_takoy
wiem co przechodzisz mam to samo :( tak nie da sie istniec w zwiazku a facet sam mnie do siebie zraza

Gość jogaya
up

Gość gość
Mój nic nie zabrania, ale za to komentuje po 120 razy, że będą mnie podrywać :) i się gapić, jak idziemy na plażę (to ja im biust pokazuję) no i ble ble :D Jak poszedł sam do sklepu, usiadłam na ławce, wrócił a obok chłopacy siedzieli to się zapytał czy mnie podrywali :D Nie noszę spódnic, sukienek, ale letnie spodenki bawełniane (prześwitujące) tak hehe :P i kocham bluzki z dekoltem :)

nikt z was tu jeszcze nawet nie pomogl autorce! moje zdanie, to naprawde zle! zle zle zle! odbije sie to na tobie na dlugo i na twoim dziecku, jeszcze jemu psychike zrujnuje! daj spokoj! to jakis czubek! powinnas sie uwolnic albo stanowczo postawic ultimatum, jesli masz mozliwosc to wyprowadz sie na troche lub zrob jakis stanowczy krok zeby cos zrozumial, mial czas i przemyslal swoje czubkowate zachowanie...

latte i czym ty sie chwalisz ja tez moglabym gadac ze faceci sie za mna igladaja, jestem modelka fotomodelka etc.. ale mam klase, nie nosze tandetnych ciuchow i nie prowokuje, gwizd na ulicy mnie nie satysfakcjonuje, sama mowilas na innym forum, brak zaufania nie bierze sie z niczego... no wiec sama widzisz nie pouczaj innych pannico

Gość
mialam podobnie powiedz mu ze jak tak robi to masz ochote to wreszcie zrobic zamiast ciagle obrywac za darmo... i w ogole musicie -owaznie pogadac o waszym zwiazku, terapie olecam dla niego albo malzenska dla obojga

Dziwny troche :? Moj facet sam prosi zebym zalozyla spodniczke krotka albo bluzke z bardzo duzym dekoldem, niewiem czemu ale chyba zeby sie pochwalic ? A nie zeby sie chowac w workowate ciuchy... Powinien sie Twoj facet cieszyc ze jeszcze chcesz sie ladniej ubrac i byc z tego dumnym... Bo niekotre laski zaraz po urodzeniu dziecka ubieraja sie jak 50-latki ;/